Šta je novo?

Alcatel OT 995 (ICS za 200e)

Posedujem Telenor Smart HD tj. Alcatel OT-995 i od nedavno mi se pojavio problem prilikom pravljenja backupa/restore putem CWM. Iz iskustva sam video da se stock Telenorov Rom mora raditi backup i recovery sa CWM 5 (ukoliko se radi sa CWM 6 prilikom restore sistem neće da butuje). Radio sam taj proces više puta i nikad nije bilo problema, međutim od nedavno, kad sam počeo da koristim novu SD karticu, CWM 5 ne može da joj pristupi tj. dobijam poruku Can't mount SD card. Kartica je formatirana kao primary particija sa FAT32 sistemom. Telefon joj direktno iz Androida može bez problema pristupiti, čita se bez problema i iz čitača kartica na kompjuteru. Guglao sam i nigde nisam video konkretno rešenje. CWM 6 joj takođe bez problema pristupa. Ima li ko ideju kako ovo ispraviti? Mogu bez problema da flešujem CM11, međutim ako hoću da se vratim na stock ICS, ovako moram da idem prvo sa One Touch Upgrade na GB, pa sa GB na ICS što je jedno ogromno gubljenje vremena.
 
SlobaL -

iz mog iskustva (preturio sam za 6-7 dana oko 10 romova) sam skapirao da svaki pojedinacni rom trazi specijalno podesen CWM za instalaciju, backup i sve ostalo. E sad kolko sam te ja skapirao, ti si nastock romu (obavezno ti preporucujem CM11) i tu jedini problem moze da bude upravo verzija CWM-a koju koristis.

idi na prethodnu stranu, i skini recovery pack koji sam ti dao, i koristi ga uz "boot" naredbu (ne ucitavas ga zauvek vec samo jednom boot-ujes CWM ili TWRP koji zelis) i probaj sva 4. ima dva TWRP-a i dva CWM-a (5 i 6) pa probaj sa njima da uradis jer ti i dalje ostaje tvoj ucitani CWM samo sto ovde ucitavas jedan po potrebi, jednokratno
 
Imam taj telefon preko 1,5 godinu, i za to vreme sam preturio podosta romova, jasno mi je da svaki rom traži drugi CWM. Poenta je da sa stock romom jedino radi CWM 5, TWRP i CWM 6 provereno ne rade (tj. restore nazad na stock ne funkcioniše). CWM 5 je do sada uvek radio, ali sad kad sam promenuo SD karticu, ne može da joj pristupi. Pretpostavljam da je nešto da kartice ali nikako ne mogu da provalim šta je tačno u pitanju, ostao sam bez ideja. I da koristim opciju boot, ne želim da imam trajno CWM.

Edit. Taj CWM recovery pack i ja koristim. Vidim da sa stavio gapps-cocktail-kk-20131111-artcompatible. Mislio sam da sa poslednjim CM11 od bagyusza treba da idu gapps-cocktail-kk-20140402-artcompatible ili sam nešto prevideo.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno