Šta je novo?

Alcatel OT-997

Tu onda nesto nije u redu cim mu treba 5 sekundi da se upali.
Zar se nije ranije pominjalo nesto o problemima sa tim senzorom?

Dada, brightness kad stoji na auto hoće da baguje screen prilikom razgovora.

Meni se to nije desavalo... bilo je da ekran onako trepne pa se ukljuci. I to samo uz Auto Brightness. Od zadnjeg update-a (na vBF7-0) mi se ni to vise ne desava. Ekran se normalno ukljuci za nekih 0.5s. :)

Ja nisam uraido onaj update sa oficijalnog sajta .Sutra cu da uradim pa javljam da li imam isti problem . MOzda ce update da ga ispravi . :)

Pozdrav dobri ljudi. :)
Uzeh i ja ovaj telefon pre 10ak dana u mts-u, posle podrobnog isčitavanja ovoga foruma i gledanja raznih review-a, pa rekoh da podelim svoje utiske. :)
Lepo radi, nije baš najtečniji rad na osnovnom ekranu ali nije ništa strašno. Videh i skuplje aparate koji gore rade. Ekran lep, pregledan, dovoljno svetao. Kvalitet izrade solidan i prilično lepo izgleda. Zvuk više nego dobar. Onaj bug sa prelaskom zvuka mi se pojavio 2 puta i mislim da sam ga rešio isključivanjem režima slušalica u podešavanja/dostupnost/režim slušalica. Nije se više ponovio. Ekran pri pozivima nema problem kad je auto osv isključeno. Baterija je jedini bug (osim kompasa) kome trenutno nema leka. :)
E sad molba. :)
Bila bi mi potrebna pomoć oko rutovanja i ubacivanja cwm.
Da li bi neko mogao da ispiše postupak ili da mi pošalje kao privatnu poruku uputstvo. Čitao sam na netu neko uputstvo ali nisam siguran da tako treba.
Hvala u napred i sporcki pozdrav! :D

I dalje nema OTA apdejta za "obični" 997. Da li je neko probao sa PC da uradi apdejt?

Probao ja. 6 sati je radio update, sve pobrisao i ništa drugo uradio nije. :)

Ako si na vA5Z-0 i uređaj radi bez problema, onda nemoj...

Da li je neko imao problema sa praznjenjem baterije? Meni se neverovatno brzo prazni. Imao sam ovakva dva telefona, prvi sam zamenio zbog kvara ali je baterija bila fantasticna. A ovaj sto sam dobio kao zamenu ima katastrofa bateriju... Je l' imao neko problema i kako je resio to?

Koristis li Viber mozda? Ako si update-ovao na poslednju verziju, meni je bar tako bilo, brze mi je praznjena baterija.

Ja koristim viber i nemam problema sa praznjenjem baterije! Instaliraj Bettery monitor pa pokusaj da vidis sta ti jede bateriju!

Meni od zadnjeg update-a telefona (a imam i zadnji update vibera) baterija traje duže. Pre jedva sačeka noć a sad je stalno na 20-30%.

Da li je neko imao problema sa praznjenjem baterije? Meni se neverovatno brzo prazni. Imao sam ovakva dva telefona, prvi sam zamenio zbog kvara ali je baterija bila fantasticna. A ovaj sto sam dobio kao zamenu ima katastrofa bateriju... Je l' imao neko problema i kako je resio to?

Скини Better Battery Stats, имаш на xda.

Ozbiljno se razmišljam da kupim ovaj fon ova moja Xperija Ray počela da se guši, recite vi meni koliko vama traje ta baterija?

Kakva ti je ono grba na 3. slici?

Heh, to sam ugasio telefon, izvadio bateriju i upalio i skoci baterija za koji procenat , posto imam bug ili mi baterija nije uredu pa mi odma cim ga napunim baterija u roku od 10sec pada za 20%

Heh, to sam ugasio telefon, izvadio bateriju i upalio i skoci baterija za koji procenat , posto imam bug ili mi baterija nije uredu pa mi odma cim ga napunim baterija u roku od 10sec pada za 20%

To je bag druze,tako je kod svih,brzo padne do 80 posto pa se onda normalno trosi baterija.

^Jedino kada dobijete neki apdejt...

Ma ni update ne pomaze,jedino ce da nas spasi CM10 ako uopste izadje za ovaj telefon. Inache kod mene pre ovog update-a je baterija dodje do 80% posle 3-4 sata nakon punjena. Mnogo sam se pokajao sto sam uradio update. :(

Znači sa tim bagom dan. A brzina, kontam da vam sve leti?!
Ee, da jel ima root za njega?

Vrh Dno