Geralt95
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.05.2014
- Poena
- 69
Izaslo opaaa !!! Pocela je zurka zurka :banana::banana::banana: Sto bi rekao simunic za dom !!! :banana::banana::banana:
Uočio sam par grešaka u tvom postu, par reko da ispravim.:d
Izaslo opaaa !!! Pocela je zurka zurka :banana::banana::banana: Sto bi rekao simunic za dom !!! :banana::banana::banana:
Druže, kada se prvi puta sretneš sa onim vojnicima i kada vidiš koliko su oni alieni koje si tamanio da tada do tada mala deca u poređenju sa njima (pa kada te par puta rejpuju ako igraš na višoj težini)... videćeš da li je "lupio" o AI-u ili ne.
![]()
If u get this problem = "There has been an Error while accessing the hard disk cache of the game" Make sure u run the game as Administrator. that should solve your problem
Hocu smart gun iz drugog dela filma,mrzi me da se sunjam
nosTEAM tamo ubedljivo sve radi
R.G. Mechanics samo 9 Gb, dobra brzina skidanja, radi ko sat.
To je tacno, to sam zaboravio ponelo me ovi 9Gb.Da ali na nosTEAM-u daju redovno patch-eve, DLC-ove
Nego recite mi jel to ima samo 1 alien na brodu ili vise njih ???
To je i mene ponelo, zato i pitam jer kad vidim Codex od 23Gb odma osetim neku težinu u stomaku.To je tacno, to sam zaboravio ponelo me ovi 9Gb.Da ali na nosTEAM-u daju redovno patch-eve, DLC-ove![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari