Da taj,pogledaj koliko imaju prodatih uredjaja.
Je l' kupovao neko HDMI switch?
Hoću da nakačim Laptop i PS4 na isti monitor, ali imam samo jedan HDMI port i 2 DisplayPort-a. A izlaz sa laptopa i PS4 je samo HDMI.
Pa mi treba neki switch da ne moram stalno da čupam i menjam kabl...
...nije isti adapter kada se sa dp kaci na hdmi i kada se sa hdmi kaci na dp.
Pa zar nije to lakše reštiti sa HDMI->DP kabelom ili adapterom?
Tada bi oba uređaja bila stalno prikačena.
Da tako je, tako sam i predpostavio, al bolje da pitam.Ti iz Lidla su mislim samo dozeri za sapun. Nisu i "foam extractor" (tj. samo izbace malo sapuna, ne prave penu).
Da tako je, tako sam i predpostavio, al bolje da pitam.
Nedavno su izbacili bas i penomate i juce naletim u NS ostalo jos par komada i uzmem, odlican je, lepu penu pravi, mislim da za 1600din koliko je ovaj sa 3 god. garancije nema smisla porucivati tako nesto sa Alija.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Jel može slika i oznaka uređaja?Da, razredjuje se 1:2 moze i 1:3 sa vodom, ja sam nesto izmedju za prvi put stavio, tako mi ostalo sapunaNeki dm-ov sam sipao.
Dobije se i dozer u kom se napravi smesa, promucka i prespe u penomat. U "starom" Lidlu ih nema ja mislim vise dok je u "novom" bilo 10ak komada juce.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Jel bilo ili ima ovog kod nas?
Hvala na javljanjuIzgleda da te čuli. Ja video danas u Lidlu (na kraju Vojvođanske na Novom Beogradu).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari