- Učlanjen(a)
- 04.08.2009
- Poena
- 199
neznam koji program koristis ali ja sam je uninstalirao iz racunara pomocu your uninstaller 2010, ako je problem oko naziva programa slobodno brisite.
Onaj repack od 3.6gb jel radi normalno, kako su uspeli od 16gb da strpaju u 3.6gb. Filmske sekvence su tu ili su izbacene?
Sad ne bih da probam al moracu............
Da ne kažem, al' reći ću...(c) by M.M.
Ja ništa ne verujem u ovo pljuvanje dok ne probam jer po običaju ljudi po forumima vole da se bave preterivanjem. Ko ribolovačke priče.![]()
neznam koji program koristis ali ja sam je uninstalirao iz racunara pomocu your uninstaller 2010, ako je problem oko naziva programa slobodno brisite.
lele rip zauzima na hardu 32gb
Probao je kao marinac , zaista sam je malo presao ali mi se nekako cini da je prosek teski. Onaj kljakavi pistolj i puska na pocetku su jadni da jadniji nemogu biti ,osecaj nula... nisam primetio neku zahtevnost , radi na min 60fps na max u hd rez... Neznam , razmisljam mozda da prekinem pa da krenem kao Predator , mozda bude bolje... Sve u svemu za sad nisam ni malo odusevljen , ni sa grafikom ni sa igrivoscu...
Za*ebavas???:zgran:
Pa koliko zauzima full igra kada se instalira?
Ima li neke sanse da ovo sljaka na mom kompu?
Koja glupost, pa sta su onda izbacili iz ripa kad igra raspakovana zauzima isto kao full?
Nema ga u YU 2010, nema ga ni u add/remove programs. Znam da se sve steam-rip igre brisu sa shift-delete, ali ono sto me zbunjuje je sto mi je razorov installer ubacio shortcut u start/all programs. Pa reko' mozda ima i unistaller.![]()
lele rip zauzima na hardu 32gb
Koja glupost, pa sta su onda izbacili iz ripa kad igra raspakovana zauzima isto kao full?
Zar ne treba 24/44.100? To ja negde videh...Jel neko resio problem izbacivanja iz igre kad se upali flashlite na dx11?
Pokusao sam da smanjim sample rate na 24 bit 48kHz u podesavanju za zvucnu, to sam negde izgooglao, ali i dalje izbacuje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari