Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

7.25$

I just found this on AliExpress:
US $34.93 | Toocki GaN 67W Charger Quick Charge for iPhone 15 14 Pro Max QC4.0 PD3.0 Fast Charging Type C USB Charger for Macook Pad Xiaomi
Ako baš hoćete da riskirate sa tom radnjom, uzmite i 1$ kupon iz radnje da vam bude 6.29$

Da li je uspeo neko da nađe u coins pretrazi ovaj displej, pokušavao sam i da ga dodam u cart/fav i da ručno pretražujem u coins search-u ali nema konkretno ovog koji je na choice sa ovim popustom.

Evo kod mene u coins, ima 1% popusta

Poslednja izmena:
Da li je dobar ovaj nosač (model 2) ili imate preporuku za neki drugi, za ford kugu?

RSD901.86 | For Ford KUGA 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Car Phone Holder Special Fixed Bracket Base Wireless Charging Interior Accessories

Imaš ovaj na MKD coins za manje od pola dolara

€7.09 | Car Air Vent Clip Mount Hook Gravity Car Phone Holder Smartphone GPS Holder Mobile Bracket Support For iPhone Xiaomi OPPO ViVo

Na focus mk3 mi stoji na toj desnoj ventilaciji, na levoj je mnogo blizu volana.

Hvala, pogledacu, samo nemam pojma kako da nadjem to na MKD coins... Nije skupo ni ovako 600din

Upravo sam i ja isto pomislio. Jel neko nesto kupio uopste od ovog zalivanja?!
Meni je već stigla ova prskalica (probao sam samo vodu, prska, videćemo za penu):
Inače, ta prva iteracija mi je nekako iznenađujuće brzo prošla, pokušavam sad drugu, ali mnogo sporije ide... inače, izabrao sam ovu prskalicu jer kad sam na kraju potvrđivao nagradu, pisalo mi je da ne može da mi pošalje peškir, a zašto ne znam.

Prilozi

• CrystalDiskMark_20250319214018.png
    CrystalDiskMark_20250319214018.png
    27.7 KB · Pregleda: 29
  • Kodak.jpg
    Kodak.jpg
    67.3 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot 2025-03-20 010224.png
    Screenshot 2025-03-20 010224.png
    58.4 KB · Pregleda: 30
Ajmo redom, testirao si je

• u kom uredjaju i
  • koja je USB verzija tog uredjaja?

Meni je već stigla ova prskalica (probao sam samo vodu, prska, videćemo za penu):
Inače, ta prva iteracija mi je nekako iznenađujuće brzo prošla, pokušavam sad drugu, ali mnogo sporije ide... inače, izabrao sam ovu prskalicu jer kad sam na kraju potvrđivao nagradu, pisalo mi je da ne može da mi pošalje peškir, a zašto ne znam.
Ja sam takođe odabrao tu prskalicu, jer mi je jedina delovala ok kao proizvod koji bih koristio, završio sve i kad uđem u prizes piše "Unavailable" iako ispod stoji 6800 left, a ispod toga Available onlz i zastava Makedonije. Trenutno čekam, ali svakako moram nešto odabrati, jer ističe za 12 dana.

Nije mi jasno zašto sad neće da pošalju, jer znam osobu kojoj su poslali 2 nedelje pre.

• Funny
Reagovanja: s5p
Meni je stigao foam dispenser (dozer koji pravi penu od tečnog sapuna), bio je u medium grupi, mislim da ga i dalje ima... Pisalo je da ga ne salju, ali kad sam izabrao drugu opciju tog dozera, pisalo je free shipping... Imam neki slican iz lidla, ovaj dosta bolje pravi penu, ali trosi mnooogo više... U kancelariji gde nas je petoro, taj iz lidla je potrosio litar sapuna za godinu dana, a ovaj ce trositi litar za mesec-dva...
Sad sam na 97%, isto sam odabrao slusalice i koliko videh u komentarima, svi pisu da je scam u pitanju... Prosli put kad sam sa easy (98%) presao na medium(oko 75%), trebalo mi je bar jos toliko zalivanja da zavrsim...

Ja sam na Hard sad i sumnjam da cu skupiti do kraja meseca. Nego primetio sam da kradu ,cesto ne uknjize vodu iz one fontanice.

Meni je stigao foam dispenser (dozer koji pravi penu od tečnog sapuna), bio je u medium grupi, mislim da ga i dalje ima... Pisalo je da ga ne salju, ali kad sam izabrao drugu opciju tog dozera, pisalo je free shipping... Imam neki slican iz lidla, ovaj dosta bolje pravi penu, ali trosi mnooogo više... U kancelariji gde nas je petoro, taj iz lidla je potrosio litar sapuna za godinu dana, a ovaj ce trositi litar za mesec-dva...
Sad sam na 97%, isto sam odabrao slusalice i koliko videh u komentarima, svi pisu da je scam u pitanju... Prosli put kad sam sa easy (98%) presao na medium(oko 75%), trebalo mi je bar jos toliko zalivanja da zavrsim...
Na koje komentare misliš?

Svaki put tupavo definisu igru a posto je izvlacenje za svasta nesto sutra, ostavili su da je i za slusalice moguce tek sutra odraditi razmenu - tih 100% za 0.10$ cenu - dok se u medjuvremenu broj dostupnih slusalica smanjuje.

I sad je moguce ili da skinu po 1 komad svaki put kad neko dodje do 100% da bi bilo slusalica za sve koji natisnu Exchange a moze biti i da namerno obaraju da bi sto manje ljudi uzelo.

Uz to je i diskutabilno da li je moguca dostava u svakom regionu, kad odes na stranicu prodavca moze, a kroz igru, videcemo.

I sad se ljudi tripuju da ce da ih platforma zakine za tu nagradu nekako sto je sa Kinezima uvek moguce jer stalno spletkare.

I ovi likovi iz Duela su svi do jednog botovi

Uz to sam stigao do 99.14% za njih i po svemu sudeci necu ih dobiti :D

Inace vec sam podigao onu stonu lampicu na baterije (1 baterija) za 0.10$ i poslata mi je pre neki dan.

Jel zna neko zašto mi nudi add to cart samo umesto buy now za neke stvari? I kada na taj način idem, ne mogu coini da se iskoriste, čudno.

Jel zna neko zašto mi nudi add to cart samo umesto buy now za neke stvari? I kada na taj način idem, ne mogu coini da se iskoriste, čudno.
Da li se ovo desava kada kliknes na neki ovde postavljen link? Ako da, moraces rucno da nadjes oglas u coins sekciji. Ukoliko je sa linka veci coins popust nego sto si nasao onda ces morati u coins->search pa kliknes na "orders" da sortira po broju kupovina i tu bi trebalo da nadjes. Ovo se desavalo za onaj baseus bezicni mis, micro sd kartice i slusalice koje sam ja postavljao

Ne samo kada kliknem na link, nego i na nešto drugo iz app. Za neke daje buy now, za neke add to cart.

Pocece dzabe da ih dele, 2.31$ bele, crne 2.47$. Uzeo sam iako mi ne trebaju, kao i 95% ostalih gluposti :D

US $21.33 | Choice Lenovo GM2 Pro Wireless Bluetooth 5.3 Earphones Gaming Low Latency Dual Mode Music Earbuds Sports In-Ear Headset With Mic
Valjaju li sta brate? S' obzirom da ih imas

Imam ih ja, nisu loše čak za te pare odlične. Meni lično su neudobne kao i većina slušalica tog tipa, ali to je do mene.

Jel kupuje neko konac za zube? Treba mi alternativa za plavi dentalux iz lidla. Vise je kao ravna traka nego konac i nema voska pa je veoma gladak.

Na focus mk3 mi stoji na toj desnoj ventilaciji, na levoj je mnogo blizu volana.
Ja sam uzeo baš ovaj pre mesec dana na nečiju preporuku, lepo se ubacuje telefon, ali na Opel Astra J ne može ni za jednu ventilaciju da se zakači stabilno :(

Jel kupuje neko konac za zube? Treba mi alternativa za plavi dentalux iz lidla. Vise je kao ravna traka nego konac i nema voska pa je veoma gladak.
Pogledaj u DM-u, sensitive onaj svetlo plavi je povljan, dugačak, pljosnat i lepo klizi.

Imaš i ovako neke opcije za lepljenje na neku plastiku u autu i posle na kuglu montiraš taj držač telefona

€2.66 | iBudim 360 Degrees Adjustable Car Mobile Phone Holder Base Gravity Car Phone Stand Mount Magnet Cell Phone Bracket Accessories

Ovaj sam koristio ranije.

Nazad
Vrh Dno