3/24$ : IFPPD7VNeće, već sam ga koristio danas za slušalice...
Anker soundcore 2 je mogao u avgustu da se uzme za manje od 18$Ok ponuda preko mkd.
Ali zato ja vec pola godine nikako da spustim Anker Soundcore Motion+ sa 65$ 😒Ok ponuda preko mkd.
Ako nekom treba za smart home.
Ovaj zadnji je za dva razlicita potrosaca(sijalice).
Mrdnuo se i drugi SSD, dobio status shipped.Jesu li Netac SSD nekom poslali ili je status i dalje to ship ?
Dosta nas je uzelo ovaj preko kojnsa i Makedonije. Ja za 11euDa li je neko pronašao neki usb flash koji je povoljan a da nije krš ?
I ja sam naručio jednu od one dve, za sad stoji u to ship, videćemo da li će poslati.Kinez ipak poslao Lexar karticu, ostaje da vidimo sta je spakovao.
Poslace ga sigurno👌Pogledajte prilog 466633![]()
Sixwgh Mini Zigbee Switch Relay Diy Smart Home Electronic Socket Switch Equipment Tuya Smart Life App Timer Control Work With Al - Switches - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Dal će ga poslati ili ne, videćemo.
Sačekaj i prati situaciju svaki dan, možda bude još nešto. Dosta puta su ozbiljnije popuste davali na kraju šoping groznice.Sad da li se moze dobiti neka bolja cena nisam siguran?
I kod mene, jest mu malo više vremena trebalo.Mrdnuo se i drugi SSD, dobio status shipped.
Hoće verovatno, popust kroz coins ne bi trebalo prodavca da kači, već platformu.Pogledajte prilog 466633![]()
Sixwgh Mini Zigbee Switch Relay Diy Smart Home Electronic Socket Switch Equipment Tuya Smart Life App Timer Control Work With Al - Switches - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Dal će ga poslati ili ne, videćemo.
Gledam sluske tws anker space a40
Ja uzeh na kraju A40, to je najniže što sam uspeo da spustim cenu. Pre 11.11. sam najniže imao za 53.52$
Idu preko Holandije...
Pogledajte prilog 466182
Jel ima neki 3200 ili 3600 2x32GB kit?Ugasili su ih svima, aplikacija im je bitna.
Opet Cusu ima 2x16GB DDR4 na 3200MHz, oko 28$, ko hoce upgrade eto ga
I just found this on AliExpress:
US $19.57 | CUSU RAM DDR4 8GB 16GB Memory 3200MHz 3600MHz Desktop Ram 288pin Udimm 1.35V XMP2.0 for Intel AMD Motherboard
![]()
CUSU RAM DDR4 8GB 16GB Memory 3200MHz 3600MHz DDR5 5600MHz 6400MHz Desktop Ram 288pin Udimm for Intel AMD Motherboard - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari