Jaza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2011
- Poena
- 275
Znači sa tim bagom dan. A brzina, kontam da vam sve leti?!
Ee, da jel ima root za njega?
Ima i root za njega i nacin da se uklanjaju softverski dugmici
Znači sa tim bagom dan. A brzina, kontam da vam sve leti?!
Ee, da jel ima root za njega?
Hvala, uspeo sam!
Nikako da pitam, a evo Djilkoš pomenu, "možda zato što skačem izmedju 5 aplikacija ponekad"... Gde mogu da vidim koliko mi je aplikacija aktivno jer takođe idem sa aplikacije na aplikaciju nekad je brojka i veća od pet, plus internet, no nije ni bitno. Nisam zapazio kočenje ili lag, ali interesuje me da li se ulaskom u recent apps i brisanjem trenutno korišćenih aplikacija, samim tim gasi i aplikacija ili ne? U recent apps imam jedanaest strana gde sam zevao. Da li sve one imaju neku pozadinsku aktivnost, tipa da srču ram i da li se njihovim brisanjem odatle deaktivira i aplikacija? Vidim da u settings opciji ima koje su aplikacije u toku.. Ima i par po meni nepotrebnih tipa OfficSuite koji radi 215 minuta, jel mogu takve i slične da ugasim?
Ne probija ti zvucnik, nego ima bug pa prebaci zvuk na prednji zvucnik za razgovor. Ugasi telefon izvadi bateriju, pa upali i popravice se...Ladno mi probija zvucnik. E, sad ve da me ubedjuje kako je i to normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari