- Učlanjen(a)
- 10.04.2005
- Poena
- 409
Da znaš, preko nedelje sve po noći i gram i onda dođe vikend i ne prepoznajem okolinu. Trip. Sreća sam ozdravio od te igre...
Koliko sam skapirao ovo je nesto kao pandan Heavy Rain-u ?
Do jaja izgleda zaista ali iskreno nije bas moj tip igre.
Koliko sam skapirao ovo je nesto kao pandan Heavy Rain-u ?
Ne. Ovo je neka Twin Peaks/Silent Hill mesavina.
Kick ass grafika, ali režija i kamera i ceo feeling nije na nivou Heavy Raina. Ipak, ovo je pre svega TPS survival akcija, a ne QTE real world avantura sa elementima akcije.
Za igru ovo je odlichno, ali malo su promashili vreme u kome igre imaju produkciju filmova
Neshto mi se sve vishe chini da ce ovo biti neki Max Payne bez oruzja :d A ranije je delovalo kao neka horror avantura..
Izgleda kao da su najvishe vremena proveli dizajnirajuci cover, valjda su provalili po forumima da za svaku igru postoji thread o igri i thread o coveru artu :d:d
Ne zezaj bre, igra ima skroz dobar gameplay.
Ova igra je delovala zanimljivo onda kada je najavljena, a to je pre XY godina za PC, kada nismo imali gomilu TPS-ova i akcionih avantura. Po čemu se to sada izdvaja da bi se pravio toliki hajp oko nje, nije mi jasno.
Ova igra je delovala zanimljivo onda kada je najavljena, a to je pre XY godina za PC, kada nismo imali gomilu TPS-ova i akcionih avantura. Po čemu se to sada izdvaja da bi se pravio toliki hajp oko nje, nije mi jasno.
Ja kada cujem David Lynch, odmah se zainteresujem.
A koja bi to igra mogla da se uporedi sa Alan Wake-om ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari