Postavio sam Kinezu pitanje sto mi nema noževa a on mi poslao identičnu (generičku) poruku kao od pre 20 dana. Produžio sam zaštitu za kupca za 30 dana. Poručeno 26.11.2018. godine. Zaštita ističe za 12 dana, piše da tada mogu tražiti refund. Šta da radim, da odmah pokrenem proces za vraćanje para ili da sačekam 2. februar? Pošto ne bih rekao da mi je ovaj Kinez poslao noževe. Dobio sam broj za praćenje od švajcarske pošte koji ne postoji.
Na kraju sam zaboravio da otkažem, a on navodno ipak poslao. E sad, čudno je što kao ide iz Turske... A vreme stizanja postavljeno (od pre nego što je i krenulo [emoji10] [emoji23]) do 01.02. !Kineza baš briga da pošalje jer mu izgleda smeta ovaj kupon od 2$.
Ostalo još 24 sata protection time... Kaže da otkažem i stisnem "Other reason". Ima li kakve veze ako se to označi ili da ipak stavim "The order processing time is too long"?
Za koliko obično vraćaju pare?![]()
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Ljudi jel još neko ima problema da otvori Aliexpres? Već skoro 24 časa ovo traje. Pogledajte prilog 264472
ukucaj na google aliexpress i udji pod neku kategoriju imao sam ja ovo takodje to na firefox dok na chrome ili operi sve radi ok
Nisi kliknuo samo da si primio već si potvrdio i da je sa robom sve u redu.Prodavac kaze da jos nije skinuo,a ja sam pre par dana slucajno kliknuo da sam prikio paket.
Sta mi je ciniti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari