Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Vi koji ste kupili Xiaomi Mi TV Box S sa Alija, od kog prodavca ste ga naručili? Hvala

Xiaomi MC Store

Dobar je Xiaomi MC store, ja sam 4 boksa uzeo tamo, svi poslati i stigli brzo.

Da taj,pogledaj koliko imaju prodatih uredjaja.

Je l' kupovao neko HDMI switch?
Hoću da nakačim Laptop i PS4 na isti monitor, ali imam samo jedan HDMI port i 2 DisplayPort-a. A izlaz sa laptopa i PS4 je samo HDMI.
Pa mi treba neki switch da ne moram stalno da čupam i menjam kabl...

@ _Mita

Ovakav uz kupon mozes uzeti za oko 3,5$

( kupljen je jedan komad sa jednog od naloga koje pratim i znam da radi u HD rezoluciji - nisam ga licno testirao )

hdmi.jpg

Je l' kupovao neko HDMI switch?
Hoću da nakačim Laptop i PS4 na isti monitor, ali imam samo jedan HDMI port i 2 DisplayPort-a. A izlaz sa laptopa i PS4 je samo HDMI.
Pa mi treba neki switch da ne moram stalno da čupam i menjam kabl...

Pa zar nije to lakše reštiti sa HDMI->DP kabelom ili adapterom?
Tada bi oba uređaja bila stalno prikačena.

Vodite samo racuna da nije isti adapter kada se sa dp kaci na hdmi i kada se sa hdmi kaci na dp. U drugom slucaju je potreban neki aktivni adapter koji je na aliju oko $15, a ovde ume da bude i po 3-4k dinara.

edit: vidim da je malo pojeftinilo na aliju

Poslednja izmena:
Pa zar nije to lakše reštiti sa HDMI->DP kabelom ili adapterom?
Tada bi oba uređaja bila stalno prikačena.

Da, to mi je takođe sinoć palo na pamet kao jednostavnija opcija, međutim kad sam tražio izbacivalo mi je samo DP->HDMI adaptere i jedan takav sam skoro kupio i znam da radi samo u tom smeru.
Pogledaću baš za te aktivne adaptere, pošto postoji mogućnost da bi i HDMI switch morao da bude aktivan jer je PS4 specifičan po tom pitanju...

@miki_ Koliko ja vidim ovo je cena za staklo i zastitnu futrolu. Zato je skuplje.

Pa koja je poenta staviti foliju na zatitno staklo?
Sad sam video da u kompletu dolazi i maska,ali svakako mi je skupo.

Planiram da uzmem prvi put smart sijalicu neku za svoju sobu, kakva je Xiaomi, jel ima neko? Ili da skupljam pare za Philips Hue?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ti iz Lidla su mislim samo dozeri za sapun. Nisu i "foam extractor" (tj. samo izbace malo sapuna, ne prave penu).
Da tako je, tako sam i predpostavio, al bolje da pitam.
Nedavno su izbacili bas i penomate i juce naletim u NS ostalo jos par komada i uzmem, odlican je, lepu penu pravi, mislim da za 1600din koliko je ovaj sa 3 god. garancije nema smisla porucivati tako nesto sa Alija.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Da tako je, tako sam i predpostavio, al bolje da pitam.
Nedavno su izbacili bas i penomate i juce naletim u NS ostalo jos par komada i uzmem, odlican je, lepu penu pravi, mislim da za 1600din koliko je ovaj sa 3 god. garancije nema smisla porucivati tako nesto sa Alija.

EhE! Kakav sapun ide u taj Lidl penomat? Da li treba da se razređuje?

Da, razredjuje se 1:2 moze i 1:3 sa vodom, ja sam nesto izmedju za prvi put stavio, tako mi ostalo sapuna:) Neki dm-ov sam sipao.

Dobije se i dozer u kom se napravi smesa, promucka i prespe u penomat. U "starom" Lidlu ih nema ja mislim vise dok je u "novom" bilo 10ak komada juce.

Da, razredjuje se 1:2 moze i 1:3 sa vodom, ja sam nesto izmedju za prvi put stavio, tako mi ostalo sapuna:) Neki dm-ov sam sipao.

Dobije se i dozer u kom se napravi smesa, promucka i prespe u penomat. U "starom" Lidlu ih nema ja mislim vise dok je u "novom" bilo 10ak komada juce.

Jel može slika i oznaka uređaja?

Naručio sam sa ebay-a jedan automatski (na popustu 13$, 3 moda za podešavanje pene), ali nije stigao. Uzeo bih taj iz Lidla ako ga nađem. Jel ima on modove za količinu pene i jel automatski?

Bilo je kod nas, prosao im je taj katalog, ali recimo u NS gde sam ja uzeo ostalo ih bilo sigurno desetak komada i posle kataloga.

Kakva je sada situacija sa naručivajem Power Bank-a? Hteo bih neki od bar 20000 mAh. Isporučuju ili ne? Preporuke za neki, osim Xiaomi?
Hvala

Gledao sam i ja,nema Ugreen,nema Anker.Ovo drugo ne znam za koje bi se odlučio.

Ja sam naručio još onomad, čekao sam 300 godine,
uhvatio sam akciju za 10ak evra, nisam merio ali slabo puni,
tako da sumnjam da je toliko mah koliko piše.
Posle par meseci korišćenja nepreporučujem ovaj model
IMG_20200208_153939.jpg

Nazad
Vrh Dno