Šta je novo?

Alan Wake - nova igra Remedy Entertainment-a

To je odavno poznata informacija.
Procitaj ovu vest

Nisam znao da je od pre najavljen samo za Vistu,to je kao nova vest na GS.
A o vesti sa "tvog" linka smo pisali ovde pre par dana :)

Poslednja izmena:
Pa znam da se pisalo. Mislio sam da ti pises tu vest, kao demant da igra mozda nece izaci za PC :)

A ovo za Vistu je informacija poznata bar godinu dana ;)

Da li je Xbox uopste postojao, kad je zapocet rad na ovoj igri (za PC) :D.

U isto vreme je najavljen rad na Alan Wake-u i predstavljen XBox360 (E3 2005. godine).

Nego nesto se suska da ce imati podrsku za onu novu glupost iz Microsofta, Project Natal. Ako se ispostavi da je to tacno, ja cu izgubiti potpuno interesovanje za ovu igru i to posle 4 godine cekanja!!!

Ma ovnovi, sta treba da se mlatim po kuci i da nesto polupam samo da bi udario nekog monster-a koji mi dolazi sa ledja? To jeste interesantno ali cisto sumnjam koliko tako nesto moze da bude pratkicno kod obicnog gejmera koji bi da se zavali i opusti a ne da bude extremista i da skace po kuci kao da je dobio napad epilepsije...

Cak i ako budu motion controls sigurno ce postojati i klasicne.

Pričalo se o tome još pre par dana.

Ljudi izacice ovo za PC nisu ludi da razvijaju igru x godina uporedo i onda samo odjednom da batale i da kazu, "e, znas necemo da zaradimo jos koju kintu... Ovo sto smo radili je bila rekreacija, a onaj PC demo za kez...". Microsoft je dao pare Remedy-ju da Alan Wake bude XBox exclusive jedno 6-8 meseci (-> (noviji) GTA** fazon) jos ce da ga dorade da bude za Win7 (DX11)(probably) i time su prodavali konzolu i malo kasnije su prodavali novi OS. I sto se tice kvaliteta igre, Remedy jos nije napravio losu igru ;)

Poslednja izmena:
A vredi li cekati Alan Wake-a 7 godina ako bude GotY ? Think about it....

ebes mi sve ako ja zbog ovog naslova opet ne uzmem xbox

Puno ljudi ce boliti ako Alan ostan samo na box-u!

Zaboravio si i ovo da citiras:

Alan Wake is due out exclusively on Xbox 360 in spring 2010. A PC version will follow, and a demo of either is unlikely.

Nije mi jasno zasto ga izdaju na prolece a ne u vreme praznika ako je rad na igri gotov :trust:

Zaboravio si i ovo da citiras:

Nije mi jasno zasto ga izdaju na prolece a ne u vreme praznika ako je rad na igri gotov :trust:

Strah od konkurencije,a s time i mala zarada.
Ne zaboravi da tamo daju po 40e za naslov, pa puta broj željenih igara u nadolazećem stampedu istih = xxxe

Prica je fantasticna, mora se priznati. Ako bude izasla za PC, ovo moram da odigram!

ma prica je mesavina stiven king romana..Ima tu Misery,ima Dark Tower...:)
Bice za PC,tu negde 20.12.2012...:d

Poslednja izmena:
Bilo bi dobro kad bi je ovako nedovrsenu tutnuli na XBox za mesec dana (septembar) a za PC tamo negde krajem januara/pocetkom februara. Da malo oni vide kako je to kad vam neko zavali neoptimizovanu/nedovrsenu igru :).

ja,bila bi to ekstra fora..xD

Bilo bi dobro kad bi je ovako nedovrsenu tutnuli na XBox za mesec dana (septembar) a za PC tamo negde krajem januara/pocetkom februara. Da malo oni vide kako je to kad vam neko zavali neoptimizovanu/nedovrsenu igru :).

Pa sto tako,sta smo mi vlasnici konzola kome zgresili kad nam zelis da Alan Wake lose ispadne?:)

Poslednja izmena:
Zato sto "vi" imate igre za mase i nemate free2play MMO-ove. :beat: :smoke:

Poslednja izmena:

Oće to. Evo pečuju još uvek Fallout 3, Mass Effect, GTAIV i sl. igre na PC-ju. Na konzolama smo ih davno završili...

Ono sto je U2 za PS3, to ce biti AW za Xbox ;) (obe avanture, no ipak nisu previse slicne igre). Mnogo paznje je posveceno, vidi se na svakom koraku...

Ali bih vise voleo da se zombiji ubijaju na old fashion way, iliti metkom u glavu :D, a recimo da svetlo sluzi da ih zaslepi na trenutak.
Ovako mi se cini da ce gameplay biti jednolican, lampa u levoj ruci, pistolj u desno...

Koliko znam , ovo ni ne izlazi za PC ?

Bice port, kad, necu ti kazem, raspricaces :D.

Poslednja izmena:
Vrh Dno