Šta je novo?

Alcatel OT-997

A koji to posao g300 zavrsava bas me zanima? :D

Po tebi niko ne treba da doplati i uzme skuplji samim tim kvalitetniji i bolji proizvod.
Takodje kada izadje neki nov model svi treba da cekamo 3-4 meseca da postane "proveren"??

Poslednja izmena:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/alcatel-one-touch-ultra-997-ardesia.html
Cena uz box paket je 15 600=135e, Da li bi ti zbog te male razlike u ceni uzeo G300 pre 997?
Citam ja pazljivo sta si ti napisao, i lepo sam rekao da mu je cena oko 15 000 i da zbog toga nisi u pravu, nisam imao prilike da koristim 997, ali jesam koristio g300, nista spektakularno, ma kakav da je 997 je puno bolji telefon od g300. Kakve oglase, covek hoce da kupi preko box paketa i cena mu je 135e!!! Cemu dalja prica, koliko kosta nov g300?

Емикс, ти по обичају спамујеш. Молим те ме заобићи.
Ако ти је запало у око велико слово, па си момислио Бог зна шта, разочараћу те. Грешка у куцању :D

Opet se javlhaju ljubitelji sigle core CPU-a i dovode ljude u zabunu.Rascistimo neke stvari Alcatel 997 je za dve klase bolji telefon od G300 i da je skuplji 100evra vredelo bi ga uzeti a nije skuplji 100 evra vec smesnih 30-50 evra.

У реду је,опустите се, немојте да пуцате одмах.

Направио сам грешку не погледавши лепо цену за алкател у Бокс пакету.

Јесте ли задовољни?

Јазо, немој сад да и ти дођеш на тапет.

Ljudi,opustite se,sta vam je...huawei g300 je pre 6 meseci bio jedan od boljih za te pare,ondos cena-kvalitet.
Alcatel ot997 ga je sada nadmasio,za 3 meseca ce da izadje neki ''x'' proizvod koji ce nadmasiti alcatel po ceni kojoj se sada prodaje.
Zato su ljudi lepo izmislili oglase,prodas,dodas neki evro,uzmes bolji,i tako u nedogled,sve dok jednog dana ne treba putnu torbu da nosimo sa sobom gde ce da stavimo ekran od 10 inca :D

Ниси ;)
Ствар је у томе што је до јуче г300 био апсолутни best buy у, да је тако назовем, нижој класи.
Сада се појавио овај 997, и он треба да преузме ту титулу.
:D

Ниси ;)
Ствар је у томе што је до јуче г300 био апсолутни best buy у, да је тако назовем, нижој класи.
Slazem se sa tobom druze samo uz jednu ispravku 997 je srednja klasa telefona,trenutno nijedan telefon nemoze da mu parira u odnosu cena/performanse.

Ha, ha, ma niko nije pukao, vec kada covek pita, treba mu dati pravu i proverenu informaciju, a ne pricati pomalo napamet. Za skroz nezahtevne korisnike, ovaj g300 bi mozda i bio preporucljiv telefon, za prosecne korisnike, 997 i prestigio 4040 i 4300! Obzirom da samo alcatel nude operateri, izbor je jasan, za tu cenu alcatel je jedini izbor. Naravno da ce za par meseci i ovaj alcatel biti "bivsi", ajde ako ga je neko uzeo preko mts-a, neka ga baci malo na testove!!!

Ako ovaj model bude ima signal,kao njegov stariji deda alcatel db,necu ga menjati nizasta vise :D

Ha, ha, ma niko nije pukao, vec kada covek pita, treba mu dati pravu i proverenu informaciju, a ne pricati pomalo napamet. Za skroz nezahtevne korisnike, ovaj g300 bi mozda i bio preporucljiv telefon, za prosecne korisnike, 997 i prestigio 4040 i 4300! Obzirom da samo alcatel nude operateri, izbor je jasan, za tu cenu alcatel je jedini izbor. Naravno da ce za par meseci i ovaj alcatel biti "bivsi", ajde ako ga je neko uzeo preko mts-a, neka ga baci malo na testove!!!

Ako ga jaza nije bacio na test onda nije niko :D

Дуго сам био загрејан за Panasonic Elugu, али ме одвратило то што има јако слабу батерију и што нема блиц..Сличан је по перформансама са овим Алкателом..Само што се тиче дизајна, квалитета израде овај Панасоник је убица.

Ниси ;)
pa nije baš bio ni do juče... alcatel 995 je po svemu jači a mrvicu je skuplji

Ako ovaj model bude ima signal,kao njegov stariji deda alcatel db,necu ga menjati nizasta vise :D

Naglasio sam, ako ga je neko uzeo preko mts-a, mislio sam na mts-ov 997 :).
Jaza ga je rastavio na proste cinioce, to stoji, ha, ha...

Isti su to telefoni nema nikakve razlike osim SIM menagmenta i dve kartice.Danas kad sam svaji stavljao karticu pogledam i ladno je sve isto kod kartica,stavili plastiku u deo gde ide druga kartica.

Znaci jazo,bela boja je neuporedivo lepsa od crne boje?
Meni bela boja je mnogo lepsa
Ipak stvar ukusa
Reci mi Jazo,jel i kod tebe je ovolika rom memorija,i ram takodje?

2012-12-12_010308.jpg

To ti je to druze 900 i nesto dostupno ram memorije i 1.5Gb za skladistenje podataka.Kupi neku SD karticu od minimum 8Gb.

Puna kapa za ram memoriju.
Sva sreca pa nije mts mesao tu prste,inace bi morao da radi root,ovako koliko mi se cini,sve radi kao podmazano,i bez toga

To ti je to druze 900 i nesto dostupno ram memorije i 1.5Gb za skladistenje podataka.Kupi neku SD karticu od minimum 8Gb.

Puna kapa za ram memoriju.
Sva sreca pa nije mts mesao tu prste,inace bi morao da radi root,ovako koliko mi se cini,sve radi kao podmazano,i bez toga
Tako je druze ,ide sve ko podmazano instaliraj sta god hoces i ne razmisljaj.Plus Alcatel nije mnogo doradjivao OS samo ikonice promenio.Sve u svemu dobitna konbinacija.

Da li postoji nacin da se ona tri sistemska tastera nekako uklone i da se iskoristi puna povrsina ekrana? Gledam review-e po netu i gde god se prikazuje igra ili web, ta tri tastera su i stalno tu cak dok i npr. igra ili bilo koja aplikacija radi. Ta "sitnica" je po mom misljenju totalni promasaj i koliko god da me sve ostalo vuce da sutra otrcim da ga uzmem, bas me ovo nervira i ne mogu da prelomim.
Aj molim vas ako neko ima neki komentar na ovo, znacilo bi mi :)

edit: sad citam, samo dok se pusta video materijal. Igranje, full screen browsing...nula bodova? Kakav debakl, stvarno ne verujem...izgleda cu ja sacekati sledecu Huawei generaciju ili ko zna sta...

Poslednja izmena:
Da li postoji nacin da se ona tri sistemska tastera nekako uklone i da se iskoristi puna povrsina ekrana? Gledam review-e po netu i gde god se prikazuje igra ili web, ta tri tastera su i stalno tu cak dok i npr. igra ili bilo koja aplikacija radi. Ta "sitnica" je po mom misljenju totalni promasaj i koliko god da me sve ostalo vuce da sutra otrcim da ga uzmem, bas me ovo nervira i ne mogu da prelomim.
Aj molim vas ako neko ima neki komentar na ovo, znacilo bi mi :)

edit: sad citam, samo dok se pusta video materijal. Igranje, full screen browsing...nula bodova? Kakav debakl, stvarno ne verujem...izgleda cu ja sacekati sledecu Huawei generaciju ili ko zna sta...

Nerazumem sta je tu totalni promasaj , znaci Galaxy Nexsus i Nexsus 4 su totalni promasaji evo ti i video pa se uveri.

http://www.youtube.com/watch?v=vyWR-bAnucs

Sve manje ce novih Android telefona imati hardverske tipke ispod ekrana , posto je Apple uspeo da patentira HOME tipku ispod ekrana.Od ICS google savetuje da se vise ne koriste hardverske tipke vec softverske , a na proiyvodjacima je da odluce sta ce da urade.

Meni licno je totalni promasaj, iskljucivo iz razloga sto me izuzetno frustrira da gledam vecno odseceni deo potpuno funkcionalnog ekrana. Psiholoski efekat koji mi takva tehnoloska resenja indukuju je nesto sto ne moram sebi da priustim.
Nisam znao za detalje vezane za Apple i Google, mada mi to ne menja licni utisak. Jednostavno mi se ne svidja ni Nexus ni bilo koji telefon sa ovako resenim sistemskim tasterima i verovatno trazim dalje, a tebi hvala na korisnim informacijama ;)

edit: Da se razumemo, telefon je odlican. Rekoh da je taj sec ekrana totalni promasaj zato sto mi je totalno srusio sneska. Sve ostalo bi mi leglo ko 13-ta plata ;)

Poslednja izmena:
Вероватно нема још.
Нов је модел, треба мало времена да се шверцери организују :)

Али биће ускоро.

Video ga juče u mts poslovnici i stvarno sam bio prijatno iznenađen. Igrao se sa njim nekih 10 minuta i utisak je i više nego povoljan. Šteta što nije dualsim, ne bih se razmišljao ni trenutak da ga uzmem. Alternativa mi je prestigio, ali je dosta skuplji. Da li je neko odradio root telefona?

Koji je to prestigio dosta skuplji, model 4300 je oko 195e, sto je u rangu ovog alcatela. E sada, alcatel ima vise ram memorije, a slabiji displej, i losije odradjeno kuciste, ali ne nesto drasticno. Prednost prestigio-a, je i u garanciji, dobijes garanciju od 2 godine, a ne neku na parcetu papira, sa pecatom ko zna koje firme, sem u slucaju da ga uzimas preko mts-a, ali onda ne dobijas dual sim.

Poslednja izmena:
Tačno, skroz sam se prebacio. Upoređivao sam mts-ov 997 koji nije dualsim, sa 4300. Tu razlika izlazi oko 7000rsd.

Koji je to prestigio dosta skuplji, model 4300 je oko 195e, sto je u rangu ovog alcatela. E sada, alcatel ima vise ram memorije, a slabiji displej, i losije odradjeno kuciste, ali ne nesto drasticno. Prednost prestigio-a, je i u garanciji, dobijes garanciju od 2 godine, a ne neku na parcetu papira, sa pecatom ko zna koje firme, sem u slucaju da ga uzimas preko mts-a, ali onda ne dobijas dual sim.
Hocu da me prosvetlis i da mi objasnis kako prestigo 4300 poredis sa 997 u bilo kom pogledu.Poredis single core telefon sa lisijom grafikom i 512rama sa 997.Tek kad dodju 4500 i 5000 moci cemo da ih poredimo.4500 ce biti u potpunosti isti sa karakteristikama a 5000 ce imati 4.7 inca ekran i isti cpu ali 512 rama.Molio bi sve da neporede single core telefone sa dual core telefonima jel to je kao da poredite babe i zabe.

Nazad
Vrh Dno