Šta je novo?

Aliens Vs Predator

To nisu kablovi. :)

Sta god ga je ruzno izgleda :D

Poslednja izmena:
Realtime dynamic tessellation:

[YOUTUBE]dVo_5VCWIzM[/YOUTUBE]

Eto kad ste zapeli za kablove, vidite da su 3d. U onim slikama nije upaljen tesselation :p. Znaci 3d kablovi samo uz novi Radeonchek i par stotina eura :d

Bilo je i krajnje vreme da dobijemo 3D kablove. :d

Bilo je i krajnje vreme da dobijemo 3D kablove. :d

Da, bar ce se broj postova u temi smanjiti. Mogu misliti izraze na licima onih koji povremeno svrate da provere temu o novim informacijama, kad ono mi razglabamo o kablovima na par strana :D

Nek bude sta oce ali grafika nije za krivi pistolj sto me odmah u startu udaljava od igre.
Sacuvaj boze u 2009 igramo se sa grafikom u 2006 godini.Uzas,katastrofa i samim tim ne moze ni da bude ni igrivost dobra,nego da ajd onako usput predjemo.
Dal su imali oci kad su je pravili j...m ih u oci i glavu sto puta,misle reklama ce igricu da prodaje.

Sacuvaj boze u 2009 igramo se sa grafikom u 2006 godini.Uzas,katastrofa i samim tim ne moze ni da bude ni igrivost dobra,nego da ajd onako usput predjemo.

Ovo je neka nextgen konz / Crysis logika :bottle: :wall:.

Sto se mene tice, moze grafika da bude ista kao u prethodnom delu :), ocu da me jure Alieni do psolednjeg litra zelene im krvi :D.

Poslednja izmena:
Da, bar ce se broj postova u temi smanjiti. Mogu misliti izraze na licima onih koji povremeno svrate da provere temu o novim informacijama, kad ono mi razglabamo o kablovima na par strana :D
ali to nisu kablovi :) mislim jesu zapravo, ali u filmu predstavljaju nesto drugo

Ljudi pomirite se sa cinjenicom: CRYSIS nas je sve rasmazio! :D To je trenutno igra sa najboljom grafikom svih vremena, i evo posle tri godnine ne postoji ni jedna igra koja bi joj se makar priblizila. Treba da se dogodi jos jedna revolucija da bi se oborio Crysis sa trona, a to ce biti, siguran sam, Crysis 3;)

edit:
Iskreno meni ova igra djeluje sasvim zadovoljavajuce:d fino izgleda, pogotovo predatorov trophy kill:D

Poslednja izmena:
Stim sto kad izadje Crysis 3, isti ce (opet) biti usamljen, jer ce trziste preplaviti igre za next gen konzole koje izgledaju kao prvi deo. Opet cemo da se njarimo i kmecimo kako na svojim Radeonima 8870 i GTX580kama igramo igre koje izgledaju kako prastari Crysis iz 2007 godine :p.

Poslednja izmena:
eh te konzole, uvek neki ogranicavajuci faktor :p

nego ako mene secanje sluzi ni u pertodnim delovima grafika u igrama nije bila state of the art, vec tek nesto preko proseka, ali je zato atmosfera bila brrrrrr.... e da zvuk mi je ostao upecatljiv, kao vrhunski odradjen... dakle ono sot nam treba je mrak, i dobro ozvuchenje :D

Nek bude sta oce ali grafika nije za krivi pistolj sto me odmah u startu udaljava od igre.
Dal su imali oci kad su je pravili j...m ih u oci i glavu sto puta,misle reklama ce igricu da prodaje.
Totalno pogresno razmisljanje... i to u thread-u o jednoj igri iz AvP serijala.

G!!!, svaka cast, ubo si k'o prstom u... pedu! :d
Mraka ce vala vazda biti, i nekih ckiljavih sijalica, i motion tracker detector-a, i cudnih zvukova...

лично бих више волео да графика буде само мало унапређена али атмосфера да остане иста него да добијемо крш од игре са бруталном crysis-like графиком.

лично бих више волео да графика буде само мало унапређена али атмосфера да остане иста него да добијемо крш од игре са бруталном crysis-like графиком.

Danas je (nazalost) za mnoge ovo diskutabilno.

+1

Ajde, ne izmišljajte. Da dobijete istu igru kao nekada onda biste pričali kako je bezveze :)

Ista atmosfera ;).
Nijedna igra (fps) do dan danas joj nije prismrdela po toj atmosferi :).

Da samo sto to zelimo ti, ja i jos 50 zaludjenika ovde i mozda 10% ukupne populacije koja ce igrati ovu igru. Ostatak ekipe zeli da vidi "nextgen" grafiku.

"Danas se vise obraca paznju na graficki izgled igre nego na sve ostale njene elemente" <--- stereotipska recenica koja e ponavlja ovde na forumu vec duzi vremenski period i vrlo je istinita.

Meni apsolutno ne smeta da igram Diablo 2 i pored svoje vise nego vremeshe grafike koja je smesna za danasnje pojmove. Meni ne smeta da igram Half Life 1 i sve njegove ekspanzije iako je grafika realno ****** za danasnje pojmove. Upravo sto je meni kao igracu bitnija prica i sve sem grafike. Ali ajde ti to objasni nekome ko ima izmedju 14 i 20 godina :)

Poslednja izmena:
Cekajte malo sta vi mislite da ja ne bih zeleo da bude igra dobra,ali deluje nekako po scren schotovima plasticno,a mozda se i varam ipak ostaje nam da cekamo.

Kako plasticno?! Pa ova igra je revolucionarna, prvi put cemo imati 3D kablove. :D

Cekajte malo sta vi mislite da ja ne bih zeleo da bude igra dobra,ali deluje nekako po scren schotovima plasticno,a mozda se i varam ipak ostaje nam da cekamo.

Ono sto sam ja primetio u zadnje vreme je da ljudi cesto za neku igru kazu "e neka samo dodaju 50 novih nivoa i nista da ne diraju i ja cu biti srecan". Ocito zato sto izdavaci uvek pokvare nastavak neke igre koja je bila fenomenalna pa ljudi pouceni tim iskustvom tako i reaguju :)

So fu.ckin' true ^.
Al nas developeri slabo slusaju ;).

Iskreno se nadam da ce Mafia 2, za promenu, izdici nad prethodnikom, ili prevese trazim ?
Ma neeeeeeeee :d.

Ma neka bude kao i prethodnik i dalje ce biti bolja od vecine danasnjih igara :d

OFF: Ja sam tek sad video "novost" za kablove :d

Je l' ova tesalisanje radi u svakoj igri pošto se hardverski obrađuje u gpu ili samo u DX11 igrama? Ako je ovo prvo u pitanju, to bi značilo da neke starije ružnjikave grafike mogu da se prolepšaju :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WjW1ABJKyjg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WjW1ABJKyjg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

A u q, nema ti klipa vise... neda SEGA :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno