Koristi opciju Edit i ne koristi BB kodove!:dSlabo ulazim na ovaj forum ,mozda jednom dnevno,eventualno 2 puta kad se smorim skroz![]()
Ja na S2 nisam imao drain... Nemaju svi drain, to je xda, vec bi se zalilo dosta ljudi... Jesi entropy pool oznacio na agressive? Meni je sve bilo po default-u znaci light, jos sam ukljucio i I/O extender.
Drugari jedno pitanje. Da li je iko testirao ovaj telefon pod mlazom vode ili bilo kojom drugom vrstom polivanja? Je li se ko usudio da testira njegovu zastitu, sobzirom da je deklarisan na IP2i zastitu od vlage?
Hmm... Da li je jos nekom touch tromiji, bolje reci manje osetljiv, kada se puni telefon?
S2 ima problem sa touchom dok se puni tako da je moguce da je i ovde slucaj.Hmm... Da li je jos nekom touch tromiji, bolje reci manje osetljiv, kada se puni telefon?
Koji program koristis za slanje MMS-a?
Meni normalno radi kad se puni.Ja imam drugi problem ,kad razgovaram sa nekim kad zavrsim razgovor displej nece sam da mi se ukljuci kad pomerim telefon sa uveta ,nego moram da ga cekam 5-6 sekunde . Jel se to desava kod vas ? Kako da iskljucim to gasenje displeja prilikom razgovora ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari