:wave:hoće biti prisutan bug sa baterijom na ovom kitkat-u ili će biti sve ok kao na ice cream
Moze li neko da mi preporuci koje slusalice da uzmem za njega (koje najvise odgovaraju) posto su mi se one fabricke pokidale? Cena do 1500 dinara. I jos nesto... Koristim cameruMX pa me zanima gde u podesavanjima mogu da namestim da mi posle shota sejvovanje ne traje citavu vecnost (dve tri sekunde, sto me jako smara), jer svaki put moram da upozoravam osobe da ostanu mirne koji sekund posle shota (*****no, stvarno). Ne znam da li to ima veze do telefona, aplikacije ili tako mora. Ili da predjem na cameruFX, mislim da ona tih problema nema.
Eto mesec dana prošlo u iščekivanju,kako prolazi test faza?hoće biti gotov port do nove godine?čisto da pitam da se neložim da će skoro biti.Trenutno je i test fazi ima još nekih sitnica da završim ali to za nekoliko dana kada budem imao vremena.90 % stavri su sa originalnog k.k -roma,izgled aplikacije bootanimation audio......Umesto softverskih dumgića ubačen je PieControl.
Ivice, root-uj telefon, instaliraj Xposed Installer, zatim instaliraj modul Gravity Box, i čuda možeš da napraviš od telefona.
Ja imam ot-997, u koji sam pre godinu dana ubacio Android 4.1 od 997D, a sredio sam ga sa Nova launcher-om i Gravity Boxom da se ne može prepoznati da je to onaj stari 997.
Evo vidi kako izgleda (ja sam stavio Navigation bar height na 70%).
Pogledajte prilog 157710
Radi li MHL na ovom telefonu? Gde ima da se kupi kabl, zna li neko?
Instaliraj Xposed Installer, zatim instaliraj modul Gravity Box, pa ćeš naći unutra podešavanja.Kako si postavio te ikonice za Navigation bar? Neki Icon pack?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari