Šta je novo?

Alcatel OT-997

Trenutno je i test fazi ima još nekih sitnica da završim ali to za nekoliko dana kada budem imao vremena.90 % stavri su sa originalnog k.k -roma,izgled aplikacije bootanimation audio......Umesto softverskih dumgića ubačen je PieControl.

:wave:hoće biti prisutan bug sa baterijom na ovom kitkat-u ili će biti sve ok kao na ice cream

Tačno tako, jedino ako kada se napuni baterija prvo restartuješ i onda dopuniš samo tada je ok

Moze li neko da mi preporuci koje slusalice da uzmem za njega (koje najvise odgovaraju) posto su mi se one fabricke pokidale? Cena do 1500 dinara. I jos nesto... Koristim cameruMX pa me zanima gde u podesavanjima mogu da namestim da mi posle shota sejvovanje ne traje citavu vecnost (dve tri sekunde, sto me jako smara), jer svaki put moram da upozoravam osobe da ostanu mirne koji sekund posle shota (*****no, stvarno). Ne znam da li to ima veze do telefona, aplikacije ili tako mora. Ili da predjem na cameruFX, mislim da ona tih problema nema.

Ja sam ranije pokusavao to sa kamerom, ali sam odustao, svaka apkikacija ceka... Nije samo na ovom telefonu, nego na vise alcatela...

Moze li neko da mi preporuci koje slusalice da uzmem za njega (koje najvise odgovaraju) posto su mi se one fabricke pokidale? Cena do 1500 dinara. I jos nesto... Koristim cameruMX pa me zanima gde u podesavanjima mogu da namestim da mi posle shota sejvovanje ne traje citavu vecnost (dve tri sekunde, sto me jako smara), jer svaki put moram da upozoravam osobe da ostanu mirne koji sekund posle shota (*****no, stvarno). Ne znam da li to ima veze do telefona, aplikacije ili tako mora. Ili da predjem na cameruFX, mislim da ona tih problema nema.

http://www.winwin.rs/slusalice-pioneer-se-cl501-k-bubice-crne-1171042.html

neces naci bolje sluske od ovih za 1000 dinara,izoluju i dobar zvuk,jako su dobre :)

Trenutno je i test fazi ima još nekih sitnica da završim ali to za nekoliko dana kada budem imao vremena.90 % stavri su sa originalnog k.k -roma,izgled aplikacije bootanimation audio......Umesto softverskih dumgića ubačen je PieControl.

Pa ovo je prelepo , jedva čekam da bude gotovo ...

Jel ima za ovaj telefon ona zastitna maska na preklapanje kao sto ima za s4?

Imam problem koji se pojavio na ćerkinom Alcatel-u OT997D nakon što je telefon, ukraden-izgubljen. Isto veče kada je telefon izgubljen, kartice sam blokirao kod operatera i na njima nije bilo nikakve dodatne potrošnje.

Samo dan kasnije telefon je vraćen,od strane poštenog nalazača, naizgled u istom stanju u kom je i bio (do tada je sve radilo bez greške sa VIP i Telenor karticom).

Wifi i sve ostalo radi kao i pre, telefon je imao aktivnu zaštitu ekrana, svi podaci su ostali netaknuti.

Problem se pojavljuje kada pokušam da ubacim novu, ponovo aktiviranu sim karticu, konkretno od VIP-a, a manifestuje se tako što telefon ne prepoznaje karticu. Kada karticu ubacim u neki drugi telefon, ista stvar.

Ok, pomislio sam verovatno je sim kartica neispravna, što su i u Vip-u konstatovali, dali mi novu ispravnu sim karticu koju su na licu mesta probali u svom telefonu.

Kada karticu ubacim u Alcatel, telefon traži mrežu, ali ne može da se prijavi na nju i tako u nedogled. Ako posle istu sim karticu izvadim i probam u drugom telefonu, ne prepoznaje je ni drugi telefon.

Kao da se sim kartica ošteti čim je ubacim u Alcatel-a, posle toga više nije upotrebljiva ni u jednom telefonu.

Nisam imao sim karticu drugog operatera kod sebe da probam dalje da se zezam na ovu temu, hteo sam prvo da proverim da li je neko imao sličan problem ...

Eto mesec dana prošlo u iščekivanju,kako prolazi test faza?hoće biti gotov port do nove godine?čisto da pitam da se neložim da će skoro biti.
Hvala na trudu

Lik je kupio neki LG i nece da radi vise taj rom jer nema na sta da isproba. Neko ako se razume neka ga kontaktira u inbox i neka zavrsi to . Ostalo je samo status bar da se odradi i jos neka sitnica. Procitao sam na drugom forumu .

Ljudi javio mi se jedan problem pa ako zna neko da pomogne ... Kad me zove neko telefon zvoni ,ali se displej ne pali 2 sekunde ,uzasno me nervira.

Da li iko zna kako da obrisem fabricke aplikacije sa telefona? youtube, google plus itd? Telefon mi je rutovan, instalirao sam titanium backup, ali cak ni sa njim nisam uspeo da ih obrisem...

Ima ona particija custpack ako se dobro sećam, tamo su

Upravo to, mora ručno. Neki file manager pa ih nadji na toj custom pack particiji.

Ljudi, treba caletu da dam ovaj tel, ali on ne moze da koristi LMT i pie dugmice kao ja, pa cu da mu vratim softverske... Jel mogu nekako da ih smanjim da bude crna traka manja, kao na nekim sony telefonima?

Koristio sam ranije marvel xperia rom, ali je obrisan sa neta... Najjaci rom za njega, plus mali soft dugmici...

Ivice, root-uj telefon, instaliraj Xposed Installer, zatim instaliraj modul Gravity Box, i čuda možeš da napraviš od telefona.

Ja imam ot-997, u koji sam pre godinu dana ubacio Android 4.1 od 997D, a sredio sam ga sa Nova launcher-om i Gravity Boxom da se ne može prepoznati da je to onaj stari 997.

Evo vidi kako izgleda (ja sam stavio Navigation bar height na 70%).

Screenshot_2014-12-20-20-21-57.png

Skoro sam saznao da noviji gravity ima ta podesavanja... Bio je i meni sredjen gala, ali sam koristio mator gravity pa nisam znao za tu opciju. Ja sam koristio lmt, pa nisam ni trazio :)
Hvala u svakom slucaju!

Ivice, root-uj telefon, instaliraj Xposed Installer, zatim instaliraj modul Gravity Box, i čuda možeš da napraviš od telefona.

Ja imam ot-997, u koji sam pre godinu dana ubacio Android 4.1 od 997D, a sredio sam ga sa Nova launcher-om i Gravity Boxom da se ne može prepoznati da je to onaj stari 997.

Evo vidi kako izgleda (ja sam stavio Navigation bar height na 70%).

Pogledajte prilog 157710

Kako si postavio te ikonice za Navigation bar? Neki Icon pack?

Ja za soft keys koristim simple control app. Meni je super.

Screenshot_2014-12-22-16-20-26.png

Kada vam smetaju dugmici samo ih povucete na dole i izgube se ,kada vam trebaju samo na gore i pojave se. Mada meni smetaju samo kad kucam poruku,tako da retko kad ih krijem da se ne vide. Koji laucher zauzima najmanje ram memorije ? Sada imam nova launcher ali kad pogasim sve aplikacije imam oko 400mb rama,msm da moze vise da se uzvuce...

Radi li MHL na ovom telefonu? Gde ima da se kupi kabl, zna li neko?

ja sam koristio od S2,neki kineski sa KP... radilo je,samo se desavalo da posle pola sata prekine sliku,pa moram da ga raskacim i zakacim opet... I plus se telefon grejao kao lud,a i nije stigao da se napuni koliko se brzo praznio...cudno...

Nazad
Vrh Dno