Alcatel ot 997 koristim 10 dana i to mi je prvi android telefon. Vrlo sam zadovoljan brzinom i brojem programa za njega. Međutim ima nekoliko stvari koje ne mogu da namestim... Nikako mi ne polazi za rukom da namestim da mi tastatura kada je telefon uspravan bude obicna sa 12 dugmica.:zgran: Sve sam probao, u podesavanjima namestim na 12 digit mode, ali tastatura ostaje QWERTY! I ne mogu da namestim ovakav widget. Skinuo sam sa Google Play 3d flip clock i jos neke, i uvek budu preko celog ektrana i bez ovih fensi brojeva.
instaliraj neka od ona 3 widgeta koji smo ti rekli i izbaci ga na home u 4x2 **** ga ti
fancy imaš free na marketu (ima i paid verzija) a beautiful i HD moraš da juriš underground
@Dejan2003
Prednja kamera je jednostavno takva. Nije korisna za fotografisanje jer je rezolucija 640x480 i jedino je korisna za video pozive. Meni preko skypa radi odlicno ali osvetljenje u prostoriji mora biti dobro inace ce video biti jako taman. Preporucujem ti da u stock aplikaciji za kameru prebacis na prednu kameru i u modu za video scene mode namestis na night! Tako ce senzor primiti mnogo vise svetla i slike i video ce biti dosta svetlijipozz
Moj savet ti je da batalis te fejk HTC vidzete,jer ce da ti pojedu bateriju...
Brat je pazario ovaj telefon na moj predlog, i on i ja smo super zadovoljniNego javio mu se onaj problem da se ne moze konektovati na kucnu wifi mrezu, bude ono "obtaining ip address" i nista dalje. Ja to na mom samsungu resavam da ubacim "static ip adress", ali ovde ne nadjem tu opciju u wifi settings :0 Jel ima neko neki predlog?
Treba mi realan odgovor od vas koji imate telefon, a koristili ste i high-end telefone i "dugo" ste u android vodama...
Touch kakav je?
One linije sto se pojavljuju na ekranu? Da li ide od primerka do primerka ili je mana prvih serija sto su izbacene?
Lag?
Softver?
Gledam telefon do tako nekih 180-190 eura za devojku pošto mi je ona rekla da joj nadjem nešto... Ona mi da pare, ja kupim... Čuo sam za te linije i onda mi bilo baš onako loše... Tačno mislim da bi me odrobijala kada bi joj se pojavilo nešto posle mesec - dva...
Ovo je jedini dual core koji je jeftin i da vredi, barem koliko sam gledao... Svašta ima da pobaca u telefon i Viber i Skype joj se svideo, pa zamisli kad krenu da krljaju u background-u na nekom vremesnom single core-u, a još usput bi ga cackala...
Za nedelju dana ću verovatno postaviti temu i u šta da kupim, ali ovde direktno pitam vas sve zbog toga što mi je jedini za te pare zapao za oko...
Hvala Jazo u svakom slučaju![]()
Gledam telefon do tako nekih 180-190 eura za devojku pošto mi je ona rekla da joj nadjem nešto... Ona mi da pare, ja kupim... Čuo sam za te linije i onda mi bilo baš onako loše... Tačno mislim da bi me odrobijala kada bi joj se pojavilo nešto posle mesec - dva...
Ovo je jedini dual core koji je jeftin i da vredi, barem koliko sam gledao... Svašta ima da pobaca u telefon i Viber i Skype joj se svideo, pa zamisli kad krenu da krljaju u background-u na nekom vremesnom single core-u, a još usput bi ga cackala..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari