I ja sam primetio ovaj problem,nema veze da li je ukljucen mobile data ili ne,mora da se ugasi mobile data,pa da se iskljuci telefon,pa se ukljuci,pa se ukljuci mobile data i tek onda proradi... To se desava samo posle koriscenja vajrlesa...
Nije lose ovo da moze da se uklone tasteri, ali mi se ne svidja taj launcher koji mora da se koristi. Ja bih te tastere sklanjao samo kad igram neke ozbiljnije igrice i koristim navigaciju i nikad vise...
P.S. Instalirao sam battlefield bad company 2 i radi bez greske...
Ma daj bre,pratio sam to,ne znam odakle ti vise snage da se raspravljas sa ljudima. Telefon sam govori za sebe kakav je. Za taj novac sigurno najbolji. Isao sam u petak sa drugom da kupi ovaj tel,hteo je sa jednom karticom,i verovali ili ne,nema ga nigde za novac koji pise na mobilnom. U jednoj radnji su mi rekli da 997D nije zvanicno stigao i da ga zato nemaju. To objasnjava njegovu cenu od 185e. Drugar je uzeo 997 u jedboj radnji,200e,originalna kutija,garancija telekom srbija. Meni deluje da je uzet na paket pa prodat u radnji,ali bema veze,bitno je da shljaka.Joj prijatelji kako sam se sad smejao.Na Mobilnom svetu neki lik Demijan ,mislum da ga ima i ovde na forumu,non stop prosipa gluposti,najnovija mu je da je sigle core CPU na 995 brzi od dual core na 997,i kao zato je 995 skuplji telefon,a na oglasima 995 ima na kilo a niko ne prodaje svoj 997 i 997D to sve govori.Odavno se tako slatko nisam smejao kad sam citao neki post.
Ma daj bre,pratio sam to,ne znam odakle ti vise snage da se raspravljas sa ljudima. Telefon sam govori za sebe kakav je. Za taj novac sigurno najbolji. Isao sam u petak sa drugom da kupi ovaj tel,hteo je sa jednom karticom,i verovali ili ne,nema ga nigde za novac koji pise na mobilnom. U jednoj radnji su mi rekli da 997D nije zvanicno stigao i da ga zato nemaju. To objasnjava njegovu cenu od 185e. Drugar je uzeo 997 u jedboj radnji,200e,originalna kutija,garancija telekom srbija. Meni deluje da je uzet na paket pa prodat u radnji,ali bema veze,bitno je da shljaka.![]()
MX player pušta sve, i sklanja softversku dugmad prilikom reprodukcije.Koji player mi preporucujete za HD filmice sa ekstenzijom .mp4 da ce sigurno da ga pusta i da ce sklanjati softverske tastere?
Fala.
P.S. Od svih plejera koje sam probao jedino BS pusta .mp4 ali ne sklanja dugmice..
![]()
Pa ako skida HD filmove i serije, treba da ih opet skida zato sto nema HD na telefonu?![]()
MX Player pusta .mp4 .
Kralju,sada tek video post,hvala u svakom slucaju,resio sam upravo.Da li si probao da menjas HW/SW decoder?
E bre Djilkoshe,stalno me nesto miniras,nije lepo... :d
Samo pitamzbog mesta, džabe HD da zauzima toliko, lepo konvertujes u tvoju rezoluciju i dobiješ preko celog ekrana + manje prostora zauzima, a ništa lošija slika
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari