Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stigle toocki HE-068 i više nego zadovoljan kupovinom. Ono što bih naveo kad bitnu i jedinu manu (pod uslovom da ovaj primerak nije faličan), je to, da je izgleda nekoj budali palo na pamet da svetlo na kućištu konstantno sija i troši bateriju kada slušalice nisu povezane ni na jedan uređaj i stoje u kućištu. Takođe primetio se da to isto svetlo "trepne" nakon sekund - dva.
Ja ne znam kad sam ih punio. Dobro si me podsetio da ih stavim na punjač. Doduše, ja samo uveče uzmem desnu i slušam par sati. Ne sija mi kutija skoro nikad,samo na kratko kad uzimam ili vraćam slušalicu.

Stigle i meni danas HE-068. Za tih 30-40 dinara koliko su koštale, glupo da im tražim neke mane. :D

Prilozi

• Screenshot_20250702_195302_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250702_195302_AliExpress.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 105
Stigao mi ovaj za AndroidAuto, radi na Insigniji B, upravo testirao, upario ga za minut, izasao me oko 5,5 evra preko koina.

I just found this on AliExpress:
€15.62 | 2025 NEW 2 In 1 Wireless Carplay AI Box Android Auto Plug And Play Applicable To Convert Original Car Wired Carplay To Wireless

Stigao mi ovaj za AndroidAuto, radi na Insigniji B, upravo testirao, upario ga za minut, izasao me oko 5,5 evra preko koina.

€15.62 | 2025 NEW 2 In 1 Wireless Carplay AI Box Android Auto Plug And Play Applicable To Convert Original Car Wired Carplay To Wireless

na šta se ovo priključuje ?

Bocnes u usb u kolima.
Prvo upalis auto, sacekas da se multimedia pokrene u kolima, bocnes ga u usb, sacekas malo, upalis bluetoth na tel. i uparis, bukvalno ti pisu koraci i na multimediji, za minut sam odradio, ne moram vise da se zezam sa kablom.

Poslednja izmena:
Imam slican model, ali na isti princip radi vec skoro 2 godine.
Nema potrebe ni da se izvladi iz usb uredjaj, meni non stop stoji konektovan, kad udjem u kola poveze se automatski.

Da napomenem, auto mora da podržava Android Auto (ili Car Play) preko kabla, sa ovim se prebacuje da radi bez povezivanja telefona na auto (telefon se kači na ovaj uređaj). Ja sam uzeo neki Car Link It, tako nešto se zove, radi dobro.

Znači ovo samo bežično reprodukuje na postojećoj multimediji? Nabavio sam tipsku multimediju za hondu, takođe preko Alija, koja ima podršku za wireless Andorid Auto tako da mi nije korisno, ali deluje kao dobra stvar.

Jedini je problem što jede bateriju - 8 do 10% na sat vremena.
To nema veze sa ovim čudancem, tako je i na wireless android auto (car play)

Kod mene mislim da je manje, nisam proveravao tačno, baš ću pogledati narednih dana kad krenem na put.

Stigle toocki HE-068 i više nego zadovoljan kupovinom. Ono što bih naveo kad bitnu i jedinu manu (pod uslovom da ovaj primerak nije faličan), je to, da je izgleda nekoj budali palo na pamet da svetlo na kućištu konstantno sija i troši bateriju kada slušalice nisu povezane ni na jedan uređaj i stoje u kućištu. Takođe primetio se da to isto svetlo "trepne" nakon sekund - dva.
Moje ne svetle stalno

Ispratio sam i ja u međuvremenu, ove se ugase posle 10-15 minuta. Generalno, nepotrebno dugo sija.

Jel uzimao neko nesto slicno ? : d

US $52.95 | Electric Water Guns For Adults Powerful Squirt Automatic Water Suction Water Blasters Summer Outdoor Beach Toy For boys Kid Gift
Ja sam uzeo dva komada za klinca mog i ortakovog. Nosili sad na more, koristili iskljucivo u bazenu. Super radi, lepo se isprskali, ubacivali u bezen, kvasili, sve radi, ali kad sam izvadio bateriju da napunim opet (baterija ima korozije, ali radi). Baterija se vadi napolje, prukljucuje na neki "punjac" konektor i stavlja u usb. Sija crveno dok se puni, kad se napuni, prestane. Obicna baterija na 1.5V.

Prilozi

• 20250703_141229039_iOS.jpg
    20250703_141229039_iOS.jpg
    241.7 KB · Pregleda: 53
Stigle i Toocki EJ12. Manje mi se svidjaju, mada nisam ni ljubitelj tih malih slušalica. Ići će kao poklon burazeru.

Dali vrede ove sluske ili neka druga preporuka ,Naj bitnije i jedini uslov da ima dobro ponistavanje buke ,Kao ima 4 mikrofona
Screenshot_3.png

Meni su stigle Soundpeats T3 Pro za 14 dana. Uzeo sam ih za 8$ i za te pare iskreno vrede.

U poređenju sa P20i (koje mogu da se nađu za 13-15$ sa mkd novčićima kada su na popustu ) po pitanju jačine, čistine zvuka i basova, nisu bolje. Na Anker P20i i Piano preset-u je nekako sve čistije, možda za nijansu i glasnije. Baterija na Ankeru duže traje, sigurno 2-3h duže.

T3 Pro kućište, odnosno poklopac je klimaviji, ali sličnog kvaliteta i sigurno se manje grebe od Anker-ovog kućišta zbog hrapavije teksture. Dovoljno je da otvorite poklopac i spremne su za povezivanje.

ANC na T3 Pro je primetan u toku slušanja muzike. Što se tiče razgovora, odradio sam mali test ispred ventilatora koji duva na najjače. Na T3 Pro se čujem solidno dobro, dok Anker ima tu pozadinsku buku, što je i logično. T3 Pro su definitivno bolje za razgovor.

Aplikacija nije bolja od SoundCore-a, postoji mali delay pri svakoj promeni preset-a, ali zato ima opciju da dodate/pravite vaš preset. Velika prednost je što se u PeatsAudio aplikaciji vidi baterija kućišta. Po samom dodavanju uređaja, sačekao me je update firmware-a koji je trajao oko 2 minuta.

Još jedna dobra stvar je lako aktiviranje ANC i Game mode-a pomoću touch dugmića, dakle ne morate ulaziti u aplikaciju da biste ih uključili/isključili. Moguće je u Peats audio postaviti komande i sa 3 dodira, koje nekad zna da baguje ako ste spori sa dodirivanjem.
Da, muzika prilikom pojačavanja zvuka ne prekida na sekund, za razliku od Ankera, što je prednost.

Čekam da mi stignu ove Toocki što svetle (navodno 7h baterija i imaju ENC). Slične se prodaju kod nas u maloprodajama, rebrendirane Moxom i Superior (od MS Mobile dobavljača), ali po mnogo većim cenama (3-4k RSD 😄)

Poslednja izmena:
To je regularna cena, 30 din je sa novčićima.

Meni su stigle Soundpeats T3 Pro za 14 dana. Uzeo sam ih za 8$ i za te pare iskreno vrede.

U poređenju sa P20i (koje mogu da se nađu za 13-15$ sa mkd novčićima kada su na popustu ) po pitanju jačine, čistine zvuka i basova, nisu bolje. Na Anker P20i i Piano preset-u je nekako sve čistije, možda za nijansu i glasnije. Baterija na Ankeru duže traje, sigurno 2-3h duže.

T3 Pro kućište, odnosno poklopac je klimaviji, ali sličnog kvaliteta i sigurno se manje grebe od Anker-ovog kućišta zbog hrapavije teksture. Dovoljno je da otvorite poklopac i spremne su za povezivanje.

ANC na T3 Pro je primetan u toku slušanja muzike. Što se tiče razgovora, odradio sam mali test ispred ventilatora koji duva na najjače. Na T3 Pro se čujem solidno dobro, dok Anker ima tu pozadinsku buku, što je i logično. T3 su definitivno bolje za razgovor.

Aplikacija nije bolja od SoundCore-a, postoji mali delay pri svakoj promeni preset-a, ali zato ima opciju da dodate/pravite vaš preset. Velika prednost je što se u PeatsAudio aplikaciji vidi baterija kućišta. Po samom dodavanju uređaja, sačekao me je update firmware koji je trajao oko 2 minuta.

Još jedna dobra stvar je lako aktiviranje ANC i Game mode-a pomoću touch dugmića, dakle ne morate ulaziti u aplikaciju da biste ih uključili/isključili. Moguće je u Peats audio postaviti komande i sa 3 dodira, koje nekad zna da baguje ako ste spori sa dodirivanjem.
Da, muzika prilikom pojačavanja zvuka ne prekida na sekund, za razliku od Ankera, što je prednost.

Čekam da mi stignu ove Toocki što svetle (navodno 7h baterija i imaju ENC). Slične se prodaju kod nas u maloprodajama, rebrendirane Moxom i Superior (od MS Mobile dobavljača), ali po mnogo većim cenama (3-4k RSD 😄)
Uhhh hvala ja uzeo , za razgovor mi naj bitnije, koliko traje baterija bez muzike , koje svetle i 7h baterija

Poslednja izmena:
Za bateriju u toku poziva ne znam jer nisam testirao. Nisam našao informaciju koliko traje.

Navodno 5h muzike sa ANC-om, do 7h bez, pozivi sigurno manje od toga. Za 8-10$ na Aliexpress-u su stvarno dobre slušalice.

Skoro su bile oko 30$ na Aliexpress-u, ne čemu taj skok cene.

Mislim da su HE-068 malo bolje od njih. Bolja baterija (7h, 40mAh a ne 35mAh) i imaju ENC.

Te u sredini (RD20) bi trebalo da su malo bolje od tih desno (HE-060C) sa ekranom, imaju ENC, dva mikrofona, lepše nekako i izgledaju, ali imaju i manji kapacitet baterije kućišta.

Moje još nisu stigle, trebalo bi sutra ili u ponedeljak. Pogledaj specifikacije.

Prilozi

• -1088265383-950200878.jpg
    -1088265383-950200878.jpg
    75 KB · Pregleda: 40
  • -1088371961-1665046328.jpg
    -1088371961-1665046328.jpg
    67.8 KB · Pregleda: 26
  • -1089683838-527049769.jpg
    -1089683838-527049769.jpg
    67 KB · Pregleda: 34
I meni stigle danas te "spoljne" (EJ-11), imaju neočekivano dobar zvuk, ali meni su fizički neprijatne za nošenje na duže vreme.

Te u sredini (RD20) bi trebalo da su malo bolje

Stigle RD20 danas, probao... ne znam od čega bi trebalo da su bolje, ali užasne su. Zaobići, nije vredno para ni coins-a. Doduše rade 😅

Soundpeats T3 Pro su jako dobre ako se sluša do nekih 80% jačine. Ima i app da se podesi eq i touch-prečice, za 8.63$ su odlična kupovina. Tj. ako ne riknu brzo.

Nazad
Vrh Dno