Šta je novo?

Alan Wake (Xbox 360)

Nove slike :
15.jpg

23.jpg

31.jpg

41.jpg

51.jpg

61.jpg

8.jpg

9.jpg

Čime to pucaju, konfetama?

Poslednja izmena:
Čime to pucaju, konfetama?

Nisu konfete vec ta cudovista se mogu ubiti jedino ako uperis nekus vetlost u njih u pucas, to stvar taj izgled "konfeta".
Inace ove slike sjajno izgledaju, ne sumnjam da ce ovo biti medju 3 najbolje igre ove godine.
Kome se ne svidja cisto iz razloga sto je Xbox exluziva nek ne davi temu. :whip:

Sto vise otkrivaju, sve mi se manje svidja. Steta, ovo je licilo na nesto sto je bas moj fazon i jedva sam cekao bilo sta o Alan Wake-u, jer ga pratim od samog pocetka.

Ne svidja mi se ideja sa svetloscu, tj. nije lose samo kao ideja ili fazon, ali da to bude kljucna stvar u gameplay-u mi nikako ne zvuci dobro. Ocekivao sam "ozbiljan" psiholoski triler, a ovo sto vidim je ipak nesto sasvim drugo.

Cak mi ni glavni lik vise nije preterano simpatican. Nadam se da ce na kraju sve da se uklopi u nesto koliko-toliko dobro, ipak treba probati, tesko je suditi na osnovu par segmenata.

Ako ovo ne prodje dobro, nek se bace na Death Rally HD za PSN i XBLA - to bi sigurno bio pun pogodak :)

Poslednja izmena:
Hohohoho bice rated T tj. Teen Tolko o strashnim mogucim horor aspektima:S:
Znaci deca od 13 godina mogu slobodno da igraju Alančića Wejkića :d

Poslednja izmena:
Kako vas samo ne mrzi ...
Ljudi iz Remedy-ja su sami rekli da je igra triler, a ne horor.

Poslednja izmena:
Microsoft has announced that Xbox 360 thriller Alan Wake will hit European shelves a week earlier than planned.

The game had been due to launch here on 21st May. However, according to a press release which includes not only the phrase "raise the bar" but perennial classic "true cinematic experience", it's now arriving on the 14th.

^Konacno ce i taj dan doci. Cekam ovu igru 5 godina! :)

^ Fantasticno

Igra izgleda neverovatno, kao da su overclock-ovali xbox za jedno 50% :d , veliki hit

Bruka ovo izgleda

"Well, it's not really a bug; it's just that when you're capturing video, it tends to get kind of complicated. The screen tears all the time in this video, and in general the game looks very choppy -- I mean, just to pick an example, take the part starting at 2:10, when Wake's running towards the wooden stairs: at least on my computer, you can actually clearly see the screen freeze for a fraction of a second a couple of times, at always the exact same spots. That's definitely not what happens when you're actually playing the game. It's just one of those things."

Ovo za sada obecava. Voice acting i animacije su u najboljem slucaju prosecni, ostatak je dobar.

I nije neki spojler, culo se u traileru :).
Progone ga likovi iz njegove knjige... pa to ne biva na javi :D.

Ovo za sada obecava. Voice acting i animacije su u najboljem slucaju prosecni, ostatak je dobar.

Mislim da je dobar voice acting, jer ovo je ipak neki 'tutorijal', njegov san, a animacije nisu na nivou Uncharteda, to je definitivno, ali ostatak stvarno predobro izgleda, neverovatno kako su 'naslikali' san, atmosfera je sjajna..

Mislim da je dobar voice acting, jer ovo je ipak neki 'tutorijal', njegov san, a animacije nisu na nivou Uncharteda, to je definitivno, ali ostatak stvarno predobro izgleda, neverovatno kako su 'naslikali' san, atmosfera je sjajna..

Atmosfera je vise kingovska nego lynchovska(steta).
Odavno xbox nije imao nesto sto ovoliko obecava :).

Nije ovo Borise igra za tebe, uplasices se. Mnogo bolje stvari se vide iz onog trejlera iznad.

Vrh Dno