Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

ah nsace, tebi bese i LA Noire nista posebno? 2 mega ****no do jaja igre koje su izasle a tebi su prosek. cccc :)

Instalirao sam igru,ubacio 1.03 update,i ovo mi izbacuje posle Remedy logo-a. Instalirao sam je ponovo,misleci da ce to pomoci,al' jok. Sta bi moglo biti? Probao sam i bez update-a i opet isto.

Prilozi

• Aw1.jpg
    Aw1.jpg
    469.2 KB · Pregleda: 119
Poslednja izmena:
Igra je odlična, mislio sam da je kratka ali nije ni malo za igru od $15... Svaka im čast šta su odradili i svake pohvale na to što su koristili samo svoje glumce za igru, i na kraju, ispalo je fantastično, mnogo mnogo bolje nego što sam ja očekivao. Baš kako treba.

Nadam se da ce nastaviti da koriste glumce.
Mnogo bolje izgleda, a i lip sync je bolji :D.

Da, ali zanimljivo je to što su "lip sync" sa pravim glumcima odradili odlično, s'obzirom da Wake-ov glas nije od istog glumca koji ga i glumi... Interesantna odluka sa njihove strane, ali ajde.

Poslednja izmena:
***e kad pre. :) Nisam nista pratio oko njega, taman da ga slatko zaigram onako neinformisan. :D

Nemojte samo ocekivati previse.
Meni se igra jako svidela, ali je nekako arkadnija i vuce malo na Dan mrmota :).

stand alone ili add on?

Nadovezuje li se na pricu ?

Ne pratim priču, a imam AW :D jel American nightmare mod za AW ili..?

American Nightmare nije direktni nastavak Alan Wake-a, vec ima posebu pricu. Za sada sto sam stigao da odigram mogu reci da je igra odlicna.

Evo Walkthrough-a za PC (bez dosadnog komentarisanja :) ).

[YOUTUBE]eKlQq9lLp-o[/YOUTUBE]

standardni alan wake, nista novo, osim sto mi se cini da je igra na nightmare laksa nego sto je bila...

ma sta dugacka sa 2 gb :-D pritom je daleko laksa, samo sto se health ne obnavlja sam :-D i brze te roknu dosao sam do ponovne price nakon bioskopa sta znam nije lose mislim da je bolja prica bila u prethodnom delu i da su bolje teksture bile, steta sto vozila vise ne mogu da se koriste itd

daleko laksa i daleko manje strasna.. bar meni :)

I sto losije radi od prethodnog dela,fps nece iznad 45 na mojoj masini. Sa druge strane,pomislih da je kraj kada sam prvi put dosao kod bioskopa. :D Nije losa,odigrace se u svakom slucaju. Nadam se da ce jos ovoliko vremenski trajati,barem da bude isto vreme utroseno kao kada sam prvi put dosao do bioskopa. Igram na nightmare,imam utisak da ovo uopste nije nightmare. :)

Zavrsih je . Koja crna igra. Ponavljas obilazak svih lokacija 3 puta.
Sve u krug sa istim zadacima.
Nema se ideja, sta li vec.

I sto losije radi od prethodnog dela,fps nece iznad 45 na mojoj masini. Sa druge strane,pomislih da je kraj kada sam prvi put dosao kod bioskopa. :D Nije losa,odigrace se u svakom slucaju. Nadam se da ce jos ovoliko vremenski trajati,barem da bude isto vreme utroseno kao kada sam prvi put dosao do bioskopa. Igram na nightmare,imam utisak da ovo uopste nije nightmare. :)

Mislim da ti ne radi cfx, ja sa 670-tkom imam oko 70 fpsa

Mislim da ti ne radi cfx, ja sa 670-tkom imam oko 70 fpsa

Verovatno,jos nema CAP-a u kome je podrzan Alan,sumnjam da ce ga i biti. Nije mi ni toliko cimanje,vidim da se ne propusta mnogo.

Radi. :) Hvala Kal-El.

Moje misljenje:

Odigrao jedno 2 sata i nisam bas odusevljen, ovo je korak nazad u odnosu na AW.

-Grafika: Vec sam rekao da nije na nivou AW, i ako je totalno nebitno i dalje je odlicna ali primeti se. Plus VSync ne radi posao kako bi trebao.

-Atmosfera: Za ova dva sata, nema ni A od on Atmosfere iz AW, prosto nema je, nemam sta dalje da pricam.

-Prica: Glupa i dosadna.

Ali kada sam video mini mapu? Nije mi jasno sta mapa trazi u AW? Cemu? Ovo me najvise potseca na Dead Island/Rising, idi donesi to i to, ubaci ga ovde, pokreni ovo...
Municije ima koliko treba i ne treba, skoro na svakom cosku, nema onog panicnog bezanja i trazenja svetla nakon sto shvatite da ste ostali bez ijednog metka.
Takodje me nervira trcanje, naime u prvom delu Alan je mogao da potrci svega nekoliko metara dok se ne umori i pocne da dahce od umora, sada cini mi se da mogu da trcim kilometar dok se Alan ne umori...

Ne znam, igra je toliko pojednostavljena i uproscena da sam se totalno razocarao na samom pocetku, kazem igrao sam samo oko 2 sata mozda i manje ali nisam odusevljen.

Ау. Ако је прича лошија него у претходном делу па на шта то онда личи. :confused:

Vrh Dno