Šta je novo?

Aliens Vs Predator

neznam koji program koristis ali ja sam je uninstalirao iz racunara pomocu your uninstaller 2010, ako je problem oko naziva programa slobodno brisite.

Onaj repack od 3.6gb jel radi normalno, kako su uspeli od 16gb da strpaju u 3.6gb. Filmske sekvence su tu ili su izbacene?

Onaj repack od 3.6gb jel radi normalno, kako su uspeli od 16gb da strpaju u 3.6gb. Filmske sekvence su tu ili su izbacene?

sve je tu, samo sto su celukupan video smanjili za 50% i izbacili sve jezike a dali su jos nesto u radili to vec nemam pojma?

p.s. radi normalno osim sto ti treba zver od racunara i najveca mana je ta sto kod tog repacka treba ce ti vremena dok on to raspakuje na hard!

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da je igra ispala crap i uz to jos je prezahtevna kako kazete
Sad ne bih da probam al moracu............

Sad ne bih da probam al moracu............

Da ne kažem, al' reći ću... :D (c) by M.M.

Ja ništa ne verujem u ovo pljuvanje dok ne probam jer po običaju ljudi po forumima vole da se bave preterivanjem. Ko ribolovačke priče. :)

Demo je odličan i svideo mi se u svim aspektima, sumnjam da će igra moći da me razočara.

Probao je kao marinac , zaista sam je malo presao ali mi se nekako cini da je prosek teski. Onaj kljakavi pistolj i puska na pocetku su jadni da jadniji nemogu biti ,osecaj nula... nisam primetio neku zahtevnost , radi na min 60fps na max u hd rez... Neznam , razmisljam mozda da prekinem pa da krenem kao Predator , mozda bude bolje... Sve u svemu za sad nisam ni malo odusevljen , ni sa grafikom ni sa igrivoscu...

Da ne kažem, al' reći ću... :D (c) by M.M.

Ja ništa ne verujem u ovo pljuvanje dok ne probam jer po običaju ljudi po forumima vole da se bave preterivanjem. Ko ribolovačke priče. :)

Potpuno se slazem sa tobom. Na ovom forumu nema igre koju nisu pljuvali. Ali bukvalno!

A RIP radi kao full verzija, mislim po pitanju fps?

neznam koji program koristis ali ja sam je uninstalirao iz racunara pomocu your uninstaller 2010, ako je problem oko naziva programa slobodno brisite.

Nema ga u YU 2010, nema ga ni u add/remove programs. Znam da se sve steam-rip igre brisu sa shift-delete, ali ono sto me zbunjuje je sto mi je razorov installer ubacio shortcut u start/all programs. Pa reko' mozda ima i unistaller. :)

Probao je kao marinac , zaista sam je malo presao ali mi se nekako cini da je prosek teski. Onaj kljakavi pistolj i puska na pocetku su jadni da jadniji nemogu biti ,osecaj nula... nisam primetio neku zahtevnost , radi na min 60fps na max u hd rez... Neznam , razmisljam mozda da prekinem pa da krenem kao Predator , mozda bude bolje... Sve u svemu za sad nisam ni malo odusevljen , ni sa grafikom ni sa igrivoscu...

Kao predator je vec druga prica... Mnogo zanimljivije...

Za*ebavas???:zgran:

Pa koliko zauzima full igra kada se instalira?
avpr.png

Poslednja izmena:
sta mislite u cijoj ulozi je najbolje odigrati igru tj. u cijoj ulozi igra daje maximum?

Znaci duplo vise prostora na hardu zauzima RIP verzija.Kojom magijom?

Rip staje na DVD5 a full je 16gb, covek je verovatno mislio da kad skines full i instaliras ukupno zauzme 30-tak gb ali se skroz trapavo izrazio, ne vidim razlog da se sad polemise o tome toliko. Inace igra je cist prosek, igram sa predatorom i ima svojh momenata ali ni blizu prethodnika.

Kada se pokrene instalacija repack(rip) izdanja instaler trazi najmanje 32gb slobodnog prostora da bi raspakovao igru,ali konacno raspakovana zauzima oko 15gb.Pricam o ovom ripu od 3,7gb ili koliko vec. Znaci konacna cifra je oko 15gb.
Inace igra je djubre, mada prilicno lepo radi na mojoj konfi, bez ambient oclusion-a.

Poslednja izmena:
Koja glupost, pa sta su onda izbacili iz ripa kad igra raspakovana zauzima isto kao full?

Koja glupost, pa sta su onda izbacili iz ripa kad igra raspakovana zauzima isto kao full?

valjda da bi se ustedelo vreme downloada? ^^
meni se licno dopada igra, ali ne mogu da je poredim sa prethodnim delom jer nisam bio u prilici da ga igram

Ma nije losa, nego su ljudi ovde navikli na sam vrh vrhova od igara koje su izasle zadnjih meseci pa im je ovo krs :D

AVP2 je bio dosta bolji. Kampanja sa marincem je izuvala, predator je isto bila odlicna.

Poslednja izmena:
Je l probao neko multiplayer LAN? Da li mora preko steam-a,ili moze i u LAN-u da se igra?

meni se igra sviđa... valjda zato što nisam ni očekivao nešto preterano, pa mi je ovo ok. zasad sam igrao samo kao čovek, vanzemljake ću da probam kasnije. inače ne sviđa mi se kako mi radi, izgleda da su senke malo prezahtevne...

Nema ga u YU 2010, nema ga ni u add/remove programs. Znam da se sve steam-rip igre brisu sa shift-delete, ali ono sto me zbunjuje je sto mi je razorov installer ubacio shortcut u start/all programs. Pa reko' mozda ima i unistaller. :)

kod mene je bila tu da se uninstalira zato sam naveo to ali ko zna mozda nije kod svakog isto, mada bi trebalo da jeste!

lele rip zauzima na hardu 32gb

neznam kako si doso do ove cifre ali meni se cini da je zauzimala oko 13-15 gb na hardu, ali nije ni bitno...

- Removed Languages besides Russian and English
- Movies Downsampled By 50%

mada mi se cini da to nije sve i da je samim time sto je ovo izbaceno i smanjen video da je sa 15.8 gb spala na 3.7, verovatno da ima jos ali nije navedeno!

Jel neko resio problem izbacivanja iz igre kad se upali flashlite na dx11?
Pokusao sam da smanjim sample rate na 24 bit 48kHz u podesavanju za zvucnu, to sam negde izgooglao, ali i dalje izbacuje...
Zar ne treba 24/44.100? To ja negde videh...

Kakav odvratan port! Kontrole su ocajne. Input lag je ogroman, a optimizacija je nikakva - Godinu dana star FEAR2 ima lepsu grafiku i bolje senke. Ovde kad upalim lampu fps mi drasticno opadne (a nije nista lepsa grafika). Brzina nisanjenja X i Y ose iako su podesene na istu vrednost ne krecu se istom brzinom. Kretanje lika je tromo i nekako neprirodno pogotovo kada se pokusa brzi strafe levo - desno.

Iako na prvi pogled izgleda ok (sto se atmosfere tice), ali ne zelim da se borim sa losim kontrolama dok ne srede igru (ako je uopste srede).

da li je neko imao problem da nema voice u igri?

@P$ych0

Stavi u RiviTuner pod DX/VSync tabu Prerender Limit na 0 i probaj kako ce ici. Pre ovoga sam imao gutanje frejmova i uzasan lag, dok sada ide vrlo lepo.

Vrh Dno