Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Tu sam i ja kupio.
Meni stigle dve od po 64gb, jos ih nisam ni otvorio, a kamoli testirao... Za 1.5$, neka rade dok rade u nebitnim uredjajima, i za nebitne podatke...

Te zute licno nemam ali crne koje su u upotrebi su za sad zive.

Zato je pre par dana crkla jedna Netac P500 64GB, bila u auto kameri, nije sastavila puno, uzeta pre godinu dana a koriscena mozda efektivno 4-5 meseci

I just found this on AliExpress:
US $11.63 | Netac Pro Micro SD SDXC Card P500 256GB 128GB 64GB TF Card U3 V30 Up to 100MB/s 32GB 16GB Micro SDHC Card U1 Computer Video Car

Meni poslali ovo i to sa pracenjem,
Ja ga koristio mesecima kao tecni saoun, još me nervira zvuk mučenja. Dok mi drugarica nije rekla da ona meša tečni sapun sa vodom da dobije penu. Rekoh, koji sam ja buzdovan. 🫣

Imaju li neko preporuku za slušalice u rangu galaxy buds 2, ali za manje novca :)

Noćas dok sam spavao, telefon sam naručio dobro da sam uspeo da otkaže 😄Screenshot_20250312-094427.png

Bilo bi super da je dobra, ali kada sam ja za sebe kupovao, oko 20-ak dolara je bila cena za neke poznatije brendove. Uzeo sam Sofirn, i stvarno su dobre, 2 ručne i 2 čeone lampe. Baterije ne verujem da valjaju (te koje šalju sa lampom), ja sam kupio u Nemačkoj, oko 7-8 evra sam plaćao komad 3000mAh, 18650.

Je li neko poručivao ovaj unimer? Treba mi neki maaaalo da bude uvek pri ruci, a ovaj mi se učinio zgodnim. Hteo sam neki štapni, ali ovaj zbog kutijice mi izgleda prakričniji.
US $19.76 | ANENG AN101 Mini Digital Multimeter1999 T-RMS AC/DC NCV Capacitance Ammeter Voltmeter Tester multimetro digital profesional test

Ako nekome treba kutijica za silne memorijske koje smo naručivali. Stigla danas i deluje ok, s tim što može samo jedan sd adapter da stane, drugi je za m2 ili šta već.

US $0.66 | 5-1pcs 8 in 1 Protector Holder Plastic Transparent mini For SD SDHC TF MS Memory Card Storage Case Bag Memory Card Protecter Box

Je li neko poručivao ovaj unimer? Treba mi neki maaaalo da bude uvek pri ruci, a ovaj mi se učinio zgodnim. Hteo sam neki štapni, ali ovaj zbog kutijice mi izgleda prakričniji.
US $19.76 | ANENG AN101 Mini Digital Multimeter1999 T-RMS AC/DC NCV Capacitance Ammeter Voltmeter Tester multimetro digital profesional test

Aneng M118a je znatno bolja opcija

Jeftini Baseus silent BT i Wifi Misevi, oko 4 i kusur $, bice kroz MKD Coins najverovatnije

US $21.99 | Baseus F01B Mouse Wireless Bluetooth 5.0 Mouse 1600 DPI Silent Click For MacBook Tablet Laptop PC Gaming Accessories 2.4G Mouse
Izgleda lepo ali meni lično treba sa napred nazad dugmićima kod palca.

Što se tiče unimera uzeo sam pre nekih skoro 2 god. aneng SZ302 sa kojim sam zadovoljan, u to vreme rusi nisu baš hvalili SZ304.
Svi unimeri iz serije SZ su sa sitnim brojevima na prekidaču tako u zavisnosti od godina spremi dobre djozluke ili lupu,

Ko ima ovaj punjač da mi kaže koliko je težak?
US $32.15 | ASOMETECH GaN USB Type C Charger 65W 45W PPS PD QC4.0 Quick Charger For Macbook Laptop IPAD Tablet iPhone 14 Samsung S23 Ultra
Mislio sam da ga uzmem za zamenu punjača za laptop Dell 5440. Izadje oko 10$

Je li neko kupovao stampace za slike na aliju? Gledam xiaomi mini photo printer, ali slicna je cena kao kod nas. Je li ima neki jeftiniji a da valja?

Nazad
Vrh Dno