Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

ja 11.jpg

Ovo je odlična cena za Fiio Ja 11 - kroz novčiće

Повезао бих старе звучнике са мини линије са "новим" самсунг твом из 2021. преко бта, имате ли неки предлог за јефтино појачало? 😁

Повезао бих старе звучнике са мини линије са "новим" самсунг твом из 2021. преко бта, имате ли неки предлог за јефтино појачало? 😁

neko pojačalo Class D Audio. Sa kojim čipom više ne mogu da se setim. Ovo uzmi kao primer

Jel ima neko iskustva kada posiljka od 2 predmeta bude "partially shipped"? Da li drugi deo posiljke dobija poseban broj pracenja?

Jel ima neko iskustva kada posiljka od 2 predmeta bude "partially shipped"? Da li drugi deo posiljke dobija poseban broj pracenja?

Scam #041: Partial order​

This is a variant of the Scam #040 - Gift scam but the seller only send you part of your order. He promises that the second half will arrive in another package. Of course it never will.

Solution: Unless you got 2 tracking codes from Aliexpress, dispute immediately if you only get part of your order. Always make a video when you open a package so that you have proof that you didn't get your full order.

koliko se secam, "partially shipped" je zvanican status posiljke. to znaci da je prodavac poslao deo posiljke i da je to napomenuo, tako da aliexpress platdforma zna da je poslat samo deo, a ne da je namerno poslao deo a napomenuo da je poslao sve. prevara bi bilo da pise shipped a kada stigne nedostaju predmeti/delovi.

Neki put "partially shipped" je samo pogresan klik prodavca ,vise puta sam to video iako je narucen bio samo jedan proizvod.

Jel uzimao neko nesto slicno ? : d

I just found this on AliExpress:
US $52.95 | Electric Water Guns For Adults Powerful Squirt Automatic Water Suction Water Blasters Summer Outdoor Beach Toy For boys Kid Gift
Gun for Adults Powerful Squirt :D Baš me lepo nasmeja.

Jel uzimao neko nesto slicno ? : d

US $52.95 | Electric Water Guns For Adults Powerful Squirt Automatic Water Suction Water Blasters Summer Outdoor Beach Toy For boys Kid Gift
Uh ja vise od godinu razmisljam od SpyraThree modelima, al PRESKUPI su, i plasim se brzog kvara. A opet modeli sa Alia mi ne ulivaju poverenje. Bas bih voleo da neko (pre mene) kupi i prenese utiske :)

Meni (napokon) stigla mini pumpa. Dao sam još 870 din za troškove. Veoma zanimljiva i simpatična stvarčica!

Prilozi

• ae_1751281301680.jpg
    ae_1751281301680.jpg
    156.7 KB · Pregleda: 94
  • ae_1751281313606.jpg
    ae_1751281313606.jpg
    169.6 KB · Pregleda: 92
  • ae_1751281562531.jpg
    ae_1751281562531.jpg
    169.5 KB · Pregleda: 88
  • IMG_20250630_130800.jpg
    IMG_20250630_130800.jpg
    195 KB · Pregleda: 93
@todoss
Je l si je isprobao? Nije ovo loše ako može makar jednu gumu za motor da napumpa.

Za nešto ozbiljnije bolje izdvojiti više para (6000 din) i dobiti fiskalni & 2 godine garancije:

Ima ga drugar, sasvim solidan.

Nisam puno, ali izgleda da može i više. Baš ću zestirati kad budem menjao gumu.
probaj molim te, ja sam se opekao sa slicna dva primerka, u smislu da mi je stvarno bio potreban, i jednostavno em sporo pumpa, em se pregreje i crkne i tako oba uredjaja pri prvom paljenju. Jos sam i ovaj drugi pazio u smislu da se ne pregreje pa ga gasio ali slaba vajda

Drugar je dobio sličan uređaj na poene na gorivu, mislim da je Xiaomi, kaže da je prezadovoljan.

Za nešto ozbiljnije bolje izdvojiti više para (6000 din) i dobiti fiskalni & 2 godine garancije:

Te velike imaju za manje pare. Ja sam jednu ranije kupio na Aliju za oko 1800 dolara. Kad sam je izgubio, kupio sam na Temu-u drugu za oko 1000 dinara na akciji. Obe su fantastične. Ali hteo sam jednu maaaalu, da doduvam gumu, loptu... Ali male su mnogo skuplje nego velike. Ali kad vidim pumpu , jednostavno ne mogu da odolim, pa makar bacio pare. ***, volim da pumpam!

Te velike imaju za manje pare. Ja sam jednu ranije kupio na Aliju za oko 1800 dolara. Kad sam je izgubio, kupio sam na Temu-u drugu za oko 1000 dinara na akciji. Obe su fantastične. Ali hteo sam jednu maaaalu, da doduvam gumu, loptu... Ali male su mnogo skuplje nego velike. Ali kad vidim pumpu , jednostavno ne mogu da odolim, pa makar bacio pare. ***, volim da pumpam!
Budi ljubazan, daj link za obe u Temu temi?

^+1

Ako vidite ovde u coins sekciji na boljem popustu neku obavezno postavite.

Budi ljubazan, daj link za obe u Temu temi?
Sa Alija više nije dostupna, ali ima ih milion. Onu sa Temu-a sam postavio u temi ta Temu.
US $54.39 | LEIBOO Car-mounted Wireless Air Pump Car Portable Air Pump Electric Car Uses Tire Pump To Inflate

Prilozi

• Screenshot_2025-07-02-15-58-05-517_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2025-07-02-15-58-05-517_com.alibaba.aliexpresshd.png
    781 KB · Pregleda: 34
Stigle toocki HE-068 i više nego zadovoljan kupovinom. Ono što bih naveo kad bitnu i jedinu manu (pod uslovom da ovaj primerak nije faličan), je to, da je izgleda nekoj budali palo na pamet da svetlo na kućištu konstantno sija i troši bateriju kada slušalice nisu povezane ni na jedan uređaj i stoje u kućištu. Takođe primetio se da to isto svetlo "trepne" nakon sekund - dva.

Stigle toocki HE-068 i više nego zadovoljan kupovinom. Ono što bih naveo kad bitnu i jedinu manu (pod uslovom da ovaj primerak nije faličan), je to, da je izgleda nekoj budali palo na pamet da svetlo na kućištu konstantno sija i troši bateriju kada slušalice nisu povezane ni na jedan uređaj i stoje u kućištu. Takođe primetio se da to isto svetlo "trepne" nakon sekund - dva.
Mislim da baterja jako malo traje

18.10$ EU verzija s kablom uz kupon radnje, nigde ne daje vise od 65W ali kome treba vise solidnih portova...

US $36.97 | 123W GaN Charger 65W 45W 35W 25W PD PPS USB Type C Fast Charger For Macbook iPad Tablet Quick Charge For iPhone 14 Samsung S23

Vrh Dno