E sad, kada sam to dao na znanje, mogu da kažem da mi je igra čist prosek, ako ne i manje od toga.
Čisto iz radoznalosti, da li je bilo igara u poslednje vreme koje bi ti pozitivno ocenio?
E sad, kada sam to dao na znanje, mogu da kažem da mi je igra čist prosek, ako ne i manje od toga.
Čisto iz radoznalosti, da li je bilo igara u poslednje vreme koje bi ti pozitivno ocenio?
Moze biti muzejski ili kolekcionarski primerak. Po PDA zapisima luka Севастопољ je bila solidno naseljena i prometna...U vremenu intergalaktickih brodova Ripley je prvo nasla Desert Eagle ?
Pa za ovakvu igru baš i ima smisla da koristi samo checkpointe ili autosave...cek sta igra nema klasican save sistem nego check pointe ?
poz voz
mrzim kad u linearnim igrama ne radi "odmotavanje" skripte. pa *ebi si mater, pola sata klikćem po čoveku da bi progovorio
i posle pljuju sandbox naslove kako su nedovršeni. nije nego![]()
![]()
![]()
Sejv sistem je kao u Dead Space-u ili starim Resident Evilima. Imate određena mesta za save i nekad autosave nakon loading screena.
Zaboravio si samo da dodas da u opste nisi bezbedan kada radis saveTokom te 3-4 sekunde koliko traje proces snimanja, ako si nepazljiv, lako mozes da dobijes rep kroz ledja ili "reanimaciju" tipa usta kroz mozak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari