Šta je novo?

Alan Wake (Xbox 360)

Dolazim i ja :D

Bright Falls: The prequel to Alan Wake - Episode 1 - 'Oh Deer'
[YOUTUBE]4DSR45ZF0r8[/YOUTUBE]

Bright Falls: The prequel to Alan Wake - Episode 2 - 'Time Flies'
[YOUTUBE]ZV5RPW1iGjU[/YOUTUBE]

Fantasticna gluma i rezija...
Al meni je ovo nekako degute :trust:.

Fantasticna gluma i rezija...
Al meni je ovo nekako degute :trust:.

jel to mozda zato sto nemas kutiju pa ti je bezveze ili mozda je imas ali je razlog neke druge prirode?! ajde malo objasni kako to ti je degute? jesi je mozda odigrao a da mi to neznamo ili sudis po onome sto si dosada video? daj malo pojasni taj stav!!!

Smirela Smallville :D.
Mislio sam na ove Prequel epizode/reklame ;).

Ovo su bre tvorci Max Payne-a :guitar:, poklonicu im bubreg ako izbace na PC-ju AW :).

Smirela Smallville :D.
Mislio sam na ove Prequel epizode/reklame ;).

Ovo su bre tvorci Max Payne-a :guitar:, poklonicu im bubreg ako izbace na PC-ju AW :).

pa ok ali sta ti se tu nije dopalo? a sto se tice izlaska za pc mozes da das oba bubrega ali mislim da ce ipak ova igra ostati samo za konzolu! ako ps3 ima svoje ekskluzive ako pc ima svoje eksluzive tako neka bude i sa xbox 360 a ko hoce da igra igru neka kupi kutiju...

Svaka igra koja je bila ekskluziva za Xbox je pre ili kasnije bila (sa manje ili vise uspeha) portovana za PC.
GeoW 2 nije jos uvek, i ne mogu da se setim jos nekih jacih naslova.

Poenta cele price je sto je AW prvobitno bio namenjen PC trzistu, pa je onda Majkrosoft upleo svoje prljave ruke.
Sto se mene tice, GeoW 1 je komotno mogao da ostane na kutiji kao ekskluziva, jer je igra kad je radjena bila namenjena za kutiju i samo za kutiju :).

Fable 2, Forza 3 ?
Crackdown?

Neka hvala, ne trebaju nam te igre. Slobodno nek ostanu Xbox360 eksluzive. Što se mene tiče mogle su i Lost Planet i GeoW. Što se tiče Alan Wake-a i Mass Effect-a, to je već druga priča.

Mislim da malo idealizuješ industriju zabave. Sve se tu vrti oko profita, i ako zbog nečega Blezinski ne voli PC igrače to je zbog toga što mu nisu doneli profit. Isto tako, pitanje je samo da li će neko proceniti da je profit od PC verzije potencijalno veći nego novac koji dobija od Microsofta za ekskluzivnost. Da li Tim Šafer, jedan od tvoraca legendarnog Monkey Island serijala, odjednom više nije kul lik zato što nije hteo da napravi Brutal Legend za PC?

Tim Šafer nije izdao BL za PC ali takođe nije ni pljuvao po PC igračima iz bilo kog razloga. Jednostavno poređenje Šafera i Bležinskog nikako ne ide, Šafer je tvorac nekih od najmaštovijih i najduhovitijih igara koje je industrija ikada videla dok je CliffyB poznat po G(e)oW-u.

Što se tiče toga da ja nešto idealizujem industriju igara, ne idealizujem. Samo ne mislim da su svi isti. Dobar primer je Joca Karmak koji je svaki svoj stari endžin objavio kao open sors. Zar ti stvarno misliš da on ima ikakve koristi od toga? Razlika između developera kao ljudi postoji samo se neki trude da to sve izjednače da bi opravdali sebe i njihovu omiljenu igračku (koja benzin ne troši već radi na vodu ;)).

Pa sad, onda možemo preformulisati i ovako - svaka igra koja je demonstrirana na pc-u, na kraju je izašla za pc. Cela ova priča oko eksluzive je kristalno jasan, školski primer pametnog markentinškog poteza, jer znaju da će AW tako prodati brdo xbox-ova , da će time odagnati mnogima sumnju o izlasku pc ver., i doneti daleko veću zaradu... Neko moje mišljenje u koje sam ubeđen, a koje me opet,zbog nestrpljenja, ništa manje ne tera da razmislim o kupovini box-a:D. Lepo su rekli psihološki triler, igraju se sa našim glavama, a igra još nije ni počela:D

Neka hvala, ne trebaju nam te igre. Slobodno nek ostanu Xbox360 eksluzive. Što se mene tiče mogle su i Lost Planet i GeoW. Što se tiče Alan Wake-a i Mass Effect-a, to je već druga priča.

cek oces da kazes da se te tri igre krs pa vam zato netrebaju a ono sto valja e to dajte i nama da se igramo e pa ako je tako sto onda ps3 neda nama gow3, metal gear solid 4, demon's souls itd da nenabrajam sada ono sto mene zanima da se igram... a verujem da nisam jedini eto koji samo zbog ova tri naslova kupio ps3, sada necu kupovati ali mozda u skorije vreme se i odlucim na takav potez do tada nista od igre na ps3!

Poslednja izmena:
Lozenje continues... :)

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/x8wkNydbRY8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/x8wkNydbRY8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Onako, mene malo podseca na Silent Hill. Magla, baterijska lampa, misteriozna zena, "it's all in your head" pristup...

Zasto ljudi meni ne rade linkovi ka Youtube-u kad ih kacite ovde ?! Jel to flash baguje ili sta je ? :( :(
sorry za off, ali uzasno ovo nervira.

Ma uvek "error ocured" ?! A na youtube gledam normalno spotove i ostalo.
Odavde kad linkuje nece vise uopste nikako... :(

bob sredi malo taj racunar a ne samo da se igras i drinkujes, posto svi linkovi koji su postavljeni u ovoj temi prema youtube rade savrseno normalno!!!

bob sredi malo taj racunar a ne samo da se igras i drinkujes, posto svi linkovi koji su postavljeni u ovoj temi prema youtube rade savrseno normalno!!!

Ne rade linkovi ni sa XP-a ni sam Viste na laptopu ?!
Mislim stvarno smaram temu, ali ne znam sta nije u redu ?
Moze li neko da okaci link od zadnjeg trejlera ponovo ?

Nazad
Vrh Dno