Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

I just found this on AliExpress:
€2.29 | Window Mosquito Net Self-adhesive Anti Mosquito Door Mosquito Mesh DIY Free Cutting Mosquito Net Anti Fly Insect Curtain Screen
Mreze za komarce, bukvalno iste kao kod domacih kineza. 3 za 1.69 mkd coins i kupon prodavnice, za 4 komada vec lupaju shipping

Prilozi

• IMG20250321094400.jpg
    IMG20250321094400.jpg
    364.4 KB · Pregleda: 212

Za 3000 rsd kupio sestrici za rodjedan mislim da je butalna stvar za te pare. 95% kao original pogotovo sto je 99% zivota provesti na polici za ozbiljne ljude jeste original ali ovo je sasvim ok.

Pogledajte prilog 487702

moze link? ima ih mnogo, a ne znam sta je totalni fejk a sta je fejk fejk.
Inace na originalu recimo oznake na automobilma su prave, ferrari pise ferrari, dok je na nekim fejk koje sam video to nesto nalik Feorgi i slicno..da li je i ovde tako ili?

Sa ovog shopa je ali ovaj model sto sam ja uzeo nesto nema u ponudi ne znam dal ih neko najurio a imali su nesto mnogo ordera.

moze link? ima ih mnogo, a ne znam sta je totalni fejk a sta je fejk fejk.
Inace na originalu recimo oznake na automobilma su prave, ferrari pise ferrari, dok je na nekim fejk koje sam video to nesto nalik Feorgi i slicno..da li je i ovde tako ili?
kada dodjem kuci polgedacu ali mislim da su prave nalepnice.

Jel ovo znaci da cu morati dazbine da platim?
Buds sa zalivanja su u pitanju

Prilozi

• Screenshot_2025-04-10-16-51-52-05_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    Screenshot_2025-04-10-16-51-52-05_57e717c094f371a1dada6567a1123b99.jpg
    140.4 KB · Pregleda: 148
Ne, znači da je tek stigla na carinu. Od sad prati statuse preko pošte. 1000011752.jpg

Znači da je stigla na našu carinu. Sledeći status će biti ili otprema ka lokalnoj pošti ili prosleđeno na carinski pregled, verovatno sutra.

Samo što je pitanje za drugu temu.

Ja sam skoro uzeo taj Porsc model, nisam ni znao da ih ima 'fake', kontao sam da je to sve isto.
Posle počeli da mi iskaču po 18$, najnize mislim da sam vidjao po 16 i nešto sa coinima.

Prilozi

• IMG_20250410_185703.jpg
    IMG_20250410_185703.jpg
    55.3 KB · Pregleda: 95
Da li je neko uzimao nešto od ribolovačke opreme možda ?

Da li je neko uzimao nešto od ribolovačke opreme možda ?
Ja redovno kupujem UL pribor. Silikon, kašikice, strune. Štapove i mašine ne, mada ima i toga, ali tu moraš biti oprezniji. Voblera ima solidnih, ali su lutrija, po meni ipak se više isplati dati malo više para za proverene. Ostalo ne pazarim jer slabo pecam druge tehnike, ponekad sa decom a za to ponekad se snabdevam ovde.

TSURINOYA vobleri su dosta dobri, možda samo da im zameniš trokrake. Na Aliju su.

Neka preporuka za fioku 2.5 hdd/ssd? Znam da se spominjalo na forumu, da ima razlike u čipovima itd, al ne mogu da nadjem

Orico crna, kucaj u pretrazi.

Trazis sa mikro usb konektorom, te su imale Realtek chip meni u oba kucista koja sam uzeo.

Meni je danas stigla Lexar E100 čini mi se da je oznaka. Deluje mi izrada mnogo bolje od Orica, ali nisam stigao da pogledam koji je kontroler.

Imam i taj ali Orico ima bolje kuciste.

Isto drzim Kodak u njemu 😄

Prilozi

• 20250411_002922.jpg
    20250411_002922.jpg
    137.6 KB · Pregleda: 53
  • 20250410_161927.jpg
    20250410_161927.jpg
    175.1 KB · Pregleda: 62
Ja imam ovu, odlična je. U njoj radi onaj Kodak 1TB koji smo kupovali na Temu za 20eur.
EDIT: Uzeo USB C na C
2025-04-11_01-22-26.png
Da li neko ima problema prilikom kopiranja? Jer imam isti problem sa Ugreen eclosure koji sam kupio pre 2-3 godine, kada pustim da mi se nesto kopira nemam nikakvih problem, ali kada ukljucim vise kopiranja ili dok se kopira ne smem da otvaram druge fajlove sa HDD, u suprotnom sve puca tj. HDD se diskonektuje sa PC

Slicni problemi se javljaju i sa USB-SATA adapterima . Jednostavno se ne slazu kontroleri u drajvu i adapteru

Danas stigli ventovi Thermalright 120mm argb 3kom u paketu, odlični su. I sada se mogu naci ispod 17€ sa coinsima mkd.
€27.50 | Thermalright TL-C12CW-S chassis fan 12cm4pin PWM ARGB colorful fan (turning in the reverse clockwise stepping)
uz ovo ti treba onaj kontroler za ARGB na 4 pina ako vec nema ugradjeno u kucistu zar ne?

Pogledajte prilog 487834
Da li neko ima problema prilikom kopiranja? Jer imam isti problem sa Ugreen eclosure koji sam kupio pre 2-3 godine, kada pustim da mi se nesto kopira nemam nikakvih problem, ali kada ukljucim vise kopiranja ili dok se kopira ne smem da otvaram druge fajlove sa HDD, u suprotnom sve puca tj. HDD se diskonektuje sa PC
Ja moj prilično maltretiram, nisam imao nikakav problem

Imam jedan NoName USB sa takvim simptomima, očigledno je problem sa kontrolorem u flešu / kućištu za SSD.

Ne pušim, ali ovo mi se čini zanimljivo. Poručih za 0.86, pa nek stoji u autu.
US $4.26 | Essager USB-C Mini Lighter Tungsten Wire Blow-to-Ignite Safety for Air Travel No Flame Auto Shut-Off Typec Cigarette Lighter
Gledao sam na netu recenziju, obicno nece da radi ukoliko se ukljuci u telefon, dok u lap topu funkcionise normalno

Nazad
Vrh Dno