Šta je novo?

Alice: Madness Returns

Ma bruka je dobra :) Kakav dozivljaj za cula

kupujem PrC definitivno!!!! :) :) :)

Ovo izgleda ima atmosferu :p

O da :p

1m 34s -

Prvih 10 min:

[youtube]m31hkJcCPlc[/youtube]

[youtube]-TSoufc76CU[/youtube]

Poslednja izmena:
Wow, must have!

EAP styled madness FTW!

jos mesec dana woohoo!

can't wait :type:

Takodje,bice ovo prava uzivancija za prelazenje. :)

Kakav je ovo budjavi auto targeting sistem. Stara Alisa je bila TPS, a ovaj izrod je izgleda nastao kada je ona zatrudnila sa Dante-om iz DMC. Ubili su mi zelju da igram. Ovo igleda kao Alisa, zvuchi kao Alisa, ali se ne igra kao Alisa i zato nije Alisa. Sramota je to shto se desilo sa igrama u zadnjih 10 godina.

Do sada sam se ustezao ali posto je stigla potvrda mog misljenja od vise Evro instance samo da dodam da se slazem sa ocenom iako igru nisam igrao :D

Nikad mi nije bilo jasno cemu sluze ti review-i!Dali se tamo nalaze neki clanovi Mense pa vide nesto sto mi ne vidimo ili je to isto ko i ovde na benchu da svako komentarise i ocenjuje igri po njegovom ukusu!Ja bi zabranio te review-e barem na mesec dana po izlasku igre,jer to sigurno na neki nacin utice na prodaju,a ima takvih likova koji veruje u ta ocenjivanja!To bi bilo isto kao kad bih ja napljuvao Duke Nukem,samo zato sto se meni ne svidja,a ostali 50 ljudi kazu da je odlicna!Nema uopste smisla!

Ako neko hoće neka javi, mada sumnjam :D ali ajde...

malo sam se rastuzio kada sam procitao ovo iz prateceg NFO-a:
"Radical changes are coming, be sure you remember how spoiled you were!"
U potpisu: Skidrow

Sto te to rastuzilo, nema veze ta medicina sa igrom i igrama, oni su tu samo da zakrpe.

Pa doneli su dosta radosti u nase zivote sa svojim lekovitim zakrpama :)
Nema ni beskonacno mnogo tih grupa, ako jedna po jedna krenu da se gase to je vec gadno :(
A i ko zna na sta se ovo odnosilo, mozda imaju neki info da se izdavaci spremaju na neki radikalniji korak ili novu vrstu zastite.

Optimizacija=0.

Nisam probao igru ali sam video da koristi i physx, pa da ti mozda nije i to ukljuceno da ti radi preko procesora fiziku pa kazes da je optimizacija losa?

Hm moguce da sam ukljucio, sad cu da vidim, tnx :D
EDIT:
Hvala ti ko bogu sad sve radi :D

Poslednja izmena:
I jos jednu stvar treba da promenis. Koliko sam video po komentarima fps je limitiran na 30, pa u engine.ini dve linije MaxSmoothedFramerate stavi na 60.

Ako neko ima problema sa crash-ovanjem igre neka izbrise fajl GDFBinary.en-us.dll koji se nalazi tamo gde vam je instalirana igra!Meni je pomoglo!

izasao je i fixicj za onaj los lekicj od drugara... inace sam na trecem chapteru i super mi je igra... jedino grafika sto mi se ne dopada kao uostalom i skoro sve sto je radjeno u unreal engine-u... :)

Bitna je igrivost, mnogim ljudima je danas bitnije da sve izgleda smooooooooooth i da ima 465AA i 50 milijardi QA i šta ti ja znam, a igrica bedna da bednija ne može biti. Setimo se bre ranijih godina (10+ godina unazad) igrice koje smo igrali... Igrali smo godinama jednu te istu igricu, a niko se nije ni usudjivao da pomene grafiku, znate zbog čega!? Zbog igrivosti, igrivost igrica je bila 10 svetlosnih godina pre 10 godina nego što je sada situacija...

Posle ne znam koliko godina da igram neku igricu ovog tipa (alisa) i da mi se izuzetno dopada igrivost i cela priča, grafika mi je na totalnom zadnjem nebitnom mestu, jer igrice bi trebalo da se igraju zarad razonode, opuštanja, a ne napora, maltertiranja i gledanja koliko mogu da izvučem FPS-ova...

Sve u svemu Alisa od mene ima čistu peticu ;)

Ako neko ima problema sa crash-ovanjem igre neka izbrise fajl GDFBinary.en-us.dll koji se nalazi tamo gde vam je instalirana igra!Meni je pomoglo!

Uf danas mi je 5 puta pukla i smorio sam se i prestao da igram a baš mi se igrala, Hvala puno za ovaj info ;)

Vrh Dno