Šta je novo?

Alcatel OT-997

Evo malo i novih vesti sa Alcatel one touch Italia fejs stranice,digoh pobunu tamo oko updejta na JB za 997D(posto se i na Italijanskom trzistu prodaje samo 997D).Posle par mojih postova,sad ih svi pitaju za updejt na JB evo i odgovora Alcatel one touch Italia,morali su da objave da se radi na JB updejtu i da ce ga biti.Pozz drugari

http://www.facebook.com/ALCATELonetouchITALIA?ref=ts&fref=ts

Hello To All, We respond to some posts: Alcatel We do not forget our Customer Fond Not at all in fact we try to always implement existing products with SW Updates currently Uploaded Devices. With this new Product Range We have implemented a factor important about Our Products, DISPLAY, in fact, the STAR is a 4'' AMOLED, something very important for the Last Generation Smartphone. But do not forget all the Terminals Previous and do not be impatient about the 997D upgrade to JB that the Work is under Advanced but we must also give stability to the Product born with a SW Previous to Version that we assemble and Since Our ​​Products are all Certificates google have about 22000 test Pass. Have Faith'''' ALCATELLIANI but surely we will have fun in this 2013.!. Greetings from Team ALCATEL ONETOUCH ITALY.

Ja drugari pre verujem da ćete vi svi zameniti taj telefon nego li dobiti update za JB. A koliko vidim na LG9 baš nešto i ne radi kako treba. Prema tome neko bi hteo da se vrati na ICS verovali vi ili ne ali tako je. Ljudi moraju nešto odgovoriti a najbolji je odgovor je uvek napisan u futuru videćmo, radimo na tome i td. Ali OK je biti u nekom pozitivnom uverenju :)

Ma prosao sam sve ja to sa LG-jem,imao sam O3D i sve znam,Alcatel jos nije ko LG ali ako ovako nastavi bice.Premda se Lg popravlja sa l7,l9 i 4x ipak kad ih kupci kazne moraju da se opamete,jer niko ko je imao O3D i O2X nije uzeo Lg telefon ;),ja Alcatelu dajem jos 2-3 meseca da uradi update na JB ako ne onda ni njihove telefone necu vise kupovati ko sto necu vise ni LG-jeve da kupujem ;)

E stvarno ćeš ih upropastiti.:d
Alcatel daje prednost svojoj future liniji telefona sa fabričkim JB.Akcenat je pre svega na "Scribe" i "Idol" liniji.Nemaju nikakav interes da za manje uspešne modele,daju neku trajnu podršku.
@fantomcina
Ne ostavljajte print screenove sa pikovima i vrhovima za ocenu rada baterije.Nismo toliki *****i...

@Jazo cekam te na Samsungu :D

Ics ili jb, na kraju dana se svede na isto... Sa malo manje baterije haaah.... Mene je 997 smorio za mesec dana... Oa onda L9, izdrzao 3 meseca... Sad cu vidim S3 koliko ce izdrzi...

Da se sve svede na isto, svi bi bili i dalje na Donut-u :)

Phobiazz je delimicno u pravu... dodje ti na isto.
A prava promena se vidi kad predjes sa 2.3 na 4.0, sve dalje su samo sitnice. Ja sam potpuno zadovoljan kako radi ICS i JB mi ne bi doneo skoro nista bitno.

Naravno, ali neku razliku u radu na nekom jacem telefonu ne mozes osetiti izmedju ics-a i jb-a, a novi dodaci koje je doneo jb, ne znam sta bih rekao, nekome bitne, meni totalno nebitne stvari...

Samo znam da stock rom necu menjati u blizoj buducnosti, bar ne na S3... Smorio sam se vise, hocu net i veliki ekran, da opalim koju fotku, dosta. Out of box do daljnjeg. :)

Velika je razlika u smoothness-u na ICS i na JB... Imam lag ponekad na ICS dok je na JB 1% šanse da se to desi, možda zato što skačem izmedju 5 aplikacija ponekad :)

Nezahtevnim korisnicima je dovoljno da imaju fejs i da kuckaju poruke, zovu i to je to. Malo napredniji vide sve, ovi ostali ne vide.

Moja devojka kad pogleda i moj i njen telefon, njoj je isto, iako je launcher drugačiji i sve, iako njen laguje, a moj ne, njoj je isto. Zato kažem, neko vidi, neko ne.

Sve to stoji, ja koristim konkretno Nova Prime launcher, na svakom telefonu, ne racunam neke dinosauruse koji su budzeni na 4.0.x, radi ekstra, nema laga, a ako se i desi ponekad, Boze moj, sta da radimo, bitno je da na kraju odradi ono sto sam zeleo..

Od kada razmisljam ovako, mnogo mi je zivot lepsi i telefon sluzi mene, a ne obratno.

Sve vidim, naravno, totalni sam geek za to bio, citam xda vec 7 godina, smorio sam se malo vise. :)

Pojavio se One Touch Upgrade S 2.7.5 za 997/997D.

Ajde ako neko upgrejduje na 2.7.5 neka kaze samo da li je popravljen bag baterije i ostalo ako ima nesto. Jer sam skoro apgrejdovao na 2.7 i razocarao sam se plus mi telefon nije bio rutovan posle toga,pa da ne rutujem telefon opet ,juce sam ga rutovao po drugi put.

Edit: Sad sam bio na sajtu ,kod mene pise i dalje 2.7.0.

Poslednja izmena:
Ima na alcarelonetouch.com global.

Ajde da vas sada vidim, kako da obrišem Kurirovu aplikaciju koja je po difoltu instalirana kao sistemska.Telefon je rutovan i ove aplikacije nema medju sistemskim aplikacijama,ako neko zna rešenje? :wall:

Nikako da pitam, a evo Djilkoš pomenu, "možda zato što skačem izmedju 5 aplikacija ponekad"... Gde mogu da vidim koliko mi je aplikacija aktivno jer takođe idem sa aplikacije na aplikaciju nekad je brojka i veća od pet, plus internet, no nije ni bitno. Nisam zapazio kočenje ili lag, ali interesuje me da li se ulaskom u recent apps i brisanjem trenutno korišćenih aplikacija, samim tim gasi i aplikacija ili ne? U recent apps imam jedanaest strana gde sam zevao. Da li sve one imaju neku pozadinsku aktivnost, tipa da srču ram i da li se njihovim brisanjem odatle deaktivira i aplikacija? Vidim da u settings opciji ima koje su aplikacije u toku.. Ima i par po meni nepotrebnih tipa OfficSuite koji radi 215 minuta, jel mogu takve i slične da ugasim?

Nikako da pitam, a evo Djilkoš pomenu, "možda zato što skačem izmedju 5 aplikacija ponekad"... Gde mogu da vidim koliko mi je aplikacija aktivno jer takođe idem sa aplikacije na aplikaciju nekad je brojka i veća od pet, plus internet, no nije ni bitno. Nisam zapazio kočenje ili lag, ali interesuje me da li se ulaskom u recent apps i brisanjem trenutno korišćenih aplikacija, samim tim gasi i aplikacija ili ne? U recent apps imam jedanaest strana gde sam zevao. Da li sve one imaju neku pozadinsku aktivnost, tipa da srču ram i da li se njihovim brisanjem odatle deaktivira i aplikacija? Vidim da u settings opciji ima koje su aplikacije u toku.. Ima i par po meni nepotrebnih tipa OfficSuite koji radi 215 minuta, jel mogu takve i slične da ugasim?

Skini neku aplikaciju tipa clean master ili kako se već zove, pa ćeš vidjeti. Gasi slobodno one koje nikad ne koristiš. Bloatwara nikad manjka =)

Kako da odradimo ovaj update ? Meni tel jos nista nije prijavio ili da cekam da prijavi? :D

Pitanje na ovoj listi imam OT-997 i one touch 997..nigde nema 997D ...sta treba oznaciti :D ....

Poslednja izmena:
Koji ti je trenutno Build Version? Ako si na vBF7-0 neces imati nikakav update. Ovo sa 2.7.5 je verovatno nesto za obican 997.
Ako si na starijem pa hoces na vBF7-0, onda selektuj OT-997... verovatno je isto i sa onim drugim, ali ovaj sam proverio i znam da je dobra selekcija. :d

Ma meni juce bilo dosadno, nisam imao sta da radim, nesto sam i kreativno zakucao, pa bas apsolutno nista nisam imao da radim i rekoh da vidim bas sta je. :)

I istrči 3 kruga oko kuće *** :D
Ne mora tako radikalne mere, zovi nekog, prebaci na loudspeaker i to je to :)

Pokusao sam sve. Ne probija samo kad se utisa. Ovako mi je bilo i na nokiji, ali posle 2 godine maltretiranja telefona. U svakom slucaju, fala. :)

(Radi se o slusalici, kada zovem i primam pozive, zvono normalno radi na zadnji zvucnik)

Poslednja izmena:
Vrh Dno