Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Dzaba ti, naplacujem proviziju u iznosu kupona :)
Samo kad bi mogao da ih dobijem :(

Ljudi jel postoji fora na Ali-ju da porucim 2 proizvoda na dve razlicite adrese,ali da se obracuna ukupna jedna cena i na to iskoriste oni kuponi sa popustima za kupovine vece od 15 dolara? ;)

Poruci oba odvojeno, i uradi sve do kraja samo nemoj da platis. Naravno za porudžbine stavi različite adrese dostave ako hoćeš.

Posle toga, videćeš ih u My Account, pod Awaiting Payment.

Selektuje obe, i klikni ka Pay Now ili tako nešto slično i možeš da ih platiš zbirno i iskoristis kupon. Tako sam ja radio prošle godine za 11.11.

Ocu nesto da narucim preko alija a brat mi je pricao da je seller shiping metod ******* jer moze svasta da se desi..E sad posto je to davno pricao i sad se iznervirao i nece da mi odgovori u cemu je fazon reko vas finu gospodu da pitam da li je i zasto SSM los,i sta treba da pitam kineza preko alija,da li salje DHLom ili sta,tj koji odgovor kineza ja treba da protumacim kao bolje ne kupuj ubice te na carini....?lol

haha nasla sam za istu cenu samo normalno salnje ali i dalje me zanima...:))

U suštini može da ti se zalomi da pošalje nekom sklj postom tipa Vijetnamskom pa da čekaš par meseci paket, mada iz iskustva u 90% slučajeva je SSM skroz normalan shipping, tipa 4px ili yanwen.

Samo sto nećeš imati pracenje najverovatnije.

Poruci oba odvojeno, i uradi sve do kraja samo nemoj da platis. Naravno za porudžbine stavi različite adrese dostave ako hoćeš.

Posle toga, videćeš ih u My Account, pod Awaiting Payment.

Selektuje obe, i klikni ka Pay Now ili tako nešto slično i možeš da ih platiš zbirno i iskoristis kupon. Tako sam ja radio prošle godine za 11.11.
Skokni u PP druze ;) tamo sam ti pisao

Da li neko ima problema sa kuponima?

nemogu da iskoristim Aliexpress coupon jer mi se prvo ubacuju Aliexpress select coupon a povoljnije mi je obratno. Kad iskljucim ASC a uključim AC aplikacija (mobilni) sama opet ubaci ASC !!!

Mogu li kuponi nekako da se obrisu???

Skokni u PP druze ;) tamo sam ti pisao

U pravu je bio neko kad je napisao da se kuponi ne mogu naknadno ubacivati, tako da ta opcija otpada. Izvini ne sećam se lepo ja sa sam se sa tim kuponima igrao poslednji put 11.11.2015 :)

Eventualno da porucis i platiš sve normalno, i onda pošalješ jednom od ta dva kineza poruku da ti pošalje na drugu adresu. Mada on može da te iskulira.

U suštini ako to budu dva različita paketa, nema veze sto idu na istu adresu. Carina može da te zadesi u oba slučaja, to je čista sreća. Ako si u bg verovatno neće, a ako si u Nišu sigurno hoće :)

Da li neko ima problema sa kuponima?

nemogu da iskoristim Aliexpress coupon jer mi se prvo ubacuju Aliexpress select coupon a povoljnije mi je obratno. Kad iskljucim ASC a uključim AC aplikacija (mobilni) sama opet ubaci ASC !!!

Mogu li kuponi nekako da se obrisu???
Dodaj neku sitnicu u korpu do iznosa aliexpress kupona, tako ćeš iskoristiti oba kupona. Ja sam imao sličnu situaciju i za tu razliku sam dodao ostrac za noževa od 1$ koji se kod nas na tv-u reklamira po super ceni od 1990 dinara :D

Poslednja izmena:
nema sitnica kod ovog prodavca nista ispod 50$ :)

PS
nije ni bitno platio sam kako sam mogao, propao mi kupon od 8$ :-(

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne moraš od istog prodavca aliexpress kuponi važe za sve, jedino su select kod samo jednog prodavca

pa ali select kuponi mi i pravi problem?

evo sad kad sam platio mogu da koristim obe vrste kupona :)

stvar kosta 64$ sa 2 ASC i jednim AC od 8$ to je 52$. na zalost jasam imao 3 ASC kupona i nikako mi nije dozvoljavao da odaberem AC cak i kad iskljucim ASC?? tj kad izaberem AC od 8$ on automatski prebaci na ASC 3x2$???

neka glupost ali sad je gotovo

PS
select nisu kod jednog prodavca!!! story su kod jednog prodavca pobrkao si pojmove

Poslednja izmena:
Nisi razumeo select kupon se može koristiti za stvari od samo jednog prodavca, a aliexpress kupon može da se kombinuje sa stvarima od više prodavaca.

Poslednja izmena:
ok raumeli smo se :)

problem je sto u mobilnoj app mozes da biras hoces ASC ili AC. kad odaberem AC a iskljucim ASC app sama ukljucu samo ASC???

Screenshot_20170329-143904.png

da se razumemo ovoj je sad posto sam vec platio :)
sad izgleda normalno dok nisam platio nisam imo ovaj donji AC

Poslednja izmena:
Instalirao sam Alibonus mobilnu aplikaciju ali nemogu nikako da provalim kako radi.Da li neko zna kako se koristi?

Aj nek mi neko pojasni koja je fora sad sa ovim snizenjem,ja imam neke kupone sve po 2 dolara,ali pojma nemam za sta mogu da ih koristim?
I kad recimo izaberem u pretrazivacu da mi neki proizvod pokaze,ali da ima i ono 7th Anniversary Items sta onda?
To kao tad izbaci samo one koji su kao na snizenju zbog tih par dana akcije (ako je mozemo tako i nazvati),jel?

Evo hteo sam poruciti ovo:

https://www.aliexpress.com/item/LEI...lgo_pvid=e34f7bf4-e4c6-40f0-b676-84bf2e56c4c3

Preko mob app ispadne oko 7,5 $ i jel to to,ne mogu jos nekim kuponom dobiti za manju jos cenu? ;)

Ljudi,sta bi ovo trebalo da znaci,ni traga ni glasa od 21 marta...

Capture.PNG

Pa da cekas tek je krenulo tad...to moze da potraje i 20 dana bez ikakvog menjanja

Aha,e onda ok.Nemam iskustva sa Alijom,ovo mi je trece porucivanje.Do sada mi je brzo stizalo,zato sam se zabrinuo.Hvala

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Meni se za Sweden Post desilo da sam dobio update tek kada je prosao nasu carinu i vec bio u posti.

Prodavac na Aliekspresu mi nudi da ponovo pošalje porudžbinu, ali traži da prekinem dispute koji ističe za 2 dana. Da li ima opravdan razlog za to, tj. da li on gubi nešto ukoliko ja dobijem refund pa ponovo naručim isti proizvod? Da li treba da mu verujem ili da jednostavno uzmem refund?

Poslednja izmena:
Aj nek mi neko pojasni koja je fora sad sa ovim snizenjem,ja imam neke kupone sve po 2 dolara,ali pojma nemam za sta mogu da ih koristim?
I kad recimo izaberem u pretrazivacu da mi neki proizvod pokaze,ali da ima i ono 7th Anniversary Items sta onda?
To kao tad izbaci samo one koji su kao na snizenju zbog tih par dana akcije (ako je mozemo tako i nazvati),jel?

Evo hteo sam poruciti ovo:

https://www.aliexpress.com/item/LEI...lgo_pvid=e34f7bf4-e4c6-40f0-b676-84bf2e56c4c3

Preko mob app ispadne oko 7,5 $ i jel to to,ne mogu jos nekim kuponom dobiti za manju jos cenu? ;)

Imao si kupone od alija i od prodaca,plusnevezanomsmdaje uvek prekomoba za pola do dolar jeftinije...
Od Allija su bolji biloje 1 na 10,3na 25,5 na 39 msmi vise posle tipa 10 na80..U svsl 1 i 3 su morali prekomoba..

Ako vec dobijas refund, uzmi kod drugog, ne cimaj se sa istim, i ne cimaj istog.
Dobija negativne poene. Ali zato svaka druga radnja ima 99.9% positive feedback (citaj: realno malo morgen :D)

Imao si kupone od alija i od prodaca,plusnevezanomsmdaje uvek prekomoba za pola do dolar jeftinije...
Od Allija su bolji biloje 1 na 10,3na 25,5 na 39 msmi vise posle tipa 10 na80..U svsl 1 i 3 su morali prekomoba..
Onaj ko te je ovde razumeo, brinem za visak njegovog vremana :D

Bilo je kupona
1.Od prodavca(tipa ako potrosis preko 10 ili 15 dolara smanje ti za 1,pa navise...)
2.Od ALLIJA:
1.)mora preko moba da se narucuje:1$ ti smanje za narudzbinu preko 10,3-preko35, *mislim i da je bilo 2-15
2.)moze preko kompa:5-preko39,bilo je i za preko 80$(mislim minus 10$)..

Valjda si mogao da od Allija istu vrstu kupona(npr onaj za 3 preko 39)uzmes nov tek kad stari iskoristis u narudzbini.
Mislim da Allijevi ne mogu da se kombinuju sa istim(da ne trdim bas al msm da je tako),ali sigurno mogu sa kupcevim(ali msm i da ovo vazi ako vise stvari narucujes od jednog kupca)

Npr narucis nesto od jednog prodavca od 16$(2 sakoa npr) i napisu ti kad kliknes kupi:
-2 kupon(od alija)
-1 (od prodavca kad recimo napise da daje popust od !$na narudzbine od preko 15$)
i onda im placas 13$..
+mozda da bude manje i za !$ jos ako narucujes preko moba,al negde su ti popusti za mob ****** ,tipa0,30 a negde 1..)Eto to bi bilo toX)

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno