Lanikor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2016
- Poena
- 705
Zato sto ti je metod dostave SunYou ili (jos redje) Sellers Choice.70 dinara mi naplatio
Iskopiraj broj za pracenje da se ne javi jos 50 ljudi za objasnjenje kako BEX
Zato sto ti je metod dostave SunYou ili (jos redje) Sellers Choice.70 dinara mi naplatio
Meni stigla jedna od 128GB i cekam jos jednu isto od 128GB da stigne od njihlink je sa high quality goods store , uvek su mi bili sumnjivi
Ja ga koristio mesecima kao tecni saoun, još me nervira zvuk mučenja. Dok mi drugarica nije rekla da ona meša tečni sapun sa vodom da dobije penu. Rekoh, koji sam ja buzdovan. 🫣Meni poslali ovo i to sa pracenjem,
Nije jos stiglo , eto nisam znao za toJa ga koristio mesecima kao tecni saoun, još me nervira zvuk mučenja. Dok mi drugarica nije rekla da ona meša tečni sapun sa vodom da dobije penu. Rekoh, koji sam ja buzdovan. 🫣
molim te kaci linkove i cenu, kada porazim goldenfir izlazi mi 50 ssdova...pritom ne funkcionise isto svima mkd coins i imaju razlicite ceneGoldenfir ssd je 40% na mkd coins
Je li neko poručivao ovaj unimer? Treba mi neki maaaalo da bude uvek pri ruci, a ovaj mi se učinio zgodnim. Hteo sam neki štapni, ali ovaj zbog kutijice mi izgleda prakričniji.
I just found this on AliExpress:
US $19.76 | ANENG AN101 Mini Digital Multimeter1999 T-RMS AC/DC NCV Capacitance Ammeter Voltmeter Tester multimetro digital profesional test
![]()
ANENG AN101 Mini Digital Multimeter1999 T-RMS AC/DC NCV Capacitance Ammeter Voltmeter Tester multimetro digital profesional test - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Izgleda lepo ali meni lično treba sa napred nazad dugmićima kod palca.Jeftini Baseus silent BT i Wifi Misevi, oko 4 i kusur $, bice kroz MKD Coins najverovatnije
I just found this on AliExpress:
US $21.99 | Baseus F01B Mouse Wireless Bluetooth 5.0 Mouse 1600 DPI Silent Click For MacBook Tablet Laptop PC Gaming Accessories 2.4G Mouse
![]()
Baseus F01B Mouse Wireless Bluetooth 5.0 Mouse 1600 DPI Silent Click For MacBook Tablet Laptop PC Gaming Accessories 2.4G Mouse - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ne vredi, jer ti ga nece poslati za Srbiju...Dali vredi ovaj projektor da klikcem i zalivam
Pogledajte prilog 484232
![]()
HY310 4K Android 11 Projector Native 1080*720P 390ANSI 2.4G&5G Dual BT5.0 Cinema portable Home Projector - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Tu je moja unuka da klikceZa 10 centi vredi ,jos ako mozes nekom klincu da uvalis tu igricu 😂
Vidim i ja, cudno nema ni za ItalijuNe vredi, jer ti ga nece poslati za Srbiju...
koliko je težak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari