porucio sam xiaomi 10400 externu bateriju od ovog
http://www.aliexpress.com/snapshot/6284699490.html baterija ne prolazi pola testova sto ima na YT da bi se proverila da li je original tako da sam 99% siguran da je fake
Da li pokrecati dispute?
^kako radi, da li si probao ?
ako si mene pitaoPa i ne bas kako sam zamislio, stigla je pre 10tak dana pa je koliko toliko testiram prvo nije mogla da mi napuni iPad ni 5% sada vec moze 15%
Napuni mozda sada lg g2, nije to to
sigurno ima gomila modela sa izlaziranim testovima,jer to moze da se namesti da u testu pokazuje odredjeni rezultat
a obicno su noname tableti na kineskim sajtovima prevara
ako si mene pitaoPa i ne bas kako sam zamislio, stigla je pre 10tak dana pa je koliko toliko testiram prvo nije mogla da mi napuni iPad ni 5% sada vec moze 15%
Napuni mozda sada lg g2, nije to to
Zašto uzimate takve stvari, koje se uveliko kopiraju, od kineza koji imaju feedback od 72% pozitivnih.. Mislim, ustekate 2 dolara ali po koju cenu?porucio sam xiaomi 10400 externu bateriju od ovog
http://www.aliexpress.com/snapshot/6284699490.html baterija ne prolazi pola testova sto ima na YT da bi se proverila da li je original tako da sam 99% siguran da je fake
Da li pokrecati dispute?
Ajde podeli sa nama te proverene prodavce....Zašto uzimate takve stvari, koje se uveliko kopiraju, od kineza koji imaju feedback od 72% pozitivnih.. Mislim, ustekate 2 dolara ali po koju cenu?
Nikada mi to neće biti jasno.. Pa nije kinez lud da prodaje nešto na svoj trošak.
Na aliju za te stvari ima 5,6 proverenih prodavaca i to je to. Sve ostalo nosi rizik i gledanje u pasulj
Da li je neko kupovao tablete preko Alija? Ja sam primetio par modela Pipo, Voyo, Onda, Teclast itd. Ima tu i Android i Win tableta među njima, neki koji imaju Android OS dostižu rezultat na Antutu testovima i do 60k sad pitanje je koliko su merodavni ti testovi i da li ima nameštanja, ali svakako da su u pitanju odlični uređaji po isto takvim cenama.
Interesuje me ima li neko iskustva sa navedenim modelima ili pak da preporuči neki drugi?![]()
Ajde podeli sa nama te proverene prodavce....
Ja imam Pipo i vrlo sam zadovoljan - sve radi. Puno sam istrazivao pre kupovine u junu 2013. Pipo ima mozda najbolji QC (quality control) sto mi je bilo najbitnije plus podrsku zajednice. Imam SoC Rock quad na njemu i KitKat. Works as a charm.![]()
Sada je 1,5 god kasnije i trebalo bi ponovo istraziti, sto su besane noci na forumima. Mogu da pogledam svoj Antutu skor ali ti bi verovatno octa core.![]()
Najbitnije da se odlucis za form factor i velicinu. Moj pipo je 16:9, valjda 9.4" i to mi je nekako puno, te mnogo cesce koristim stari tablet od 7" koji je po meni prava mera. Svuda staje, lagan, lako se drži u ruci, itd.
Pa u cemu je problem?Dobio sam refund za neku stvar ali mi je visa kojom je placeno istekla prije mjesec dana. Sta sad? Inace dobio sam novu visu iz iste banke.
Isti je devizni racun za koji je visa vezana. Banka ce usmeriti sredstva.Dobio sam refund za neku stvar ali mi je visa kojom je placeno istekla prije mjesec dana. Sta sad? Inace dobio sam novu visu iz iste banke.
Pa mislio sam da ce biti problem jer je visa kojom je placeno istekla?Pa u cemu je problem?
Ok, odlicno ako je tako.Isti je devizni racun za koji je visa vezana. Banka ce usmeriti sredstva.
Jel moze link do proizvoda i prodavca?Ja imam Pipo i vrlo sam zadovoljan - sve radi. Puno sam istrazivao pre kupovine u junu 2013. Pipo ima mozda najbolji QC (quality control) sto mi je bilo najbitnije plus podrsku zajednice. Imam SoC Rock quad na njemu i KitKat. Works as a charm.![]()
Sada je 1,5 god kasnije i trebalo bi ponovo istraziti, sto su besane noci na forumima. Mogu da pogledam svoj Antutu skor ali ti bi verovatno octa core.![]()
Najbitnije da se odlucis za form factor i velicinu. Moj pipo je 16:9, valjda 9.4" i to mi je nekako puno, te mnogo cesce koristim stari tablet od 7" koji je po meni prava mera. Svuda staje, lagan, lako se drži u ruci, itd.
I meni takođe, ali vidim da ima odličnih Win tableta po dobrim cenama na Aliju, ali pitanje je i ako naručim bilo šta kada će to stići, s obzirom da još malo pa kreću praznici.Meni je za oko zapao Xiaomi MiPad.
Ili lepo uzmu na DX, tamo pise koje su fakeZašto uzimate takve stvari, koje se uveliko kopiraju, od kineza koji imaju feedback od 72% pozitivnih.. Mislim, ustekate 2 dolara ali po koju cenu?
Nikada mi to neće biti jasno.. Pa nije kinez lud da prodaje nešto na svoj trošak.
Na aliju za te stvari ima 5,6 proverenih prodavaca i to je to. Sve ostalo nosi rizik i gledanje u pasulj
Sve sto si naveo imam sa Pipom proizvedenim marta 2013, kupljenim juna 2013. za male pare. Radi kao zmaj. Odlicni glasni prednji kvalitetni zvucnici. Kopija Sony tablet S dizajna.Šta znam, u principu prva stavka bi mi bila 2GB rama recimo, oko 8 inča (7.85, 7.9, 8...), dobra baterija pa tek onda ostale stavke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari