Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Drustvo izvukao 100 za 300 na shake ako nekome moze da pomogne evo kod, meni trenutno nista ne treba tako skupo.
PQYK273XW24K
Niko ne moze da iskoristi kod, jer ti si dobio, ti moras preko svog naloga iskoristiti.

Naruči nešto, prodaj i zaradi.

Je l' imate "Limited offers" u Coins delu? Kod mene nestalo.

Pa nema stalno. Pojavi se i gubi se periodično. App koristim.

Meni izašlo da sam dobio "Eexclusive offer 50% off", ali na koji god item da kliknem piše mi "Waiting to shake".

Komentarisali smo već u shake temi.

Hteo bih da uzmem KC3000, ali se dvoumim koji je legit 100%
Da li neko ima iskustva sa ovim prodavnicama?

pitao sam obojicu prodavaca da li je novo i originalno, obojica su mi potvrdila da jeste. Bo Cheng Store mi deluje pouzdano iz prostog razloga sto ima vise prodaja, recenzija i narocito sto je pakovanje namenjeno za kinesko trziste

Slaba vajda od toga sta ti oni kazu, ali takvo pakovanje sam i ja dobio i sve je ok

Hteo bih da uzmem KC3000, ali se dvoumim koji je legit 100%
Da li neko ima iskustva sa ovim prodavnicama?

pitao sam obojicu prodavaca da li je novo i originalno, obojica su mi potvrdila da jeste. Bo Cheng Store mi deluje pouzdano iz prostog razloga sto ima vise prodaja, recenzija i narocito sto je pakovanje namenjeno za kinesko trziste
Zar je to jeftino 61e,jeftinije ili slicno je kod Madjara a i nece da te carine.

Dobar 33w punjač jako jeftino

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€2.86 72%OFF | Essager GaN 33W USB Charger Fast Charger PD QC 3.0 USB C Charger Quick Charger For iPhone 14 13 Travel Charger for Samsung S21

Preporuka za neki USB Bluetooth za desktop? Treba mi čisto da mogu da povežem miša i tastaturu preko, možda i neki transfer fajla na brzaka, nešto manje.
Ovaj ja koristim, dosta me dobro služi, a koristim ga za sluške. Mislim da na Choicu može da se nađe za 4-5e. Generalno je dobar i Ugreen od tih adaptera

Ako je neko uzimao dugačke šrafcigere (mogu i bitovi <- bez drške) nek stavi preporuku ako je zadovoljan.
Uzeo bi 2-3 veličine sa ravnom glavom i filips glavom kao i torx set.
Dužina 20 cm.

Ako je neko uzimao dugačke šrafcigere (mogu i bitovi <- bez drške) nek stavi preporuku ako je zadovoljan.
Uzeo bi 2-3 veličine sa ravnom glavom i filips glavom kao i torx set.
Dužina 20 cm.
Imas odlicnih brendova po razumnim cenama na AE, po mom iskustvu su jako blizu profesionalnim brendiranim firmama kod nas u prodaji poput(wiha,wera, felo...) koji se takodje za neupucene proizvode u Kini, Taiwanu, vecina cak i u istim pogonima i fabrikama. Ni sam ne bi verovao u takve price da nisam bio u kontaktu sa Kinezima sa AE koji su mi objasnili i pokazali sta se sve proizvodi u istim fabrikama, pogotovo na Taiwanu. Cak i Knipex klesta koja vaze i pisu da su made in Germany se takodje dobar deo proizvodi na Taiwanu.

Jedan od jeftinijih, a odlicnih proizvodjaca:
US $1.87 49%OFF | Greener Anti Slip Magnetic Batch Head Cross High Hardness Hand Drill Bit Screw Electric Screwdriver Set 25 50 65 70 90 150mm PH2

Za ove Broppe koji vaze da imaju jako dobar celik, samo ne znam za duzinu da li se prave od 200mm. Kod mene su se pokazali izuzetno izdrzljivi. Pogledaj po raznim stores gde se sve prodaju pa nadji najeftiniju ponudu.

US $17.67 | BROPPE 11pcs/set 75mm Torx Hex Tri-Wing Spanner Cross-head Bits Bits Set Sturdy Chrome Vanadium Steel Screwdriver Bit Head Set

#r!sc! #bakara
kontam šta pričate, jedino wobi mi je na raspolaganju u blizini pa ću pogledati šta nude.
Velika prednost alija su cene i isporuka na kućnu adresu. Kvalitet često bude bolji na aliju jer domaći uvoznici prvo gledaju maržu a najbolja marža je na najjeftinijim stvarima...

Woby nije neka razlika u ceni, kolika je njihova marža nebitno je ali oni uzmaju u Kini po daleko nižim cenama nego što je AE. Otvori sutra novi katalog Lidla koji kreće od četvrtka pa može da bude nešta, često imaju setove raznoraznih bitova.

Anker flagship store kuponi:
$3 na potrosenih $3.01. STBSXQ36G3G8
$2 na potrosenih $2.01. ANKERJUNE
$2 na potrosenih $2.01. S8D1GX8SPBF1

Woby nije neka razlika u ceni, kolika je njihova marža nebitno je ali oni uzmaju u Kini po daleko nižim cenama nego što je AE. Otvori sutra novi katalog Lidla koji kreće od četvrtka pa može da bude nešta, često imaju setove raznoraznih bitova.
Lidl katalog za sledeću nedelju je dostupan nedeljom od 17h na aplikaciji. Sad sam pregledao, ima nekih bitova ali nisu oni standardni setovi. Ja te setove bitova tamo uvek vidim kad odem u radnju, uvek stoje na mestu gde stoji roba koja nije prodata od prethodnih akcija, tako da, vredi se promuvati, pogotovo ako su ti blizu više različitih objekata.

Ne koristim aplikaciju a ovako je katalog dostupan čini mi se od 01:00 ponedeljkom a inače ima i mnogih drugih stvari i od pre par nedelja. Natrčavao sam na baterije i punjače za aku alat koji su iz ko zna koje akcije. Ne sećam se da sam u zadnjih par nedelja video u katalogu bitove jer odem do lidla sa namerom kada vidim u katalogu nešta meni zanimljivo. Kad ih ima napišu više vrsta pa odeš da biraš.

Ti lidl su krš ali toliko i koštaju. Od jeftinijih a kvalitetnijih setova preporučujem Ingcko, da ne reklamiram uvoznike i distributere, izguglajte. Koristim setove običnih i kovanih bitova i baš sam oduševljen, ne samo time već kvalitetom ručnog alata generalno

Je li kupovao neko ovaj model misa:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! US $32.91 25% Off | Wholesale Factory Logitech G102 G203 8000 Dpi RGB Light Effect 6 Key Game Mice Original Wired Optical Gaming Mouse For Pc Laptop

Mada mi prodavnica ne uliva poverenje.

Lidl mi nije baš usput, 15-tak km i od 3 puta što sam išao tamo namenski po stvari na akciji dva puta sam džaba išao tako da mi nisu pri vrhu liste.
Ponekad pogledam njihov katalog ali nikad nisam video da imaju ono što ja tražim, da podsetim, to su bitovi dužine 20 cm.
Našao sam neke koji mi odgovaraju, na aliju, u korpi su, nije mi hića, videću šta ima kod nas i pošto pa odlučiti.
1719182613306.png

Jedno pitanje drustvo, off topic malo.
Drugi put se narucuje sa jednog naloga, i sad traze sliku licne ili pasosa (nalog nije dupli)
Dok na primer porodica i prijatelji narucuju ne toliko cesto, ali opet nikome nije trazilo slike dokumenata.
Da napomenem, kad se ide na pay, onda izbaci link koji se otvori preko pretrazivaca i tu stoji jednostavna stranica, gde traze sve licne podatke, i sliku dokumenta (sa obe strane).
Slikaš dokument, ali zatamniš/zamrljaš sve podatke koji si lični izuzev onih koje si već dao. Mada mislim da moze samo ime i prezime da stoje a sakriješ sve ostalo (ostaviš on osto piše recimo pasoš, Republika Srbija...).

Jedno pitanje drustvo, off topic malo.
Drugi put se narucuje sa jednog naloga, i sad traze sliku licne ili pasosa (nalog nije dupli)
Dok na primer porodica i prijatelji narucuju ne toliko cesto, ali opet nikome nije trazilo slike dokumenata.
Da napomenem, kad se ide na pay, onda izbaci link koji se otvori preko pretrazivaca i tu stoji jednostavna stranica, gde traze sve licne podatke, i sliku dokumenta (sa obe strane).

Dešava se kad se npr. menja kartica, veže se druga kao sredstvo plaćanja i tada traži verifikaciju i slike dokumenata.

Nazad
Vrh Dno