Šta je novo?

Alcatel OT-997

Ja na S2 nisam imao drain... Nemaju svi drain, to je xda, vec bi se zalilo dosta ljudi... Jesi entropy pool oznacio na agressive? Meni je sve bilo po default-u znaci light, jos sam ukljucio i I/O extender.

I na default i sa izmenjenim podesavanjima nije dozvoljavao da telefon ide u deep sleep. Probao sam na 2 razlicita roma, jedan baziran na stock, drugi na cm. A ionako nisam video nikakvu razliku u radu sa i bez te aplikacije

Drugari jedno pitanje. Da li je iko testirao ovaj telefon pod mlazom vode ili bilo kojom drugom vrstom polivanja? Je li se ko usudio da testira njegovu zastitu, sobzirom da je deklarisan na IP2i zastitu od vlage?

Probaj, pa nam javi :D

Danas testiran... i telefon i ja smo pokisli k'o misevi. Ja pijem caj i slinim, a njemu nista. :d

Nisam se odvazavao da ga stavim pod slavinu, ali ako bih se zatekao na ovoj kisi a stigne poruka ili poziv bez ustrucavanja bih ga izvadio iz dzepa. Kako li ce iz servisa sad otkacavati kada kod ovog telefona ne pali fora: "aparat je izlozen vlazi"

Zasto cameramx koristi accelerometer? Danas je nisam upalio a on je ukljucen 4+ sata.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363961651297.jpg
    uploadfromtaptalk1363961651297.jpg
    56.1 KB · Pregleda: 138
  • uploadfromtaptalk1363961669525.jpg
    uploadfromtaptalk1363961669525.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 144
Drugari jedno pitanje. Da li je iko testirao ovaj telefon pod mlazom vode ili bilo kojom drugom vrstom polivanja? Je li se ko usudio da testira njegovu zastitu, sobzirom da je deklarisan na IP2i zastitu od vlage?

Ako je stepen zaštite IP21, to znači: 2-Zaštita od prodora čvrstih tela prečnika većeg od 12 mm
1-Zaštita od kapi vode koje padaju vertikalno

Poslednja izmena:
Da li neko koristi neki softver za Pcture Caller ID?!
Probao sam Full Screen Caller ID - BIG!, probao sam i Ultimate Call Screen HD, i kod oba imam isti problem: Ne mogu da odgovorim na poziv.
Izvrnuo sam podešavanja u oba uzduž i popreko, ali nije do aplikacije... Izgleda da je do telefona.

Da li postoji neka aplikacija kao sms popup da ti javlja kad imas propusten poziv ili sms.Probao sam vise njih ali ni jedna ne reaguje?

Hmm... Da li je jos nekom touch tromiji, bolje reci manje osetljiv, kada se puni telefon?

Desava se meni, ali tek kad mi nagura oko 90% baterije. Do tada funkcionise potpuno normalno. No, bolje je i to nego sto mi se desavalo na RAZRu gde je znao da mi se pogubi touch, ili na Sensation XE da potpuno zakuca.

И на Алкател от990 полуди тач кад је на пуњачу. Ја сам мислио да се то дешава само на овим кршевима.

Ej bre! Ne vredjaj mi mezimca! :d

Ja nemam problem kad se puni da zakuca touch...radi normalno!

Ma nije da zakuca. Samo malo trba vremena da skonta dodir. Nije osetljiv kao kad se ne puni. Nista strasno.

Šta znam, meni radi skroz normalno dok se puni. Baš ga čačkam često jer sam skontao da se bolje napuni kad ga drndam pri kraju punjenja.

Meni normalno radi kad se puni.Ja imam drugi problem ,kad razgovaram sa nekim kad zavrsim razgovor displej nece sam da mi se ukljuci kad pomerim telefon sa uveta ,nego moram da ga cekam 5-6 sekunde . Jel se to desava kod vas ? Kako da iskljucim to gasenje displeja prilikom razgovora ?

^Teško da to može da se iskjuči...

Meni normalno radi kad se puni.Ja imam drugi problem ,kad razgovaram sa nekim kad zavrsim razgovor displej nece sam da mi se ukljuci kad pomerim telefon sa uveta ,nego moram da ga cekam 5-6 sekunde . Jel se to desava kod vas ? Kako da iskljucim to gasenje displeja prilikom razgovora ?

Pa kad bi pricao tako telefonom gasio bi obrazom ili uvetom i ko zna sta bi sve ispritiskao :D zato je na svim touch screen ekranima tako da se gasi :)

Nazad
Vrh Dno