Šta je novo?

Alien Swarm

hocemo li da se okupimo mi sa foruma u ekipe da igramo? Ako hocemo, da skidam ovo...

Inace, koliko je velika igra?

Dobra je igrica, ali ima neki bag... Posle nekog vremena igranja kada je sve lepo radilo, pocne igra da zeza. Kamera se tripuje, tzv screenquake, a i pocne uzasno da laguje, ne znas gde se nalazis. :p

Dobra je igrica, ali ima neki bag... Posle nekog vremena igranja kada je sve lepo radilo, pocne igra da zeza. Kamera se tripuje, tzv screenquake, a i pocne uzasno da laguje, ne znas gde se nalazis. :p

To se i meni desilo. Odjednom kamera počne da rotira ko luda i adios.

Nisam jos sinuo ali mi izgleda kao nedavno izasli Alien Breed! :)

Jel u novom Alien Breed-u ima situacija gde vas juri čopor besnih Alien-a a vi ko u Kameronovom filmu bežite hodnikom, dođete do automatskih vrata koja se zatvore tik pred nosom Aliena koji ljuto udaraju po vratima (praveći ulubljenja sa druge strane) dok ih tih užurbano variš? :)

Pitam jer nisam igrao novi Alien Breed pa ne znam. Ono što ovoj igri fali jeste kontrola na Alienima tj. mogućnost igranja 4vs4 gde druga četvorica kontrolišu grupu Aliena (svaki po 50-tak različitih). Takođe fali mogućnost da se Alieni šunjaju kroz ventilaciju (da mi mogli da iskoče taman kada zavariš vrata i misliš da si bezbedan a ono tvoj kolega medic pola metra od tebe ostao bez glave :D), ovaj Doom3 fazon nije loš ali nije to to.

e to sa shakovanjem kamere mi se nekako sredilo kada sam u video opcijama smanjio paged pool memory i disablovao multicore rendering(zbog toga mi se L4D crashovao stalno)

Ја сам проблем пуцања решио стављањем каталистовог AI-ја на нормал, и гашењем антиалајасинга. Али комп ми се се и даље од овог греје као решо, ал бар је све стабилно, чак и са мултикор омогућеним.

Jedini problem koji sam imao sa igrom je zaglavljivanje chat prozora kada nisam mogao da koristim misa u igri.

Završio sam jednu online kampanju i igra je sjajna :D Još uvek ne mogu da verujem da su ovo pustili da bude besplatno.

Na jednoj mapi se narednik i heavy gunner zaleteli i zaginuli na početku, ostali samo medic i tech (ja) i bilo je super probijanje i bežanje do kraja mape. Malo sentry gun, malo varenje vrata jer smo ostali bez municije... uh. Sjajna atmosfera i odlična igra za društvo :)

Jedino što ne kapiram je po kojoj logici se radi ono hakovanje računara? Uspeo sam da hakujem, ali nemam pojma kako.

Inace svejedno je da li resis ili ne. Posle odredjenog vremena automatski se hakuje samo od sebe. :trust:

Izašao je i drugi patch za igru, što je za svaku pohvalu.

jel neko zna da li mogu public games da se pretrazuju naprednije? Pitam jer mi koji smo limited useri ne mozemo da pozivamo druge da igraju. Npr. ja kada napravim public game, ortaci ne mogu da je nadju u brdu drugih igara (posto ne pise ko je username kreirao public game) a inace radi jer upadnu neki drugi likove.

Ne.
Najbolje je da jedan kreira i postavi "friends only" i onda invite.

Igrao sam bas sinoc ovo i mogu reci da je zabavna igra veoma.

Kvalitet neke multiplay igre merim po tome kako je napravljen sistem za "pug" igranje - upadneš sam na neki server kad hoćeš i pičiš, a ortaci mogu da ti se pridruže kad hoće. U tom pogledu ova igra počinje da me nervira polako.

Prvo što smara je očajana lista servera jer na retko koji može da se uđe, čeka se po 5 minuta pre nego što izbaci poruku da nije uspela igra da se poveže.

Drugi problem je totalno nenormalno i bezrazložno kikovanje na javnim serverima. Pretpostavljam da je pravi uzrok tome što ti limited korisnici ne mogu da pozivaju prijatelje u igru, pa onda uzurpiraju normalne servere i kikuju ljude dok se njihovi ortaci ne nakače. Trebalo je da potpuno odvoje ove dve grupe korisnika i daju trial za limited korisnike i normalnu igru za normalne steam korisnike ILI kao normalnu igru za sve bez tih limited gluposti.

U toku poslednjih 30 minuta i isto toliko jutros nisam mogao da nađem NI JEDNU igru gde ova dva problema nisu bili prisutni. **beš takvu igru, kad ne može da se igra normalno. Ako ovo ne srede, ima da padne uninstall.

erm....mozda sam imao juce tripove da od 10 igara nisam mogao da udjem/loadujem 3, ali danas je sve teklo ok...bas nemam na sta da se zalim. mozda jednostavno nemas srece :)

Kvalitet neke multiplay igre merim po tome kako je napravljen sistem za "pug" igranje - upadneš sam na neki server kad hoćeš i pičiš, a ortaci mogu da ti se pridruže kad hoće. U tom pogledu ova igra počinje da me nervira polako.

Prvo što smara je očajana lista servera jer na retko koji može da se uđe, čeka se po 5 minuta pre nego što izbaci poruku da nije uspela igra da se poveže.

Drugi problem je totalno nenormalno i bezrazložno kikovanje na javnim serverima. Pretpostavljam da je pravi uzrok tome što ti limited korisnici ne mogu da pozivaju prijatelje u igru, pa onda uzurpiraju normalne servere i kikuju ljude dok se njihovi ortaci ne nakače. Trebalo je da potpuno odvoje ove dve grupe korisnika i daju trial za limited korisnike i normalnu igru za normalne steam korisnike ILI kao normalnu igru za sve bez tih limited gluposti.

U toku poslednjih 30 minuta i isto toliko jutros nisam mogao da nađem NI JEDNU igru gde ova dva problema nisu bili prisutni. **beš takvu igru, kad ne može da se igra normalno. Ako ovo ne srede, ima da padne uninstall.

Ovo je igra napravljena upravo za igranje sa ortacima. Sinoc sam igrao sa totalnim neznancima. Nema sanse da se dogovorite oko nacina igranja. Ja sam medic kada igram sa ortacima ali sto bi morao to da budem kada igram sa totalnim neznancima koji nece cak ni da bude tech klasa???

Normal useri mogu da naprave svoju igru i zovu svoje ortake. To je znatno veca prednost od limited usera koja skoro da nemaju sanse da nadju igru koju je napravio drugi limited user. Tj. postoji mogucnost (dobio odgovor sa drugog foruma).

Evo ko oce da proba (mi cemo veceras probati):

otvori se konzola (kada si usao na server) procita se ip adresa i posalje preko nekog messengera ortacima. oni spuste konzolu ukucaju "connect xxxxxx" jasno je da xxxxx predstavljaju ip adresu servera i tako se konektuju na server gde si ti.

Ako neko proba neka javi dali ovo uopste funkcionise.

Mislim da to nece moci tako da ide sa ip-om. U svakom slucaju mozemo i preko public game, danas sam napravio i nasao me je Boris. Znaci, opet mozemo da se nadjemo.

Има фора, само куцајте у конзолу openserverbrowser. Ту се лепо нађе сервер са нормалним пингом и крај.

Kako beše ime Benchforum steam grupe?

Nazad
Vrh Dno