dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Drzi ovaj koji ja imam
Ja nikad nisam uzimao sa magnetom zbog magnatnog senzora u telefonu.
Koji 🫡Drzi ovaj koji ja imam
nema ga u prodaji vise, uglavi se u ventilacijuKoji 🫡
Jutros kupih par stvarcica na Aliu i sve uredno proslo, veceras mi stizu poruke inzad kojih pise Ponistena transakcija, a ispod svi podaci (datum, satnica, iznosi) kao prilikom kupovine danas. Na aplikaciji mi i dalje svi proizvodi stoje pod To Ship opcijom, nigde nema podatak da je nesto otkazano. Sta to sad znaci, jesam li uspesno kupio te stvarcice ili nisam? Isto Nlb i sve su mi razliciti prodavci na Aliju. Da li postoji mogucnost nekog buga u sistemu ili transakcije zaista nisu prosle. A inace ne prijavljuje mi trenutno stanje na racunu vec stanje koje je bilo prilikom tih kupovina. Sta da ocekujem?Jel ovo normalno, unazad danima sam nesta porucivao, i sve mi duplo proknjizava?
Nlb banka je u pitanju. Master card vezana sa dinarima.
Ujedno kada kupujem sa alija , jel isto ako stavim Usd i Eur? Preko koje valute vi kupujete na aliexpress?
$1.36 kod mene, ipak ništa ispod dolar.![]()
Toocki PD 100W USB C to USB Type C Cable Quick Charge 4.0 Fast Charge Cable for Macbook iPhone 15 Samsung S24 S23 Xiaomi Huawei - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Toocki 100W PD kablić, 2m, 97 centi, preko MKD novčića.
Platio 20$@Lanikor je li HY300 bese bestbuy projektor na kraju? I je li cena od 38€ ok, ne mogu se setim koliko ste letos svi placali?
Izvinjavam se sto vracam temu na projektore ali taman da malo odmorimo od punjaca i kablova 🤣
Pogledajte prilog 468318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari