Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Anker 30W za 3$ kroz MKD Coins + se uzme kupon iz paketica u porukama sa prodavcem, kad se pipne paketic daju dodatni kupon koji se stackuje sa popustom.

Odlicna ponuda za familiju

I just found this on AliExpress:
US $31.63 | Anker Nano USB C Charger 30 W High-Speed USB C Charger PIQ 3.0 and PPS Fast Charging Power Compatible with iPhone 15/14

Prilozi

• Screenshot_20241124_192916_Gallery.jpg
    Screenshot_20241124_192916_Gallery.jpg
    55.8 KB · Pregleda: 111
Pih neki dan ga uzeo za 5.87$

Jel ovo normalno, unazad danima sam nesta porucivao, i sve mi duplo proknjizava?
Nlb banka je u pitanju. Master card vezana sa dinarima.
Ujedno kada kupujem sa alija , jel isto ako stavim Usd i Eur? Preko koje valute vi kupujete na aliexpress?
Jutros kupih par stvarcica na Aliu i sve uredno proslo, veceras mi stizu poruke inzad kojih pise Ponistena transakcija, a ispod svi podaci (datum, satnica, iznosi) kao prilikom kupovine danas. Na aplikaciji mi i dalje svi proizvodi stoje pod To Ship opcijom, nigde nema podatak da je nesto otkazano. Sta to sad znaci, jesam li uspesno kupio te stvarcice ili nisam? Isto Nlb i sve su mi razliciti prodavci na Aliju. Da li postoji mogucnost nekog buga u sistemu ili transakcije zaista nisu prosle. A inace ne prijavljuje mi trenutno stanje na racunu vec stanje koje je bilo prilikom tih kupovina. Sta da ocekujem?

Ja ne uspevam ispod 5.03 dolara da spustim za punjac.

Meni ništa ne računa te kupone od prodavnica... 😀

Ja uzeo 3m 60w za 1.39$,prezadovoljan...malo po malo,nakupovalo se za ovih par dana :D

Evo u trenutku kada sam pisao ovde, ali evo sad sam proverio i kod mene se promenila cena i isto je 1.36🙁

Prilozi

• Screenshot_20241124_195811_AliExpress.png
    Screenshot_20241124_195811_AliExpress.png
    155.4 KB · Pregleda: 105
IMG_3992.jpeg
Ja sam ga ugrabio po toj ceni od 0.97$ sad je 1.36$

Ima jedno 4-5 nivoa cena, algoritam puni kes i nekad brisanjem kesa/data/aplikacije bude bolje a nekad jos gore nego sto je bilo.

Ako su vam iole ok popusti ne pipajte nista

Nece biti ove godine kupona za bf za Srbiju?

uh, ne znam da li je neko pitao za .. BT risiver/emiter audio- imam obican TV i dok ne osposobim android box i za njega, treba mi BT konekcija da bih cjaletu stavila slusalice da niok ne cuje politiku dakle 😂 😂
u svojoj "djubre" kolekciji imam 2 pristojna BT dongla koja stvarno kace sve na sve (ALI sa bilo kakvim op. sistemom ili slicno, ne moze na DUMB TV).

po mojoj logici mora postojati i AUX konekcija za BT, dakle, nesto poput ova 2 (random izbori)
link 1
link 2

neki savet? hvala :)
p.s. ko sta gleda od IEMs na aliju , u budzetu? :D
ima veomaaa zanimljivih stvari, Artti 10 manje od 50eu, Tanzu Wenerke 1400 din itd itd, ludilo :D

Stvarno ste katastrofa... Od kad su nas ukinuli sa popustima kroz novcice nisam nista uzimao, lepo sam imao i para i novcica... Sad vise nemam ni para ni novcica... Cu da nadjem onog ko je provalio za Makedoniju i da ga banujem 🤬

@Lanikor je li HY300 bese bestbuy projektor na kraju? I je li cena od 38€ ok, ne mogu se setim koliko ste letos svi placali?
Izvinjavam se sto vracam temu na projektore ali taman da malo odmorimo od punjaca i kablova 🤣
IMG_7236.png

Nazad
Vrh Dno