VexMunja
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2005
- Poena
- 380
96,2% rang..... Imao sam na Paypal - u pare, pa da ne prebacujem bzvz na Visa-uZašto si mu platio preko PayPala ? Kako je prodavac rangiran ?
Sent from S7
96,2% rang..... Imao sam na Paypal - u pare, pa da ne prebacujem bzvz na Visa-uZašto si mu platio preko PayPala ? Kako je prodavac rangiran ?
Jel moze neko neki savez da mi da? Ukratko, stvar je u sledećem : platio sam u petak, 20.5.item sa Aliexpress-a u dogovoru sa prodavcem sa Ali-a preko prodavcevog PayPal naloga . Prodavac mi je rekao da će mi poslati robu u ponedeljak ali se od tada ne javlja (ne odgovara na poruke) niti mi je nesto poslao kao dokaz da mi je poslao robu.... Jel da cekam jos malo ili da se žalim Aliexpress-u ili PayPal - u?
Sent from S7
Malopre mi stigla porudzbina od proslog ponedeljka. Isporuka 8 dana!!! Da mi je neko pricao, ne bih verovao.
Malopre mi stigla porudzbina od proslog ponedeljka. Isporuka 8 dana!!! Da mi je neko pricao, ne bih verovao.
Na svakih sat vremena se dele kuponi i razgrabe se za minut, tako da moras biti brz da bi ih zamenio. Kad ih zamenis traju ti 7 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari