Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Što se tiče kupovine preko coins da mora jedan po jedan proizvod, nije tačno. Kad idete na proizvod preko aplikacije i idete preko coins na buy now, pa ako nemate ukucanu karticu tražiće da odradite taj dio. Ukoliko ne odradite ostaće te porudžbine kao neplaćene ali sa uračunatim coins popustom. Pogledajte prilog 437124

To ovako izgleda na aplikaciji. Evo vidite ova dva sata kod mene stoje od 28og i 29og marta. Ovako dodati proizvodi stoje u korpi 20 dana.

Fazon je što se posljednji korak treba odradit preko računara a ne preko aplikacije. Dakle ide se na orders i ima sekcija unpail ili tako nešto i tu se mogu selektovati svi neplaćeni ordersi sa coins popustom, a uz put se može uninjeti i kupon za potrošenu cifru pa dobiti još dodatno sniženje.

Moraš taj dio odraditi preko desktop računara, a ne aplikacije. Kad uđeš preko računara na aliekspres i uloguješ se na orders će ti biti neplaćene porudžbe i tu kad klikneš imaš sve što si ubacivao u korpu s coins sniženjem. Možeš select all da sve selektuješ i platiš ili da selektuješ određene porudžbe.

Evo probah i preko chroma na mobilnom na inkognito mod, može takođe, dakle samo je bitno da ne ideš na ali preko aplikacije.
Kako da iskoristim kupon kad selektujem vise neplacenih porudzbina iz coins sekcije, kad se to kuca, ne vidim tu opciju kod mene?
 

Pogledajte koga su izabrali kinezi da im reklamira naocare, meni lici na jednu nasu pevaljku. :eek:



Korisna stvarcica za ciscenje cetke za robot usisivac ili obican koji ima takvu cetku.
 
Što je ovo dobra stvar za čišćenje daljinskog i one tastaturice sa gumenim dugmićima za tv box.
 

Prilozi

  • IMG_2816.jpeg
    IMG_2816.jpeg
    246.9 KB · Pregleda: 217
Videh sad na Aliju da je na popustu Anker GanPrime 120W, ispadne nekih 40$, pa se razmisljam da li da uzimam, pa me zanimaju 2 stvari. Ima li neko iskustva sa ovim punjačima, do sad sam čuo da su odlični i da li je moguće uneti 120W punjač u avion?
 
@del botRo Ja kada vidim da prodavac nije odvojio par sekundi svog vremena da 'da' ime svom shop-u, nego mu stoji taj genericki naziv 'Shop1103102134 Store', odmah me nesto odbija od njega. Naravno ima shop-ova ciji su prodavci jednostavno samo lenji. Ali taj, koji prodaje predmet koji te zaima je otvorio radnju u Septembru 2023 i ima samo 3 'follower'-a.
I ima nula prodaja tog predmeta koji tebe zanima. A cena da testiras da li je 'legit' je 'samo' ~ $45.
 
Više sam mislio na samu bateriju da li bih dobio isti proizvod koji ovde prodaju za 11k.
Što se prodavnice tiče valjda alija pruža neku zaštitu?
 
Ima dosta crvenih zastavica, radnja nije sastavila ni godinu dana, nema nikakvih ocena za tu bateriju...

Jes' da to nije neki proizvod koji ide kao 'alva ali opet bih potrazio neki pouzdaniji shop sa kakvim takvim ocenama.
 
Ne znam sta da ti kazem, rizik je na tebi.

Ako mora bas od te dve uzeo bih od prve jer u Business info stoji da je otvorena marta 2022 dok je ova decembarska bas od tad nekad tako da je opasniji izbor.

1713522748862.png

Najtuznije je sto ta baterija moze da se uzme za 20ak dolara ali nece/ne mogu da je posalju za Srbiju zbog toga sto je u pitanju opasna roba.

 
Da li je ovo ok kupovina, i da li ce raditi brzo punjenje na Samsung telefonu S23 Ultra ?
Vise mi treba da bude kao neka rezerva.
 

Prilozi

  • Screenshot_20240419_124750_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240419_124750_AliExpress.jpg
    117.8 KB · Pregleda: 132
Porucio momentalno, hvala :) , samo za crni moze isporuka za nasu zemlju, sa conis izadje 10 evra. Pa ako jos nekom treba:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€15.43 73%OFF | Baseus 65W GaN Charger Quick Charge 4.0 3.0 Type C PD USB Charger Portable QC4.0 3.0 Fast Charger For Laptop IPhone14 13
 
Poručio i ja. $12.73. Odlična cena. Hvala za info.
 
Koliko sam video, obicno je oko $18-20, tako da je dobra cena. Ja porucih sa mergeboss kuponom, izasao nesto manje od $5.
 
jel nema nikakvih dodatnih dadzbina za narucivanje sa ebay, vidim da su baterije tamo oko 20% jeftinije nego na aliexpressu?
 
Ako ti ista stigne, koliko znam baterije u Srbiju ne salju, ili budu vracene.
 
jel nema nikakvih dodatnih dadzbina za narucivanje sa ebay, vidim da su baterije tamo oko 20% jeftinije nego na aliexpressu?
Nemojte kupovati baterije preko Aliexpressa ili Ebaya, to je sve kupovanje mačka u vreći, većinom krš najgore vrste. Za baterije pogledajte ovdje:
 
Nazad
Vrh Dno