Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

Samo da igra bude dobro optimizovana i moci cu da se bacim na kauc i sa xbox 360 gamepadom uzivam u igri :D

Poredjenje grafike PC vs. Xbox

Dosta je bolja grafika na PC, zaustavite klip u bilo kojem trenutku i razlika je bas primetna.

Jedva cekam. :banana:

xbox verzija ima nekako osećaj kao da igraš gledaš film, koliko vidim, PC nema to, nekako je... čisto :D odakle znam. Ne sviđa mi se uopšte. I da, ne izgleda ovoliko mutno :D ko zna kako su ovo snimali, jeste kristalnije na PC-u ali uopšte nije mutno na x360.

Poslednja izmena:
X360 verzija je ono kao kad ustanes ujutru pa kad su ti oci pune krmelja pa vidis bloom :D
Meni se svidja, vise volim kristalnu sliku sa visokom rezolucijom nego ove konzolne bloom-ove da prikriju lose texture

xbox verzija ima nekako osećaj kao da igraš gledaš film, koliko vidim, PC nema to, nekako je... čisto :D odakle znam.

Koliko vidim pc verzija nema motion blura a x360 ima, barem gledajuci ovaj snimak i pc graphic config igre. Zato i x360 verzija deluje "filmskije". Cudi me da su ga izbacili iz pc verzije ili sveli na nevidljivi minimum...

Da filmskije je do jaja :D ali stvarno igra nije ovoliko low res :s. Na kraju dana moraju nekako da ubede PC igrače da kupe "novu" igru koja je izašla pre 4-5god :D

Ma ja isto iskljucujem bloom jedino bas ako je neprimetan i dobro odrađen (primer u witcheru 2) a u Crisys 2 meni bilo lose od njega.

Ma neka je i ista grafika kao u x360 samo da je optimizovana igra a ne 80% vremena 40+ fps a 20% pada ispod 20fps bez razloga.

Mislis valjda blur a ne bloom? :D Motion blur i bloom su totalno dve razlicite stvari. :)

Da znam da su drugcije stvari :D, ali uglavnom i jedno i drugo izbegava zato sam ih i stavio kao isto (mada slucajno).

Evo kako je igra zahtevna na maksimalnim podešavanjima:

Alan-Wake-GPUs-1920.png

Jedan tester je rekao da je 30 fps igrivo ali čovek iz Remedy-ja je potvrdio da igra nije zaključana na 30fps nego ide do 60fps-a.

Nadam se da će smanjivanjem detalja (Msaa, SSAO...) igra moći da radi oko 60fps-a i na slabijim kompovima.

Poslednja izmena:

OH MY GOD :O

ono sto sam primetio iz ovog trailera: Environment is freaking awesome , animacija... totally sucks !
nisam ranije zagledao ovu igru , jer nisam zeleo da je iscekujem (sa obzirom da nije trebala izaci za PC) vec samo da mi se odjednom pojavi i uspeo sam :D

Alan.Wake-SKIDROW

:( Tuzna vest za Remedy, radosna vest za korisnike narodnih verzija. Ja cu sutra ipak uzeti orginal.

Nista, makar javite ima li problema sa radom kod narodnjaka.

Brate al vi imate lijep i lagodan zivot, cim se ima za org igre:)

lol ne kontate poentu :D ali ok...

btw imaće se tamo kada izađu retail verzije za male pare pa ko 'oće.... :) zna se gde.

Krenulo je, sutra nisam dostupan :D

Nazad
Vrh Dno