Šta je novo?

Aliens Vs Predator

Ma jel zna netko tacan datum,ovako krajem ili pocetkom nove godine sirok pojam.

"Nece to jos skoro", eto to ti je najokvirniji termin :p

Ne slusaj car-a, nema on pojma, nije u toku.
Evo ti tacniji datum:
Kad bude gotovo :d.

E, to je tacnije... :)

Ili nije, tako isto je govorio i onaj baja za DNF! :D:D:D

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GljJpco0VZI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GljJpco0VZI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

:)

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GljJpco0VZI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GljJpco0VZI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Me likey :d

Wow, cool!

uf, mogu misliti kakav ce biti stres igrati sa marincem (kao nekad :) )
Marinac je pravi cannon fodder (predator/alien fodder)

Kod mene nece biti stresa jer necu da igram kao marinac...samo cu da probam. :)

^wuss! :p

Mooolim?? Pa najjaci je dozivljaj igrati kao marinac:) Cist suspense... Alien je akcija a predator mu dodje kao neka simulacija lova:p

Mooolim?? Pa najjaci je dozivljaj igrati kao marinac:) Cist suspense... Alien je akcija a predator mu dodje kao neka simulacija lova:p

Jeste dozivljaj, al' krati zivot, i to poprilicno, a zbog slicnih igara sam ga skratio i previse. :D

Ja sam se potresao gledajuci ovaj trailer, mogu misliti kako ce biti u igri :zgran:

Svejedno, sto vise stresa i straha to bolje :D

Au , ovo ce da bude otsecanje i skakanje sa stolice, samo tako.
Mogu da zamislim sebeu 02h sa slusalicama i ugasenim svetlom u sobi.

Sarge Apone:D

Marines: Yea!
Apone: Are ya mean?
Marines: Yea!
Apone: WHAT ARE YOU?
Marines: Lean and mean!

Bring it on.

Sve, ali kad ga predator na kraju do'vati i polako gasi cloak :hair:

Ova igra ima da vlada, i pored inferiorne grafike atmosfera ce da bude vrh :guitar:

A sta mislite hoce li biti malo ne izbalansirana igra? Marinac VS Predator :trust:

A sta mislite hoce li biti malo ne izbalansirana igra? Marinac VS Predator :trust:

Ehehehee, nasmejah se :). Onda ni prethodni delovi igre nisu izbalansirani, niti je film izbalansiran, a analogno tome ni ostali shooteri, gde se boris protiv NN osoba virtuelnog sveta :D. Stalone i Švarci su sada uvređeni :d

Ma kakvo bre balansiranje, 'ocu da vidim strah u njihovim ocima kad primete tri crvene tacke na grudnom kosu :-devil-:

Poslednja izmena:
Da kakav balans :D A jer ce moci vise predatora da bude na mapi u isto vreme i da oni igraju u timu? To bi bilo bas kao u avp kecu :D

Na 00:19 i 00:47 vidim kao da ostaju "teksture" u vazduhu da vise. Ne znam kako se tačno tehnički ovo zove, ali voleo bih da neko potvrdi.

Uzgred, da li se zna koji je endžin i da li je još negde upotrebljavan?

The new Aliens vs. Predator, like all Rebellion games, uses the latest upgraded version of their own in-house multi-platform Asura Engine, and the updates made to the underlying tech for next-gen systems have seen plenty of attention focused on lighting, fancy texture effects and the usual whiz-band stuff needed to pass for an HD effort these days.

Inače, engine nema veze sa modifikovanim Tech 4, kako se negde prica. Rogue Trooper i Prism su izgleda jedine igre radjene u njemu...

Aliens vs. Predator u februaru 2010

Evo i zvaničnih vesti.

Sega officially confirmed a more precise the release date for its upcoming shooter, Aliens vs. Predator (PC/360/PS3). Originally, they revealed a 2010 launch, but have now changed that to February 2010.

Takodje. Ja ne pamtim kad je neka igra uspela da me isprepada.

A ovo ce da bude dobra igra samo tako. :)
Imam takav osecaj. :D

Poslednja izmena:
Takodje. Ja ne pamtim kad je neka igra uspela da me isprepada.
Prvi deo nisam presao, jednostavno, nisam mogao vise... imam traume i dan-danas :)
Stigao negde do pola, onaj auto-save po checkpoint-ovima, iako u sustini i nije tako los, jer te tera da igras pazljivo, me je ubio... znam da je to ispravljeno sa nekim kasnijim patch-om, ali kasno, moja cuka je vec dobrano istrokirala, pocela je da se cuje kao Mecka 300D, i to jos kad je 'ladna :d

Drugi deo sam vec igrao i zavrsio, okurazio sam se :), narocito sam se obradovao kada sam video na pocetku igre da krece nas par junaka (dobro je, necu biti sam u mraku :))... ali, kur moj, odma' bese neki odron na pocetku, ja odsecen od ostatka marinaca, qq i lele opet, mrak i weird noises, motion detector samo pisti... ah shit, here we go again! :p
A pamtim vala i onu bezaniju za sam kraj, poslednji nivo, kada se kuka i motika podigla i juri za tobom (i resto marincima, naravno, ali u tom trenutku bas nesto i ne mislim na njih, run for your lives, dok te juri SVE vanzemaljsko sto postoji, od malenih facehugger-a, preko dronova do kraljice i PredAlien-a, ako ga ima :)), ti trcis ka brodu koji te ceka na kraju platforme, a dzebane je sve manje... huh, ode i tu koja godina zivota.

Jedino Primal Hunt nisam igrao, kupio disk cim se pojavio, ali nikako nisam umeo da ga instaliram... mogao bih sad da ga poteram, malo da se podsetim one jezive atmosfere (nisam graficar, igra jeste matora, ali nemam problem sa tim, to mi dolazi tek na drugo mesto ;)), jedino sto me smara sto mora i AvP 2 da se instalira da bi radio...
A ovo ce da bude dobra igra samo tako. :)
Imam takav osecaj. :D
O, da... narocito nakon ovog surovog trailer-a, malo je reci da sam se ODUSEVIO!!! :zgran:

Ja sam odvec iskusan gamer, ali kad sam igrao Dead Space, sad skoro, poskakivao sam u stolici bogami kao po vrucum krompirima...:D
Mislim da bi ovaj AVP trebao tako da izgleda.

Vrh Dno