U stvari sam ja prvi spominjao Dead Space u ovoj temi a Starac se složio i posle još neko

Ok, slažem se da možda nije adekvatna za poređenje, neće biti igre istog tipa, ali neku sličnost bar imaju, oba su 3rd person, imaju neku horor atmosferu i biće i nekog pucanja u Alan Wake-u. I upravo to pucanje, tj borba je ono što je meni (ne mora nužno drugima) predstavlja problem kod 3rd person igara jer je uglavnom sporo, neprecizno i nema efekat "uvlačenja" u igru, jednom rečju -jadno

. Možda je onaj moj post više bio kritika -i kao što sam i naveo, razočaranje- 3rd person igrama jer ih mnogo ne volEm, da ne kažem mrzim.

I to one gde je igra imala veeliki potencijal da bude fantastična, kao npr. Dead Space, jer ima odličnu grafiku i sve ostalo ALI 3rd person ZAŠTO?! :wall: Pa zar ne bi bilo mnogo bolje da je prvo lice, pa da se onda i stvarno uplašimo kad bi trebalo, i da pucanje, borba bude kakva treba da bude a ne onako sporo da ne kažem *****ski?
I što kažeš naj TPS igra iz 2008? Verovatno i jeste, ja eto samo ne razumem zašto prave shootere u 3rd personu, ja to verovatno nikad neću shvatiti. :trust:
Evo neću unapred da kritikujem Alana, postoji velika šansa da bude odlična igra (jer nije prvenstveno shooter) videćemo.
I obećavam da neću više Dead Space spominjati u ovoj temi ..majke mi!