Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Prilozi

• Screenshot_20241215_113437_AliExpress.jpg
    Screenshot_20241215_113437_AliExpress.jpg
    156.3 KB · Pregleda: 191
Za SSD postoji Netac koji je njihova firma i prodaje se i kod nas regularno, ako bas mora SSD sa Alije.

Bilo je lepih izuzetaka kao Kingston KC3000, WD (valjda su original, ne secam se) i slicno ali ovo je samo kopija.

Jako jeftine Walram memorije, npr. DDR3L 8GB bio za oko 3.9$, sad je 4.24$, i u ostalim varijantama su ok cene. Kroz Coins naravno

Ko hoce da pojaca stariji laptop, dobra prilika.

I just found this on AliExpress:
US $11.41 | WALRAM memoria ram DDR3 DDR4 8GB 4GB 16GB laptop Ram 1333 1600 2400 2666 2133 DDR3L 204pin Sodimm Notebook memoria ram ddr4

Orico gen4 NVMe, 30$ za 512GB, 45$ za 1TB uz kupon kroz Coins

US $57.93 | ORICO O7000 PCIe4.0 7400MB/S PS5 Gaming M.2 NVMe SSD Internal Solid State Drive M.2 M Key 2280 SSD for Content Creators

Screenshot_20241216-045739.png

Za 5k + PDV za 1TB verziju, bolje dodati još crvenu ili dve i uzeti kod nas neki sa TLC NAND i 2+ godine garancije...

Labava prica onda, za zaobici. Bila je druga varijanta koja je radila dobro, nisam obratio paznju da to nije ta posto su i cene i kupon isti.

U vreme ovog besecanja SSD ova kupovati to sa alija bez oca i majke nema mnogo smisla osima ako nije bas neko zezanje ili npr ja za overclock korstim 10 15 komada koje se relativno cesto fromatiraju pa mnogo mane ni izadju na videlo ali za dialy pc kupovati to nema nesto mnogo smisla.

Pratim vec neko vreme, i najnize je bilo 14,35$, trenutno je 11,82$.

US $46.74 | XUDA NEW Wireless CarPlay Android Auto Wireless Adapter Smart Mini Box Plug And Play WiFi Fast Connect Universal For Nissan
Samo za nisan?

@acep
Ma, ne, adapter je univerzalni, nema za odredjenog proizvodjaca vozila.
Za svakog proizvodjaca imaju po "oglas", ali je ustvari to jedan te isti adapter.
I mene je bunilo u pocetku... :D

2.64$ za 64gb, trebalo bi da je dosta bolji,brzi i kvalitetniji od proslog preporucenog :d

US $7.53 | Original Lexar USB3.0 Pen Drive M400 Metal U Disk 32GB 64GB 128GB 256GB Flash Memory Stick Up to 150Mb/s USB Flash Drive for PC

Kod mene je 550 din...

2.64$ za 64gb, trebalo bi da je dosta bolji,brzi i kvalitetniji od proslog preporucenog :d

US $7.53 | Original Lexar USB3.0 Pen Drive M400 Metal U Disk 32GB 64GB 128GB 256GB Flash Memory Stick Up to 150Mb/s USB Flash Drive for PC
Ovo je test m400 takvog drive-a ali od 256 gb.

Meni ona Kodek kartica sa SD adapterom ne radi u citacu u kompu.
Problem je do adaptera jer sa drugim radi.
Nije ni nesto brza, od 29,5MB do 9 varira brzina.

@M J

To je tesko smece...

Zaobiđi taj krs :(

@kalehrl

Najverovatnije te zeza citac

Poslednja izmena od urednika:
Ako me secanje služi, žuti punjaci su super na papiru, ali loše ocene.

Treba mi sa jednim izlazom super brzi na 65w (Xiaomi 11T pro poržava do 120W) ,
tj. šta ima do 800 din npr, nisam toliko čitala temu.

Poslednja izmena od urednika:
@M J

Izvini , nisam ispod slike primetio pitanje :(

Lanikor je ( opet ) postavio video koji objasnjava koliki je
to krs i dobro je sto ga nisi kupio :)

@MademoiselleX

Cini mi se da ni jedan univerzalni model do 67W koji smo ovde
pominjali nema opciju brzog punjenja preko 33W na Xiaomiju :(

U par navrata su pominjane dobre kopije koje se prodaju kao
originali za Xiaomi i Honor
Takodje vidim i neke ( nove ) SUPER VOOC modele sa kojima bi 67W punjenje
trebalo da funkcionise.

• Like
Reagovanja: M J
Ne znam gde grešim, ali na mkd meni su cene iste.... Ovi fleševi konkretno

Fnirsi USB gadget stigao u tvrdoj kutiji od stiropora u koju je mogao i telefon da stane ,dobro pa nije otislo na carinu.
A mogli su i neko jaje od prepelice da ubace ne bi se slomilo garant :ROFLMAO:

Jel kupovao neko multimedije za auto? Pojavila se od pre par meseci Mekede zvanična prodavnica, ovdašnji prodavci su se kleli u Mekede.

RSD16,506.52 | MEKEDE Android 13 2Din Car Radio Wireless CarPlay Stereo For VW Volkswagen Golf 5 POLO PASSAT B6 CC JETTA TIGUAN TOURAN SHARAN

Ovo sa prebacivanjem na drugu državu (MKD) samo da kažem da može da ima i neke negativne strane. Npr mikrofon Fifine mikrofon preko Srbije 27€ a preko Makedonije ako se ne varam 32€. Tako da treba proveravati ponudu za obe države.
A što se tiče dinarčića i drugih super popusta,.... nikad ništa od svega par procenata popusta nisam dobio.

Nazad
Vrh Dno