Šta je novo?

Alien Swarm

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Mission LX-2
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Nekada mod za UT2k4, a sada potpuno nova, 4 player co-op igra radjena u modifikovanom Source endzinu, koja ce potpuno besplatno moci da se preuzme i igra na Steam-u od veceras (19.7.10) u 21h po nasem vremenu. 🙂

Alien-Swarm.jpg

Available free of charge, the game thrusts players into an epic bug hunt featuring a unique blend of co-op play and squad-level tactics. With your friends, form a squad of four distinct IAF Marine classes. Plan your attack using an unlockable arsenal of weapons with countless loadout configurations against a wide variety of aliens. Blaze your way through an overrun, off-world colony, eradicating the alien infestation in environments ranging from the icy planet’s surface, to a subterranean lava-flooded mining facility.

• Tactical, 4 player co-op action game with a top-down perspective
• Complete game code and mod tools
• Unlock persistent items by gaining levels
• Over 40 weapons and equipment with countless loadout configurations
• 4 unique classes and 8 unique characters
• Matchmaking, Steam Cloud, Steam Stats
• 64 achievements
• Tile-based map generation tool
• Powered by Source and Steam

Minimum:
Processor: Pentium 4 3.0GHz
Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better
Hard Drive: At least 2.5 GB of free space
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card

Recommended:
Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz
Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
Graphics: DirectX 9 compatible video card with Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600 or better
Hard Drive: At least 2.5 GB of free space
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ga66xDr9Ubc&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ga66xDr9Ubc&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Deluje zabavno, će se skine-će se proba :d

Mislim da ce ovo da razvaljuje u co-op-u. 🙂

Igra koristi verziju Source engina koja je blize Portal 2 enginu, nego L4D2...

Question:
PersonGuy, is this engine version closer to Portal 2's engine than it is L4D2's? Or is it more L4D2?
Answer:
Much closer to Portal 2. This engine is from about a month before they started working on the E3 demos. Since then Portal 2 has added a bunch of its own new tech, but there's plenty of stuff here that's evolved beyond L4D2.

Kako ovo lepo izgleda izometrijski, bolje nego bilo koja UE3 igra koja je rađena u tom fazonu...

steta sto nije fps...mislim da bi bilo razvaljivanje onda.
al ce se proba u svakom slucaju

Navalite! 🙂

Skinuo sam, probacu u toku dana ja ortacima 😉

Igrao sam dva i po sata, odlicna zabava. Samo treba da skontate ko sta treba da radi i da ne srljate 😉

It has an IN-GAME level editor which can also randomly generate missions.

In Steam Tools, install the Alien Swarm SDK.
Run the game as normal.
Activate the console.
Open it.
Type 'SV_Cheats 1'
Type 'ASW_tilegen'

There you go. One level editor. I just tested it. Without hyperbole, it took me three minutes to generate and compile a whole new level from scratch. And then I was playing it. And died really quickly because there were no bots to help me, but whatever, it WORKS.

I repeat: THIS GAME HAS A RANDOM MISSION GENERATOR AND IN-GAME EDITOR. The number of missions is officially infinite.

http://developer.valvesoftware.com/wiki/Swarm_TileGen
http://developer.valvesoftware.com/wiki/Alien_Swarm_SDK
http://developer.valvesoftware.com/wiki/Alien_Swarm

proba i mogu reci da je zarazna igra...kapiram da je jos ludje ako igras sa jos 3 ortaka preko skajpa

Deluje jako zabavno i vrhunski odrađeno s obzirom da je mod u pitanju. Malopre sam probao i jako mi se sviđa 🙂

Deluje jako zabavno i vrhunski odrađeno s obzirom da je mod u pitanju. Malopre sam probao i jako mi se sviđa 🙂

Bese nekad, ali ovo vise nije mod, vec vrhunska igra, pa jos besplatna. 🙂

Stvarno vrhunska igra. Avp fazon iz pticje perspektive. Mogu samo da zamislim kako bi bilo da je iz prvog lica.🙂

Jel ima ova igra podešavanje rezolucije, grafičkih detalja i tako to?

Poslednja izmena:
Zasto ne bi imala, kada je u pitanju igra radjena u novijoj verziji Source-a? 🙂

Manje-vise opcije za podesavanje grafike su kao kod L4D igara.

Menu je kao u l4d sa sve istim podeavanjima. Inace dobar je i zvuk u igri, odlicno pozicioniran za ovakav tip igre. S` obzirom da je Valve u pitanju, cudi me da je ovako nesto pusteno na steam za dz.

Menu je kao u l4d sa sve istim podeavanjima. Inace dobar je i zvuk u igri, odlicno pozicioniran za ovakav tip igre. S` obzirom da je Valve u pitanju, cudi me da je ovako nesto pusteno na steam za dz.

U pitanju je sporedni projekat jednog njihovog internog tima [koji je uglavnom sacinjen od bivsih modera koji su radili na orginalnom Alien Swarm-u]. Mogli su bez ikakvih problema naplatiti 10$ za ovo...

Al ok, mozda oce da zarade na dodatnim nivoima. Sigurno ce ih biti.

Kako mogu da igram ovu igru sa drugovima? Kad idem u steamu na add friend dobijem poruku da moram imati igru u mom nalogu, iako sam vec dodao ovu i jos jednu. :S:

Moraš da imaš jednu kupljenu igru.

Jel imao neko problem s kamerom u toku igre?
Igrao sam sa tri ortaka i na jednom nivou su se zalili non stop kako im se vrti kamera. Meni je radilo kako treba ali oni su jedva igrali i zbog toga su ginuli i nikako nismo mogli da predjemo pa se smorili i izasli. Bice bolje drugi put.
Inace igra je odlicna, zarazna je i potrebna je koordinacija igraca, dobra podela klasa i biranje opreme da bi se presao nivo.

Uuuu, i meni se đasvi ideja samo tako!

Nazad
Vrh Dno