Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ok ponuda preko mkd.

Prilozi

• Screenshot_20241114_230248_AliExpress.jpg
    Screenshot_20241114_230248_AliExpress.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 175
Ti su bili pre par strana, sve sam to iskoristio. 🤣

Da li je neko pronašao neki usb flash koji je povoljan a da nije krš ?

Flesevi generalno slabo, MoveSpeed mi jedino pada na pamet a da lici na nesto posto nije kopija nekog proizvoda.

Ako cena nije toliki problem, imaju bukvalno sve pokriveno.

Pored njih Lexar, Adata i to pod uslovom da pogodis prodavnicu i model. Lexar bi trebalo da ima svoju prodavnicu na Aliju ali su i cene dobre.

Mozes da probas SSD flesku od iznad ali jos nikom od nas nije stigla pa da vidimo kakva je, moze da se uzme za 10 do 13$ za kapacitet od 256GB ili za 7-8$ za 128GB.

Kinez ipak poslao Lexar karticu, ostaje da vidimo sta je spakovao.
I ja sam naručio jednu od one dve, za sad stoji u to ship, videćemo da li će poslati.

Inače mi se desila situacija sa prodavnicom koja je imala dobru reputaciju. Imao sam neki kupon, naručim proizvod bukvalno za $0.1. Kinez čekao skoro poslednji dan za slanje i tad stavi lažni tracking gde paket ide za Rusiju i ovi pilićari mi refundiraju $0.1, a ne vrate kupon.

Ako nista drugo, poslao je sa pracenjem (LA...HU) i za destination stoji Srbija, svakako ce moci da se odradi refund ako probaju slicnu spletku.

Anker je isto pravio foru gde posalju originalni Soundcore Motion Boom i onda ga u sorting centru odbiju jer je pogresno naznacena tezina pa im se vrati. I to samo za taj konkretan zvucnik, za ostale ne.

Napravili su to meni pa posle par nedelja ili meseci nekom drugom ovde, zaboravio sam ko bese.

Dobijes refund ali kuponi cao.

Gledam sluske tws anker space a40 i nikako da se dobije da kazemo neka ok cena.Nebitno da li je srbija ili promenjen region na makedonija kod mene je cena ista.Sa 49 eura i kroz coine i ukucavanjem ovog koda IFP8LAW dobijem neku cenu od 44 eura.

Potpuno mi je ista cena nebitno da li je region srbija ili makedonija.
Sad da li se moze dobiti neka bolja cena nisam siguran?
Ovo pokusavam sa telefona preko aplikacije.
Sestra je prosle godine uzela anker liberty 4nc za nekih 37 eura sto je u tom trenutku bila bas dobra cena.Ovo sada je bas dranje sa cenama.I ne znam koliko se uopste isplati porucivati neke malo skuplje stvari posto je garancija upitna da se ostvari?

Ova godina je losija nego prosla, makar ovi sad popusti, ali sa MKD i novcicima svaki dan izleti nesto povoljno, toliko da sam potrosio vise od planiranog za ovih par dana. Prebacicu region nazad na Srbiju da spasim novcanik od sebe :D

Sad da li se moze dobiti neka bolja cena nisam siguran?
Sačekaj i prati situaciju svaki dan, možda bude još nešto. Dosta puta su ozbiljnije popuste davali na kraju šoping groznice.
Na kraju krajeva 44 je ok cena, treba biti realan i priznati da se ne mogu drugde kupiti za niže.

Ja sam Dekintos siti. Prso možda 50 EU ili tu negde. Sve u svemu nema leba od alije. Od trena kad su nam ugasili one browser novčiće , tipa 2-3 meseca.

Sećaš se kad sam vas pitao na temi za onaj pamuk. Grow to get kad je nestala. Tad su krenuli da mute nešto. Pa su ukinuli merg kupone radnju i sl. Sve to ide nizbrdo vidi se iz aviona.

Mrdnuo se i drugi SSD, dobio status shipped.
I kod mene, jest mu malo više vremena trebalo.

Hoće verovatno, popust kroz coins ne bi trebalo prodavca da kači, već platformu.

Jel uzimao neko skoro OBD skener za auto, gledam ovaj Vgate iCar Pro 2S i najbolja cena trenutno je 16.83$, ne znam dal' je to ok ili je mozda isla i nize...?!

Vgate iCar.jpg

Ugasili su ih svima, aplikacija im je bitna.

Opet Cusu ima 2x16GB DDR4 na 3200MHz, oko 28$, ko hoce upgrade eto ga

I just found this on AliExpress:
US $19.57 | CUSU RAM DDR4 8GB 16GB Memory 3200MHz 3600MHz Desktop Ram 288pin Udimm 1.35V XMP2.0 for Intel AMD Motherboard
Jel ima neki 3200 ili 3600 2x32GB kit?

Da li ti OBD skeneri mogu samo da detektuju grešku i eventualno je obrišu, nema nikakvih dodatnih funkcija?

Nazad
Vrh Dno