Šta je novo?

Alice: Madness Returns

Uf danas mi je 5 puta pukla i smorio sam se i prestao da igram a baš mi se igrala, Hvala puno za ovaj info ;)

Jesi probao fix? Ja sad hocu da instaliram ali nznm da li je taj fix 100% dobar, necu da se nerviram ako bude izbacivalo, sacekao bi onda pravi crack fix koji je ocigledno potreban ali skid. nista ne reaguje

pa izasao je jutros tetin crack, sredjuje sve probleme koje je imao skidrow crack. Potrazite ga i uzivajte

samo da se ne za****s i ti a i ostali, nije dovoljno samo zameniti exe, treba da obrises i awc.dll i SKIDROW.dll pa onda prekopiras tetin.

Super mi je igra, jedino borbi fali malo nekih kombo udaraca da bi bila raznovrsnija.

kakva je prica, jel ima zanimljivih cinematica ili nekog teksta za citanje ?
Nisam igrao prvi deo, a razmisljam se da opletem po ovome kad mi prodju ispiti, pa me interesuje da li uopste ima neke smislene price ili samo ides i kasapis sta ti izadje na put :D

Odlicna igra.
Stigao sam do chaptera 3 i stvarno je grafika sjajna, gameplay jos bolji, borbe su OK, ima dosta protivnika tj raznoliki su, oni mini bossovi su dosta jaki ako ne nadjete lek za njih, na primer za cannon crabs je fora samo da im bacate bombe i koljete ih nozem i slicno.
Delovi u realnosti nisu losi, podsetili su me na mafiju 2:)d), dok su wonderland delovi stvarno do j*ja, mada je kraj drugog chaptera dosta zaeban zato sto mora shrink mnogo da se koristi.

kakva je prica, jel ima zanimljivih cinematica ili nekog teksta za citanje ?
Nisam igrao prvi deo, a razmisljam se da opletem po ovome kad mi prodju ispiti, pa me interesuje da li uopste ima neke smislene price ili samo ides i kasapis sta ti izadje na put :D

Pa malo sam igrao ali ima neke price, po nivoima kupis neke delove njene memorije i tako napredujes... Zanimljiva je igra, probaj obavezno, ni ja nisam igrao prvi deo a vidim da prvi ide u paketu sa ovom pa mozda i njega obrnem kad zavrsim sa ovom

Ima price itekako, al necu da spoilujem.

e hvala !
Mogao bi neko koga ne mrzi u jednom spojler tagu da preprica ukratko desavanja iz keca. Ja ga sigurno necu igrati, a bice mi interesantnije da igram ovaj nastavak ako znam pricu iz prvog dela.
Naravno Kerolov original ne morate, to valjda svi znamo :D

Nesto i nije bilo price bar je ja nesto nisam primecivao, bilo je vise u fazonu kill, kill, kill, ali dizajn nivoa je bio stvarno fantastican(setite se nivoa sa sahovskim figurama :O)

e hvala !
Mogao bi neko koga ne mrzi u jednom spojler tagu da preprica ukratko desavanja iz keca. Ja ga sigurno necu igrati, a bice mi interesantnije da igram ovaj nastavak ako znam pricu iz prvog dela.
Naravno Kerolov original ne morate, to valjda svi znamo :D
Uzmi predji keca. Ovako zastareo ima fantastican smek i taman ce da te uvuce u taj svet.

Sjajna igra, fenomenalan iracionalni svet, maštoviti nivoi i zanimljiva priča. Iskreno drago mi je da je GameSpot ocenio igru sa 7.0 to samo pokazuje kakve su vezare :) a još je lepše što je User Score 8,7
Po meni igra defititivno miriše na Tim Burton i Tim Schafer stil, koji inače obožavam
@Wavrinka
Pošto igra ima u sebi i kopletan prvi deo koji kada se namesti na neku veću rezoluciju uopšte ne izgleda loše probaj igru ako ništa pogledaj uvodnu animaciju dovoljno govori o priči

Igra je skroz kul za opustanje, razlog vise zasto ne treba verovati opisima. Ima i delova koji umeju da smore, ali celokupno gledano zabavna igra.
Kosu su fantasticno odradili, izgleda definitifno najbolje u jednoj igri.

r_image08brkj.jpg

r_image09of8j.jpg

Ima i fora da se otljucaju dodatne haljine i oruzja koja daju bonus menjanjem vrednosti GIsSpecialPCEdition=FALSE na true u AliceGame.ini fajlu u folderu gde je instalirana igra.
Ovaj nivo mi je bio najbolji, sasvim relaksirajuca muzika i okruzenje:

[youtube]-6zRFcwL4ZM[/youtube]

Poslednja izmena:
@Geble

Kod mene sve to već otkuljačano - a kako stvarno ne znam verovatno takva verzija, a da primetio sam da po stranim forumima prijavljuju da im ne radi prvi deo igre, meni radi najnormalnije ...

edit: takođe postoji i alternativno oružije satara umesto noža ...

Poslednja izmena:
jao koliko je dobra igra....atmosfera i gameplay su fenomenalni za razbibrigu

glup sam, ne mogu da nadjem fajl a gledam vec 3 min u folderu gde mi je instalirana igra. Any clue?

Pa na istalacioni folder klikni pa gore ako koristis windows 7 ukucaj u search i sam ce ti win prelistati taj folder i naci ako postoji takav dll fajl, a mozda je taj dll pod skrivenim fajlovima pa u podesavanjima podesi da vidis skrivene fajlove! Ako ne onda se vrati na pocetak pa neka ti search pretrazi celu c particiju. *** to mi trenutno pada na pamet mada ja igru nemam instaliranu, tako bih bar ja odradio ako ne mogu vec ovako da ga nadjem pa mozda ce i tebi pomoci da nadjes taj fajl.

Poslednja izmena:
Zbunjuje me malko ovo Alisino kretanje, nznm da li je do mog dzojpeda ili je takva igra.:) Naime dok idem pravo sa Alis i promenim smer ukoso ona stalno zastane, pa moram opet da cimnem palicu. Gledao sam dzojped i u kalibraciji normalno radi.

Zbunjuje me malko ovo Alisino kretanje, nznm da li je do mog dzojpeda ili je takva igra.:) Naime dok idem pravo sa Alis i promenim smer ukoso ona stalno zastane, pa moram opet da cimnem palicu. Gledao sam dzojped i u kalibraciji normalno radi.

Kod mene se ne dešava, kako ti radi na tastaturi ?

Kod mene se ne dešava, kako ti radi na tastaturi ?

Na tastaturi je sve kako i treba, na dzojpedu tj. na analogu se malo gubi, jer tamo imas onu foru sa laganim koracanjem pa se tu malo nesto mesa

Meni ovaj prvi deo koji su metnuli u sklopu dvojke izbacuje čim pokušam da promenim rezoluciju ili da prebacim fullscreen. Inače, nastavak je ok ,može da prođe...

Imam bag kad prvi put u igri treba da uzmem kisobran , kod onog crnog bosa , zaboravih mu ime. Uzmem kisobran i kaze mi da ga aktiviram na E, medjutim nista ne reaguje a bos se jedino na taj nacin ubija (reflektovanjem demidza). Probao sam i da promenim key binding , nista. Procitah na nekom forumu da mnogi imaju taj bag, al ne videh resenje. Neko imao slican problem ? Koristim skidrow izdanje sa theta lekom.

To nije bag nego moras prvo caps lock da stisnes da bi se fokusirao na njega, pa kad ti pridje blizu ona uzarena lopta, stisnes E.

Ne,ne, jeste u pitanju bag, procitao sam upravo i na EA forumima. Ne reaguje nista sta god da pritisnem, naravno ni caps lock targetiranje. Ima neko resenje sa cackanjem po .ini fajlu da se rekonfigurise raspored tastera, ali izgleda da onda mora kompletan reinstall igre a to me iskreno mrzi, pa zato pitam da l ima neko drugo resenje.

Ne,ne, jeste u pitanju bag, procitao sam upravo i na EA forumima. Ne reaguje nista sta god da pritisnem, naravno ni caps lock targetiranje. Ima neko resenje sa cackanjem po .ini fajlu da se rekonfigurise raspored tastera, ali izgleda da onda mora kompletan reinstall igre a to me iskreno mrzi, pa zato pitam da l ima neko drugo resenje.

Potpuno identičnu verziju koristim kao ti i nemam ništa od tih problema pa mi baš čudno, caps radi, kišobran takođe a i sve ostalo tako da stvarno ne znam, sačuvaj sejvove i reinstall bi trebalo da reši problem

Nazad
Vrh Dno