33w 1.83$
I just found this on AliExpress:
US $20.95 | Toocki 33W GaN USB Charger PD QC 3.0 Fast Charger Quick Charger For iPhone Huawei Xiaomi Travel Phone Charger for Samsung S24
Toocki 33W GaN USB Charger PD QC 3.0 Fast Charger Quick Charger For iPhone Huawei Xiaomi Travel Phone Charger for Samsung S24 - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Kad podtvrdis primljen paket isto dobijes oko 20 coinsja uzmem tipa 130 na dan, 70+5 (mobil app i vidget) 30 mergboss i 25 go go match igre, toeto, ako ima jos neki nacin ja nznm,
Ne, coins dobijaš samo ako si napisao review.Kad podtvrdis primljen paket isto dobijes oko 20 coins
Imas na temu odlicna proverena kamera Imou za 4394 din pozuri da nestaneIma li neko preporuku za wifi-ip kameru za montazu napolje?
Ima i 49 novčića preko dnevnih zadataka (Earn more coins, isto dugme na kojem pokupite dnevnih 70).ja uzmem tipa 130 na dan, 70+5 (mobil app i vidget) 30 mergboss i 25 go go match igre, toeto, ako ima jos neki nacin ja nznm,
Cime si merio, to je solidno ako je u praksi isto takoOve su nešto bolje, 64GB za 1.98€, 128GB za 3.13€; letos uzeh jednu od 64GB, imala 249MBps čitanje, 36MB upis:
€7.02 | Kingston DataTraveler Exodia Onyx USB Flash Drive 64GB 128GB 256GB USB 3.2 Gen 1 Pen Drive Black DTXOM Flash Drive for Computer
Kingston DataTraveler Exodia Onyx USB Flash Drive 64GB 128GB 256GB USB 3.2 Gen 1 Pen Drive Black DTXOM Flash Drive for Computer - AliExpress 7
Mislim da je nesto pomesao jer je imam par godina iz domace prodavnice i nije ni blizu toga sto on prica. Imam i par onih koje si ti preporucio i one su toliko spore da me mrzi da cekam tri sata da odradim test ali 128gb za 2.7$ je top ponuda nema sta.Cime si merio, to je solidno ako je u praksi isto tako
Imam bas ovu istu Exodiu kao sa mog linka i spora je za upis bas, ali opet za 2.7$ je ok.Mislim da je nesto pomesao jer je imam par godina iz domace prodavnice i nije ni blizu toga sto on prica. Imam i par onih koje si ti preporucio i one su toliko spore da me mrzi da cekam tri sata da odradim test ali 128gb za 2.7$ je top ponuda nema sta.
U svakom slucaju obe su tesko smece u poredjenju sa ovom koja je trenutno 1.97$ za 64gb
Original Lexar USB3.0 Pen Drive M400 Metal U Disk 32GB 64GB 128GB 256GB Flash Memory Stick Up to 150Mb/s USB Flash Drive for PC - AliExpress 7
Uspeo sam da odradim test sa tom "tvojom" i zapravo i nije tako losa, odnosno mozda je i bolja od ove druge preporucene. S obzirom da imam vise komada prva koju sam probao je bila nenormalno spora ali druga prica je sa sledecom koju sam ubacio u racunar. Los primerak mozda ? U svakom slucaju slicne su.Imam bas ovu istu Exodiu kao sa mog linka i spora je za upis bas, ali opet za 2.7$ je ok.
Ova druga mi lici samo na drugo pakovanje iste fleske.
Kome treba kapacitet za sto manje pare mislim da nema jeftinije price trenutno.
Meni je isto tako, ali ni blizu citanja 250 i upisa od 40...Uspeo sam da odradim test sa tom "tvojom" i zapravo i nije tako losa, odnosno mozda je i bolja od ove druge preporucene. S obzirom da imam vise komada prva koju sam probao je bila nenormalno spora ali druga prica je sa sledecom koju sam ubacio u racunar. Los primerak mozda ? U svakom slucaju slicne su.
U pravu si, ko hoce sto vise kapaciteta za manje pare nema bolje alternative.
Meni je taj opet odlican, imam ga mozda i godinu dana, nigde nije procureo,kao i vecina, niti se zacepio od kamenca.Mislim da je pominjan ovaj tus, odnosno rucica tusa, ovde u temi, evo ga za 0,46$.
Porucih dva, da vidimo i to cudo... 😀
US $6.36 | VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories
VILOYI 8 Modes High-Pressure Shower Head Fall Resistance Black Handheld Showerhead Water Saving Bathroom Shower Accessories - AliExpress 13
Brateee pa flasica sirceta nije 50din da bi ocistio kamenacЈа сам поручио 2 ком, нека стоје у резерви, за по 50рсд нису лоши сигурно. 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari