Dexter2104
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.07.2018
- Poena
- 80
Drustvo izvukao 100 za 300 na shake ako nekome moze da pomogne evo kod, meni trenutno nista ne treba tako skupo.
PQYK273XW24K
PQYK273XW24K
Niko ne moze da iskoristi kod, jer ti si dobio, ti moras preko svog naloga iskoristiti.Drustvo izvukao 100 za 300 na shake ako nekome moze da pomogne evo kod, meni trenutno nista ne treba tako skupo.
PQYK273XW24K
Zar je to jeftino 61e,jeftinije ili slicno je kod Madjara a i nece da te carine.Hteo bih da uzmem KC3000, ali se dvoumim koji je legit 100%
Da li neko ima iskustva sa ovim prodavnicama?
![]()
Kingston SSD 1tb nvme m2 NVMe PCIe KC3000 Solid State Hard Disk m.2 diy gaming computer for steam deck ps5 pc laptop desktop - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
Kingston KC3000 SSD PCIe 4.0 NVMe M.2 Solid State Drive 512G 1024GB 2048GB 4096GB Up to 7000MB/s Internal SSD for Desktop Laptop - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comaliexpress.com
pitao sam obojicu prodavaca da li je novo i originalno, obojica su mi potvrdila da jeste. Bo Cheng Store mi deluje pouzdano iz prostog razloga sto ima vise prodaja, recenzija i narocito sto je pakovanje namenjeno za kinesko trziste
Ovaj ja koristim, dosta me dobro služi, a koristim ga za sluške. Mislim da na Choicu može da se nađe za 4-5e. Generalno je dobar i Ugreen od tih adapteraPreporuka za neki USB Bluetooth za desktop? Treba mi čisto da mogu da povežem miša i tastaturu preko, možda i neki transfer fajla na brzaka, nešto manje.
Imas odlicnih brendova po razumnim cenama na AE, po mom iskustvu su jako blizu profesionalnim brendiranim firmama kod nas u prodaji poput(wiha,wera, felo...) koji se takodje za neupucene proizvode u Kini, Taiwanu, vecina cak i u istim pogonima i fabrikama. Ni sam ne bi verovao u takve price da nisam bio u kontaktu sa Kinezima sa AE koji su mi objasnili i pokazali sta se sve proizvodi u istim fabrikama, pogotovo na Taiwanu. Cak i Knipex klesta koja vaze i pisu da su made in Germany se takodje dobar deo proizvodi na Taiwanu.Ako je neko uzimao dugačke šrafcigere (mogu i bitovi <- bez drške) nek stavi preporuku ako je zadovoljan.
Uzeo bi 2-3 veličine sa ravnom glavom i filips glavom kao i torx set.
Dužina 20 cm.
Lidl katalog za sledeću nedelju je dostupan nedeljom od 17h na aplikaciji. Sad sam pregledao, ima nekih bitova ali nisu oni standardni setovi. Ja te setove bitova tamo uvek vidim kad odem u radnju, uvek stoje na mestu gde stoji roba koja nije prodata od prethodnih akcija, tako da, vredi se promuvati, pogotovo ako su ti blizu više različitih objekata.Woby nije neka razlika u ceni, kolika je njihova marža nebitno je ali oni uzmaju u Kini po daleko nižim cenama nego što je AE. Otvori sutra novi katalog Lidla koji kreće od četvrtka pa može da bude nešta, često imaju setove raznoraznih bitova.
Lidl mi nije baš usput, 15-tak km i od 3 puta što sam išao tamo namenski po stvari na akciji dva puta sam džaba išao tako da mi nisu pri vrhu liste.Woby nije neka razlika u ceni, kolika je njihova marža nebitno je ali oni uzmaju u Kini po daleko nižim cenama nego što je AE. Otvori sutra novi katalog Lidla koji kreće od četvrtka pa može da bude nešta, često imaju setove raznoraznih bitova.
Slikaš dokument, ali zatamniš/zamrljaš sve podatke koji si lični izuzev onih koje si već dao. Mada mislim da moze samo ime i prezime da stoje a sakriješ sve ostalo (ostaviš on osto piše recimo pasoš, Republika Srbija...).Jedno pitanje drustvo, off topic malo.
Drugi put se narucuje sa jednog naloga, i sad traze sliku licne ili pasosa (nalog nije dupli)
Dok na primer porodica i prijatelji narucuju ne toliko cesto, ali opet nikome nije trazilo slike dokumenata.
Da napomenem, kad se ide na pay, onda izbaci link koji se otvori preko pretrazivaca i tu stoji jednostavna stranica, gde traze sve licne podatke, i sliku dokumenta (sa obe strane).
Jedno pitanje drustvo, off topic malo.
Drugi put se narucuje sa jednog naloga, i sad traze sliku licne ili pasosa (nalog nije dupli)
Dok na primer porodica i prijatelji narucuju ne toliko cesto, ali opet nikome nije trazilo slike dokumenata.
Da napomenem, kad se ide na pay, onda izbaci link koji se otvori preko pretrazivaca i tu stoji jednostavna stranica, gde traze sve licne podatke, i sliku dokumenta (sa obe strane).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari