Tetsuo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.08.2010
- Poena
- 319
Ja nisam presao nista i FUCKIN` sam tu igru cekao od 2005 za pc i na kraju dobismo sta smo dobili. Neka izadje i najgori port, bicu zadovoljan.
Word.
---
desire
Ja nisam presao nista i FUCKIN` sam tu igru cekao od 2005 za pc i na kraju dobismo sta smo dobili. Neka izadje i najgori port, bicu zadovoljan.
Tu igru kad budem instalirao i prešao , verovaću da je izašla. Izdrkali su nas sa ovim naslovom i to žešće, tako da su svake slične najave sem one ''izašla, skida se'' suvišne...
Izlazi pocetkom godine, skida se.
http://www.vg247.com/2011/12/14/alan-wake-pc-confirmed-by-remedy-for-q1-2012/
Ne mogu da editujem... Evo covera
Da, one idi0tske izjave, bolje da su ćutali. Mada ja igram sve igre u udobnosti kauča već jedno 3+ godinaHmmm... A sta sada? Moramo li mi, koji cemo ovo igrati na PC-u, da pomeramo kauc ispred monitora? Zar nije bilo govora da neke igre jednostavno treba igrati iz udobnog kauca?
Potvrdjeno je da igra koristi Steamworks, tako da ovaj GFWL cover nije dobar.![]()
Dobra vest
Kakvi su utisci sa xbox verzije?
Samo sto poenta slike nije gore nego u donjem desnom uglu![]()
Dobra vest
Kakvi su utisci sa xbox verzije?
jel neko njuši Girs Dvojku ? :smoke:
Ako vam je toliko stalo, mozete sacekati Win 8, za koji je MS obecao da ce moci da "gura" x360 igre
Izasli su detalji za American Nightmare. Desava se 2 godine posle AW1, neprijatelji imaju bolji AI, igra ce bit openworld sa centralnom hub zonom, mnogo duza igra od trajanja jednog AW1 chaptera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari