Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Pretraži kroz Discount Finder

Da li se vredi cimati oko promocije 15th anniversary sa zalivanjem gde se na kraju otkljucava jedan proizvod po ceni od 0.1$
Krenuo sam sa MKD naloga pa ne znam da li ce hteti da posalju za Srbiju kada se nagrada otkljuca.
I da li te promocije ima na SRB nalogu.

Ne mogu da tvrdim da će i kod tebe biti slučaj, verovatno hoće, ali kod lepše polovine sam prebacio na mkd nalog i poslali su proizvod.

Ja sam se malon zezao sa tim zalivanje, ali su od pre neki dan smanjili vodu 6x, tako da... A nekakvu glupost možeš i za koine da uzmeš za ispod 50 dinara.

Da li se vredi cimati oko promocije 15th anniversary sa zalivanjem gde se na kraju otkljucava jedan proizvod po ceni od 0.1$
Krenuo sam sa MKD naloga pa ne znam da li ce hteti da posalju za Srbiju kada se nagrada otkljuca.
Imam dva naloga sa kloniranom app, jedan srb prebacen na mkd a drugi mkd od pocetka. Oba imaju iste funkcionalnosti i brzinu zalivanja. Uzeo sam dve lampe za 12 dinara koje su prilicno korisne. One su bile "easy" level i mislim da sam za ~25 dana zalio do 100% sa oko 120 zalivanja dnevno. Sada zalivam "hard" koji je na 82% i dobijam 0.4% dnevno sa 150 zalivanja. Na drugom acc je "medium" koji je na 85% sa 0.5% dnevno, posle 30 dana...

Pojedini proizvodi nisu dostupni za slanje kod nas ali koliko vidim sve tece kao normalna kupovina.

A sto se tice te promocije, dobija se malo vise vode i kuponi/shopping credits koje mi naravno ne mozemo da koristimo.

Meni samo dve igre rade na SRB, gogo match i merge boss

Uspeo da zalijem za slusalice ali mi nije jasno bas sada kako se preuzima. Pise da pocinje za 14 dana i da istice za 14 dana pa me buni. Sada kada udjem imam 50% nizu cenu kada bih u ovom momentu uzimao.

1000011859.jpg

To ti radi a na srbija regionu?

Ovo sam osvojio još pre više dana

Prilozi

• IMG_20250311_114645.jpg
    IMG_20250311_114645.jpg
    53.5 KB · Pregleda: 125
Na MKD regionu sam odradio. Kada udjem u artikal kaze da nije moguce slanje ali kada idem na Buy onda mi regularno pise Free shipping i nudi mi da platim ali nije 0.1$ nego 40$, sto ispada da je to sto sam osvojio kupon od 50% na te slusalice.

Ovaj drzac mi je brzo postao jedna od omiljenih stvari u autu, samo sto dolazi sa nekom svojom dvostranom trakom koja je beskorisna.

I just found this on AliExpress: RSD665.56 | Anti-slip Car Silicone Holder Mat Pad Dashboard Stand Mount For Phone GPS Bracket For iPhone Samsung Xiaomi Huawei Universal
https://a.aliexpress.com/_mradQCP

Više puta pominjana kodak kartica (64GB), juče crkla posle celih nedelju dana u telefonu.

Link do prodavnice ako moze, da uporedimo da li je kupljena gde i ona sto je kolega maltretira ima i mesec dana.

Od kraja oktobra, skoro bez prestanka. :)

Ne sumnjam da je kod kolege riknula, ko zna od cega ih prave... Ova na testu definitivno vredi svih 200 dinara. :)

Screenshot_5.jpg1741697760654.png

prvi put mi Bex doneo stvar sa aliexpressa, cudim se zove me, znam nemam nista naruceno sa domacih oglasa

Meni poslali ovo i to sa pracenjem,

Prilozi

• aliiiii.png
    aliiiii.png
    43.5 KB · Pregleda: 118
Nazad
Vrh Dno