Evo i ja updateovao na novu verziju i vratio mi se onaj stari lock screen wallpaper sa kockama. Kako se bese stavlja da mi bude isti kao wallpaper?
Evo i ja updateovao na novu verziju i vratio mi se onaj stari lock screen wallpaper sa kockama. Kako se bese stavlja da mi bude isti kao wallpaper?
Kada ga restart izbaci mi "Unfortunately, System UI has stopped" Inace do sad nisam imao problema sa ovim. Jel se desilo jos nekom ovo posle updatea?
Zapravo to je novo koliko sam primetio, ranije je sam stavljao lock screen isti kao i wall paper, inace odes u settings-display-wallpaper-galery-zatim odaberes sliku koju zelis i izaberes opciju u donjem desnom uglu, odes na ok i stavis da ti bude samo na lock screen. Inace opcija u donjem levom uglu je samo za wall paper, i malo je bezveze sto ne mozes(valjda zbog formata) da odma odaberes da bude ista i na lock screen i na wall paper.
Pre nego kreneš sa uodate_om obavezno skini aplikaciju superuser, i u njoj odradi temporary unroot. Ja sam tako sinoć i sve prošlo kako treba
Kada ga restart izbaci mi "Unfortunately, System UI has stopped" Inace do sad nisam imao problema sa ovim. Jel se desilo jos nekom ovo posle updatea?
Odradite factory reset.
@Nista ne gubiš garanciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari