Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

Tu igru kad budem instalirao i prešao , verovaću da je izašla. Izdrkali su nas sa ovim naslovom i to žešće, tako da su svake slične najave sem one ''izašla, skida se'' suvišne...

+1

Smorili su vise i sebe same sa datumima i otkazivanjima istih...

TT by galaxy S

Pazi kad mislim da nas loze i onda opet primamo strelu u koleno:D
Treb'o si okacis i ovaj famozni PC sreen, nice...
wake-pc1.jpg

Hmmm... A sta sada? Moramo li mi, koji cemo ovo igrati na PC-u, da pomeramo kauc ispred monitora? Zar nije bilo govora da neke igre jednostavno treba igrati iz udobnog kauca?

Ne mogu da editujem... Evo covera
alancouch.jpg

Dobra vest :)

Kakvi su utisci sa xbox verzije?

Ovo ce na kraju izaci za PC ? Dobro su se smilovali :))

Dobra vest :)

Kakvi su utisci sa xbox verzije?

Odlicni,odusevicete se igrom,samo da malo doteraju taj port ,da ne bude nesto tipa LA Noire..Mada to je firma koja je u proslosti vec radila dobre PC naslove tako da ocekujem dobar port.

Poslednja izmena:
Port, port... a nekad je trebalo da bude igra za PC od prvog dana... Zanimljivo je sad citati ovu temu od pocetka :)

Sto se mene tice igra je OK ali prilicno ispod onog cemu sam se nadao plus sto je kasnila bar 2 godine.

Jedva cekam da izadje! Cak sam i jednom mislio da uzmem polovan Xbox, prvenstveno zbog ove igre... dobro sto nisam :) !

jel neko njuši Girs Dvojku ? :smoke:

Ako vam je toliko stalo, mozete sacekati Win 8, za koji je MS obecao da ce moci da "gura" x360 igre

Pa moraju ga valjda na neki nacin reklamirati, posto ono do sada uglavnom lici na Win 7 za mobilne. :D

BTW, xbox 360 sad kosta otprilike kao malo skuplja bombonjera, tako da ako je bas zapelo, mozete se nekako skrpiti. :p

Poslednja izmena:
Ma presao sam ja to sve na kutiji ali ipak bi voleo da vidim na PC :type:

Izasli su detalji za American Nightmare. Desava se 2 godine posle AW1, neprijatelji imaju bolji AI, igra ce bit openworld sa centralnom hub zonom, mnogo duza igra od trajanja jednog AW1 chaptera.

Poslednja izmena:
Samo da ne bude "akutni konzolitis"... Assasins Creed interface&camera.

^ Igra je port sa konzole, koju, pritom, potprcavaju da je "couch required", a ti ocekujes da ne bude "akutni konzolitis"?... :p

Ako cemo posteno, kada je igra dobra, ne smeta ni konzolitis :) Npr. L.A. Noir me je drzao do kraja bez obzira na veoma tezak oblik konzolitisa rokstarijusa :D

Izasli su detalji za American Nightmare. Desava se 2 godine posle AW1, neprijatelji imaju bolji AI, igra ce bit openworld sa centralnom hub zonom, mnogo duza igra od trajanja jednog AW1 chaptera.

iz onog trejlere mi se ne svidja sto ima automatskog oruzija, grafika mi je isto losija da kazem zbog onih boja, i sto nosi farmerke. :p kapiram da ce ljudi pricati kako je bolja igra od keca a meni se nece svideti (slicno kao sto je sa dead space 2). a i sam trejler je uzasan (mada pretpostavljam da ih je bilo briga za vga, posto je i bioshock trejler bezveze neki).

Vrh Dno