Šta je novo?

Alal vera, alal vera :)

Glasao opet!

109:93 za rumuna

Poslednja izmena:
+1 110:94 za rumuna

Ljudi, nema veze ko ima koliko glasova. Vi glasate da pogodite ko ce biti pobednik na GOOC takmicenju. Ukoliko to bude Perica_Barii, kako bi smo svi i voleli da bude, bice nasumice izabrano par ljudi od XX koji su glasali za Pericu koji ce dobiti neke od spomenutih nagrada na sajtu. Prema tome potpuno je nebitno sto rumun trenutno "vodi".

Ljudi, nema veze ko ima koliko glasova. Vi glasate da pogodite ko ce biti pobednik na GOOC takmicenju. Ukoliko to bude Perica_Barii, kako bi smo svi i voleli da bude, bice nasumice izabrano par ljudi od XX koji su glasali za Pericu koji ce dobiti neke od spomenutih nagrada na sajtu. Prema tome potpuno je nebitno sto rumun trenutno "vodi".

nije bitno koja je fora za glasanje ,bitno je da perica ima najvise :)

:)

A nema veze sto se ne racunaju glasovi , vodi za samo 10 komata , valjda mozemo da pobedimo :)

Hahahha, kao sto rekoh, kad se zainatimo, moze da bude i 60 miliona rumuna! :)

Samo četiri glasa razlike. Mogli ste ovo na neko vidljivije mesto da stavite, ja inače slabo zalazim u ovaj podforum. Kako da glasam drugi put ili moram da čekam sutra?

Glasao sam ponovo, ajmo ajmo tuci te rumune :D

+1 124:122
Nije bitno sto nema nikakve veze, mi smo i od glasanja napravili takmicenje, cisto da bude zanimljivo :D

129:124 za Pecu, ali izgleda da to vise nije ni bitno! :d

Evo ga ja opet :d

131:124 Perica se tek sada zalece.

Jos sad da perica pobedi i obraduje nekog od nas nekim lepim parcetom HWa :)
+1

137:124 :guitar:

146:128 Ako nekoga zanima. Rumuni su izgleda odustali :p

Poslednja izmena:
152:153
Tesno:)

evo glasali smo nas 3jica iz firma.... sad vodi :D

Nazad
Vrh Dno