Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ево овде се види како губи напон или шта је већ у току пуњења.. Врло брзо напуни од 10 до 80 после драстично успори.. Тестираћу са том апликацијом ових дана.. Неће бити кући па кад стигнем..
Телефон је врло млак, као са обичним пуњачем у току целог пуњења.. Чује се благо и равномерно шуштање када се баш приближим пуњачу(на 5 цм)..

uploadfromtaptalk1454365969870.jpguploadfromtaptalk1454365974959.jpguploadfromtaptalk1454365979690.jpg

Tako se inace i puni baterija telefona, ne ide uvek istom jacinom, pred kraj se smanjuje... :)

Знам, ал некако ми за quick charge много смањи...

Quick charge i radi do nekih 70%, nakon toga puno kao i običan.
To je samo u nuždi da brzo dopuni, kad si kući bolje puniti s običnim punjačem.

Па што то кад свеједно успори и буде као обичан?

Da potvrdim sa istim punjacem kao i puniserovim, isti i rezultati, do 80+-% jbe kevu, posle se opusti, i puni kao 1a punjac

То је и добро.. Неће да сили батерију, иде опуштено..

Na mom LeTv X500 cini mi se da brzo punjenje ide do 60-65% zato sto je tada telefon vruc, posle toga se ohladi i puni normalno. Mislim da ni jedan telefon ne ide do 100% sa brzim punjenjem.

Narucio sam nesto sa alija i kada udjem u deliver inf. pise mi ovaj tracking broj 33397886575 da li je ovo ispravan broj?

Nije ispravan, i ja imam jedan takav broj, mora da je jeftin predmet

Ne obično idu dva slova pa 9 broja i na kraju dva slova npr. RB.......SG

U moru tih "kurira", ima i gora varijanta. Jedna od porudzbina mi je preko HKR post, na kojoj kad uneses broj dobijes poruku "SQL error". I tako vec tacno mesec dana, jos 9 pa dispute. A sve je trebalo da ide preko registrovane kineske poste.

Ево овде се види како губи напон или шта је већ у току пуњења.. Врло брзо напуни од 10 до 80 после драстично успори.. Тестираћу са том апликацијом ових дана.. Неће бити кући па кад стигнем..
Телефон је врло млак, као са обичним пуњачем у току целог пуњења.. Чује се благо и равномерно шуштање када се баш приближим пуњачу(на 5 цм)..

Pogledajte prilog 191566Pogledajte prilog 191567Pogledajte prilog 191568
Već ti rekoše da je to normalan način punjenja, a aplikacija ti ne znači ništa jer ne prikazuje tačno. Čak i da prikazuje ne možeš tako testirati punjač jer zavisi od samog telefona koliko će on vući.

Imaš dva načina da testiraš punjač:
1. Najbolji - treba ti onaj USB merač i load resistor (koji konstantno vuče istu struju, npr od 2A, pa ako i merač kaže da je toliko onda je punjač dobar)
2. Ako nemaš ovo iznad - izmeriš brzinu punjenja sa originalnim punjačem i kablom (ili bilo kojim za koji sigurno znaš da brzo puni) od nekih 5-10% pa do 100% (tu ti ona Batery indicator aplikacija mnogo pomaže jer ne moraš da proveravaš, već ona pamti poslednje punjenje i pražnjenje). Onda izmeriš brzinu punjenja na identičan način sa istom opremom, samo promeniš punjač (dakle i kabl je isti). Ako je vreme isto onda je punjač dobar.
- Na isti način možeš i kabl da proveriš (opet isti postupak i ista oprema, samo kabl zameniš). Tako sam i ja sada radio :)

Ako budes narucio nesto i stigne ti tracking number tipa: BLGMY16665589 i on se moze pratiti, tek sam juce slucajno provalio (mislio sam da je ista fora kao sa tim tvojim brojevima), ali to je ustvari tracking number za malezijsku postu

Ti malezijski brojevi za pracenje a i sama posta se ni u cemu ne razlikuje od prethodno pomenutog Flytexpress-a....:)

Npr.

Paketa ni u najavi a status se odavno ne menja

0d9cd63fa90c71b1e41087f2d9dedfff.jpg

f7f16fd25f011ee868ab01739b501f01.jpg

Znaci da ocekujem moju masinicu za sisanje za jedno 45 dana :D

Pa, 45-90 kako stoje stvari :)

meni je danas stigao paket naručen 27.11.2015. na 17tracks je stajalo da je 13.12. stigao u srbiju,tako stoji i sad doduše,već sam se bio oprostio

Jel može neko da preporuci auto punjač za tablet i mobilni, da puni 2A. Nekog "kvalitetnog" kineza. Imam 2 komada kupljena kod nas i krš su, tj. jedan je plaćen više pa je nesto i bolji.

I jel kupovao ko nosač za tablet za kola, isto mi treba da je nešto kvalitetniji, da mi ne pukne od vibracija, pa da strada i tablet.
Pronašao sam nesto, ali da cujem predloge [emoji4]

Ako ti treba za tablet ja bi ti preporučio power bank xiaomi 10200 on puni sa 2A a inače za bolje telefon i tablete ne bih stavljao te punjače

Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450)
Na gearbestu od juce nishta nmg da porucim, zvao telenor, sve ok, narucio nesto sa alija, ok ?
P.S.
na kartici imam preko 60e...

Jel moze iko da mi odgovori do cega moze da bude, polomio sam tastaturu za sad od nervoze...

Ne bih power bank, posto kad ga uparkiram sa sve nosačem, tu će da noci jedan period, zbog toga mi i treba dobar punjač i nosač. Na punjač sam naišao na Aukey Quick, posto je na prethodnim stranama spominjan zidni, trebalo bi i ovaj da je ok.
Ali mišljenja sam da su ovi nosači za tablete lošeg kvaliteta, sta vi kažete? Jel kupovao neko od vas dal na AE ili kod nas?

Aukey, Blitzwolf, svejedno, punjaci za automobile su ok ako su brendirani, ovi noname maltene vise prazne nego sto pune telefone.
Svi ovi sto imaju Qualcomm Quick Charge 2.0 su proverenog kvaliteta i kao zidni maltene.

Poslednjih pat kupovina rok 60 dana!

Trenutno je na Aliju rok za slanje 20 dana, zbog kineske nove godine. Napravio 2 porudzbine, kod jednog pise rok 2 dana, kod drugog 7 dana, ali nakon placanja sam dobio sat koji odbrojava 20 kod oba.

Nazad
Vrh Dno