Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ja sam ga probao na Samsung telefonu i tu ne radi, radi kao i drugi punjači od 25 w. Dok onaj model 67 w takođe njihov radi najnormalnije kao fast charge verzija 2.0, telefon vuče celih 45 w sa njim.
Ne znam kako merite,meni je pre neki dan stigao taj punjac od 65w i kada S21FE prikacim na telefonu mi pise da je superbrzo punjenje (toocki C kabal) a preko USB A sa Essager kablom samo brzo punjenje.
Toocki C kabal je od 60w a Essager od100w.

Ide i kod mene super brzo punjenje na s23 Ultra na kojoj sam probao, ali ne i super brzo punjenje 2.0. @alex1974 a taj s21fe podržava samo 25 w punjenje.

25w vs 45w punjenje.

Jel onaj FENVI wifi6 usb adapter što se pominjao ovde i dalje najbolja opcija?
Ako neko naleti na njega ili nešto slično da je na nekoj akciji neka ostavi link, molim vas.

Imas ga i dalje. Oko 12$ je, sa novcicima izadje oko 7-8$. Malo ga gledaj, stavi u wishlist, pa ce ti se pojaviti u novcicima.

Neki proveren držač za tablet što se postavlja na ivicu kreveta? Bilo je nekih priča ranije, jel uzimao neko?

Da li je neko kupovao možda kablove za hifi opremu, mislim na malo kvalitetnije kablove? Vidim da baš režu sa cenama i poštarinom. Pitanje je naravno i koliko su kvalitetni ti kablovi jer kinezi sve znaju da upakuju u taj braided design a pitaj boga kakav je kabel unutra.
XINHS radnja je jedna od poznatijih i ima odlične kablove. OpenHeart takođe imaju dobru reputaciju.
Uzimao sam od obe radnje, za IEM i Sennheiser HD560s i zadovoljan sam. Ne znam kakvi tebi trebaju...

XINHS hoće da "ispunjava želje", ja sam tražio određenu dužinu kabla i L-konektor umesto straight i odradili su, za Openheart nisam probao...

Imaš i ogromnu temu o chi-fi kablovima na Head-fi, pročešljaj:
https://www.head-fi.org/threads/low-end-cheap-generic-otherwise-bang-for-buck-cable-thread.891911/

Jel onaj FENVI wifi6 usb adapter što se pominjao ovde i dalje najbolja opcija?
Ako neko naleti na njega ili nešto slično da je na nekoj akciji neka ostavi link, molim vas.
Meni iskočio comfast za $4.84, pa eto ako ti se ne pojavi fenvi, da imaš opciju

US $6.24 | Mini Wifi 6 Adaptador USB AX600 Wi Fi Adapter 802.11ax Driver Free 5ghz+2.4ghz Wireless Dongle for PC Laptop Win 10/11

Koje ste ono bese pomaznjavali za 256/512GB kartice? L nesto...

Nema toga vise, nece ni biti.

Lexar su bile inace, 512GB za 8.8$, 256GB za 4.4$, 128GB za 2 i kusur itd.

Nije baš na tom nivou (te cene su svakako bile anomalija), ali Kodak povremeno iskoči za $3.65 za 128GB.

Sta raditi sa paketima koji nisu stigli ?

Dal ima smisla pokretati proces ?

Uc je taking br....

Kakav proces? Da tužiš Poštu u Srbiji ili da se žališ Aliexpressu.

Ako je memorijska kartica za mobilni telefon, koja ce 24/7 da bude unutra za skladistenje, najbolje gledati original sandisk sa alija. Provereno dobra, i sigurni ste da necete ostati bez fotografija itd.
Ona crveno-zlatna, najbrza.
256gb je oko 20ak dolara

Kod nas je preko 4.5k din.

Ako je u pitanju kamera, automobil, backup... Onda kodak/lexar, sta jeftinije naleti od toga.

Da li se vama menja ponuda proizvoda na "Save now"?
Meni daje do 95% popusta, nakupovao sam 5-6 toocki kablova za ispod 50 centi,
ali sad više nema ništa interesantno, stalno isti proizvodi! Možda je zbog CNY proslave!

Ne fali Lexar karticama nista, to da SanDisk ne crkava je glupost.

Backup se zato podrazumeva za sve kartice jer sve crkava.

Zato se odmah kartica asfaltira u punom kapacitetu programima tipa h2testw, narocito ove vece, jer ako nesto ne valja u startu, pojavice se ubrzo.

Nazad
Vrh Dno