Šta je novo?

Alien Isolation [late 2014, PC, PS3/4, X360/One]

oh great , they made dead space :p

znam da bi manjak npc-ova znacio dosadniju igru , ali ubise atmosferu totalno sa ovim noise bombama (pravi da alien radi za vas) a o oruzju necu ni da pocinjem..
kako su krenuli ne bi me cudilo da ubace i predatora kao dlc :d

Poslednja izmena:
Pa nevideh da se nesto usreci sa ovom noise bombom. :d

A i alien se adaptira na noise bombu, tako da ne moze ni to da se koristi do iznemoglosti.

Meni se ovo đasvi za sada. Malo je bezveze što alien ne može da umre nikako, ali ybg... mora tako zbog story purposes.

Možda bi bilo bolje da ih ima nekoliko, a igrač ne zna koliko pa da s teškom mukom može i da se ubije neki, a ovako je glupo jer znaš da si apsolutno nemoćan po tom pitanju (kad već ima sad i vatrobacača i drugih igračaka) sve do kraja igre... ali dobro de.

Videćemo kako će ispasti igra na kraju.

Ovo je veoma ozbiljna ekipa. Zalosno je kako godine prolaze, nekoga stede a prema nekome nemaju milosti :(

Ja juče gledao , po ko zna koji put, film! VRH!

Izgleda obecavajuce. Zna li se tacan datum, ili samo kraj 2014.?

Da, ali procitaj naslov teme. Nisam se udubljivao, mislio sam da je azurno.

Da li se zna hoce li igra biti DX11 only kao Crysis 3?

Poslednja izmena:
zasto je to bitno? mislim ,video si grafiku...

Pa bitno mi je... zbog grafičke u mojoj mašini :) , da li da je menjam sada ili odma.

Minimum PC Specifications:

Operating System: Windows 7 (32bit)
Processor: 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500
RAM: 4GB RAM
Hard Drive: 35GB required for installation
Video Card: 1GB DirectX® 11 (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)
Broadband Internet Connection

Recommended PC Specifications:

Operating System: Windows 7 (64bit)
Processor: AMD: Phenom II X4 955 – 4 Core, 3.2 GHz or INTEL: Core 2 Quad Q9650 – 4 Core, 3.0 Ghz
RAM: 8GB RAM
Hard Drive: 35GB required for installation
Video Card: 2GB DirectX® 11 (AMD GPU: AMD Radeon R9 200 Series or Nvidia gpu: GeForce GTX660)
Broadband Internet Connection

Da li je uzeo neko do sada preorder? Na GMG Nostromo Edition je trenutno 49$, ali sa 25% vaucerom izadje 29e, jeftinije i od kinguina. Predpostavljam da je ovo trenutno najbolja ponuda?

Poslednja izmena:
I to su lepo najavili 5 DLC-ova...:)

Ne znam samo šta će ti DLC-ovi doneti tako epohalno, ne ide mi prosto u glavu. Moći će da se igra i kao neki drugi karakter, a čemu to kad je igra takva da je svejedno koji se karakter vodi? Ne znam, ne vidim kako će DLC-ovi doneti neku novu vrednost igri, a da smisleno utiču na gejmplej.

Klasika-nove misije,oruzja, nivoi tezine, slicice za decicu u Steam klijentu...

Odlican opis kako je Creative Assebly napravio art i zvuk igre

Meni ovo baaaash fino izgleda... Igrace se 100% (kad kupim nov gpu) :D

@Bajica

Zar si bas morao njega da linkujes?

Nemoj da si hejter, pican je covek :D, ume da smara ponekad al prvenstveno sam stavio zbog Gameplaya

Nazad
Vrh Dno