Šta je novo?

Alal vera, alal vera :)

158:153 :guitar:

sta bi juce rumunima? udarili ofanzivu :d

Ma jok, to ovi iz Transilvanije glasaju noću :p

za sta se glasa? u cemu ce da pobedi glasovima? nisam u toku ;)
edit: sad videh da tema ima 7 strana :d

Poslednja izmena:
Najjači je naslov u bech clubingu "glasanje za pobedu" :p

p.s. oppet sam glasao ako to nešto znači :p:p:p

EDIT: kad je finale, tj kada ćemo da znamo pobednika?

Poslednja izmena:
Glasao jos jednom:)

Zasto li imam utisak da ce apsolutno sve nagrade otici u ruke Benchmark-ovaca? ,)

Jedino ako Perica pobedi. Mada ja bih rado udelio svoj glas i onima sa po 2-3 glasa. Tu su dobre sanse da se ubode nagrada :p

Sve zavisi dali si glasao zato što želiš da naš čovek pobedi ili da osvojiš nagradu .

Ma mene nagrada ne zanima, ja sam ovde samo zbog sportskih motiva.
Perica sigurno nece da pobedi samo zato sto ima najvise glasova, mislim da tu ima daleko bitnijih faktora ;)
Ali onako kladionicarski receno, ako neko ima samo 2 glasa a postoje 3 nagrade zasto mu nebi dao jedan glas cisto da pokrijem mogucnost. Ako taj covek dobije jednu nagradu dobijas sigurno.
Glasao sam za Pericu par puta i samo za njega cu i glasati. Ako nista drugo neka zna covek makar da mislimo na njega i podrzavamo izdaleka

Ajmo perice osvetlaj nam obraz i udeli neke fine nagradice :)

Uzivo sa lica mesta... so far, so good :)

Ukupno drugo mesto posle prva dva testa, i trenutno drugo mesto u SPi8M koji i nosi najvise bodova ;) Za nagrade ne znam (rano je da ih delite :)), ali sa realno losijim procesorom od mnogih drugih takmicara se odlicno drzi. Definitivno je vec osvetlao obraz. :)

Perica_barii je upravo osvojio cetvrto mesto na kontinentalnom finalnom takmicenju GOOC2010 :)

Pobednik je massman iz Belgije, slede predstavnici Turske i Rumunije, a poslednji koji se kvalifikovao za svetsko finale je predstavnik Rusije. Iza su ostali neki od favorita, poput elmora iz Svedske i Hiproa iz Grcke.

Kako je procesor koji je zapao nasem takmicaru bio tek 7 ili 8 po kvalitetu, ovo je stvarno sjajan rezultat. Cestitke mogu da pocnu ;)

Edit: U stvari, jos je bolje... konacan skor govori da deli drugo mesto, jer on kao i predstavnici Turske i Rumunije ima 50 bodova :)

Poslednja izmena:
sve cestitke Dusane

Svaka čast Perice .

Cestitke:) svaka cast:)

Nazad
Vrh Dno